reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Ja już w domku. Wigilia obgadana z rodzicami. Nie poszliśmy na kolację (a tak się ładnie odstawiłam :-() bo brzuch mnie zaczął boleć, twardnieć i ogólnie się wystraszyłam więc stwierdziliśmy że restauracja nie będzie dobrym i wygodnym pomysłem.
Zamiast wydawać kasę na pizzę poszliśmy do Biedronki i nakupowaliśmy trochę potrzebnych rzeczy a trochę nie. I teraz leżę i zajadam się chipsami bekonowymi, serkiem homo i wafelkami kokosowymi :-). Wygodnie i w dresach i bez makijażu. I o wiele bardziej mi się to podoba niż pizza w knajpie.:tak:

Widzę że tu gatka szmatka o psinkach :-)
ribi - współczuje Twojemu pieskowi, posmaruj maścią napewno zejdzie:-(

mały sie rozpycha jak nie wiem.... żebra mnie juz bolą... ale dziewczyny czop odchodzi mi dziś cały dzień, taka galaretka na wkładce już od kapieli rannej w domku ... ale podobno do 2 tyg od odejścia czopa mozna chodzić...

właczymy z mężem jakis film i spać bo szpitalne nocki trzeba odespać :-)

Dokładnie masz przykład naszej malty jak ładnie sobie radzi bez korka już tyle czasu:tak:
kate ale mi narobiłaś apetytu na te chipsy, a ja się flipsami zadowoliłam.

Ostatnia edycja:
kate zazdroszczę Ci tych chipsów;p też bym zjadła;p pizze z resztą też chodziarz ostatnio jak jadłam te dwie rzeczy ( a było to z miesiąc albo dawniej) to odchorował to mój organizm, ale jeszcze przed urodzeniem bym zjadła pizze;p muszę namówić męża na taką mrożoną lepszą i na chipsy, on lubi takie rzeczy więc nie powinno być problemu. Może nawet jutro po kościele mi sie uda go namówić byśmy się przeszli do Biedronki bo i tak mam tam do kupienia parę rzeczy;p;p;p

iwi - ano widzisz zapomniałam, ale pamiętam jak położna mi powiedziała, że brunatny czop to może odejśc i niekoniecznie cos się zacznie, natomiast krwisty czop oznacza że poród się rozpoczyna... wiec mam czas, może zaczełam pikantnie, a może do stycznia dotrwam 1.01.11 hehe

Ja dzis w koncu zaliczylam fryzjera i o wieeele lepiej sie czuje- moge do lustra spojrzec ;-). Tak poza tym leniuchowalam caly dzien- w poniedzialek z mezem porzadki porobimy. Teraz zostalam sama bo maz pojechal do pracy na bramce i sie nudze... Narobilyscie mi smaka na pomarancze i mandarynki- lece sobie przyniesc- mniami- i bede zajadac ogladajac tvp1 chyba...

Cholercia mąż siedzi przed xbox bo ma czas do 21 w zamian za oddanie mi kompa, a na tvn leci mój ulubiony film "To właśnie miłość".
Chyba sobie ściągnę z torrentów i obejrzę bez reklam. Co do chipsów to już nie są takie dobre bo zaczynają się odbijać i zgaga jara :-)
Pisałyście o tym czyszczeniu dywanów i się zastanawiam, czy wy nadal macie ochotę na sex bo ja przez całą ciążę to prawie abstynencja, wogóle nie mam ochoty. Zero popędu, masakra. A mąż wie i nie nalega jak dostał raz zrypy, że się pcha. :-D

blondi-będzie ok....właśnie miałam pisać ze nasza malta się dzielnie trzyma bez tyle czasu.....mi juz tez ze 2 dni odchodzi taka biało-żółta i przezroczysta gallaretka.... a u Ciebie to ciemne to moze wynik badanka...

a ja właśnie ostatnio mam sporą ochotę na to taką psychiczną ale nie ta kondycja i póki co zakaz, ale tak sobie myślę, że jak jeszcze nie urodze za 2 tyg to się skuszę na mojego mężulka bo jest taki pociągający:zawstydzona/y:
dobra brzuchatki ja lece bo ten własnie małżon wyszedł z łazienki i zarach będzie chciał przełączyć na tv a ja idę robić herbatki:)
spokojnych i przespanych nocek;) buziaki :rofl:

reklama
No ja też się żegnam, bo ja ten film to będę oglądać niestety z reklamami, a już się zaczął, życzę miłego wieczoru i dobrej nocy pa do jutra może znowu będzie nocna niespodzianka i jakiś maluch będzie chciał być przed świętami.

Do góry