reklama
oooo myślałam, że na czas mojej nieobecności będę mieć znów z 6-7 stron do nadrobienia a tu tylko 2-3, ale w sumie dziś sobota, ostatnia przed świętami każda albo odpoczywa albo zajęta
u nas miało by leczo na obiad , takie domowe zawekowane ale skisło się i dziś jesteśmy bez obiadku i myślę co za to na kolacje zrobić
a co do biustu mi narazie urósł z miseczki B na C i troszkę pod biustem obwód mam większy
u nas miało by leczo na obiad , takie domowe zawekowane ale skisło się i dziś jesteśmy bez obiadku i myślę co za to na kolacje zrobić
a co do biustu mi narazie urósł z miseczki B na C i troszkę pod biustem obwód mam większy
iwi10
Fanka BB :)
No ja też po obiadku dzisiaj spokojnie jak to weekend na szczęście za dużo nie ma do nadrabiania.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ostatnio produkcja postów była niesamowita, to teraz dajemy odpocząć serwerom ;-)
Melduję się po wizycie u gina - ogólnie brzuchol wysoko, bo dwa palce pod mostkiem, główka wysoko, KTG bardzo dobre, Tosia ruchliwa, ciśnienie w normie, ale, cholera, 4kg na plus...
No i do porodu się już nie widzimy... Jakbym tydzień po terminie nie miała objawów porodu, mam przyjechać na IP na wywołanie.
A w szpitalu, jak w listopadzie była cisza, tak teraz 10 noworodków mają :-) Się sypnęły prezenty gwiazdkowe :-)
Mieszkanko posprzątane, pościel wywietrzona, zmieniona, można się oddać błogiemu lenistwu
Melduję się po wizycie u gina - ogólnie brzuchol wysoko, bo dwa palce pod mostkiem, główka wysoko, KTG bardzo dobre, Tosia ruchliwa, ciśnienie w normie, ale, cholera, 4kg na plus...
No i do porodu się już nie widzimy... Jakbym tydzień po terminie nie miała objawów porodu, mam przyjechać na IP na wywołanie.
A w szpitalu, jak w listopadzie była cisza, tak teraz 10 noworodków mają :-) Się sypnęły prezenty gwiazdkowe :-)
Mieszkanko posprzątane, pościel wywietrzona, zmieniona, można się oddać błogiemu lenistwu
ŚWINTUCHY!!!!!!!!!!!!!!!! na dywanie nie za bardzo, bo tak mi brzuch wisi ze bylaby siła tarcia i mialabym jedną wielką ranę ja pochowalam zakupy, zrobil;am obiad, zjadlam ciacho a teraz leżę i kwiczę bo mi niedobrze.. na 18 do znajomych idziemy- a ja nie mm sil wzielam prysznic i czekam na zbawienie lub dodatkowe sily..Giovannessa Ja po przeczytaniu posta Klaudos to samo pomyslalam Haha a Ja napisze wprost poprostu polacz Klaudos jedno z drugim pranie dywanow na kolanach z ... a noz sie okaze recepta na szybszy porod skoro osobno nie dzialaja te sposoby ) Mam nadzieje ze Ci zostal jakis dywan jeszcze ..
C
claudia4you
Gość
Faktycznie, dzisiaj cisza dość taka...
fajny awatarek monia-t
fajny awatarek monia-t
A My z synkiem zjedlismy rosol i polalismy polewa ciasto to teraz on sie bawi a ja chyba jak mi na to pozowli sie troche zdrzemne.A prania pilnowac nie musze bo przeciez pralka wie co robic Wiec znikam na jakis czas a o waszej 19 maz ma skonczyc prace o ile uda mu sie na czas bo u Nas popadal dzisiaj snieg wiec moge sobie tylkko wyobrazic co sie dzieje na ulicach w londynie.Bo u nas w miesice cisza auta powymiatalo angole siedza w domach bo sie wyjsc pewne boja hehe-norma.
reklama
a ja właśnie wróciłam z prawie 2 godzinnego spaceru. Dżaga jak zwykle poszła za sarnami ale już jest w domu....coś znowu z łapami się jej dzieje...bolą , nawet trochę krwawią...ale do domu wracać nie chciała. Ale ślicznie na dworze zima, zima, zima....
Ja też raczej dotrzymam towarzystwa do końca stycznia Moja mama i siostra przenosily ciążę więc ja przed terminem też nie urodzę
blondi fajnie, że już w domku....to czekamy na kolejny ostry dyżur...
gogi przypominam się z pytaniem o stanik. Kupiłaś? Byłaś u naszej "stylistki biustu"?
klaudoos na dywanie dacie radę...możesz się oprzeć o kanapę
Ja też raczej dotrzymam towarzystwa do końca stycznia Moja mama i siostra przenosily ciążę więc ja przed terminem też nie urodzę
blondi fajnie, że już w domku....to czekamy na kolejny ostry dyżur...
gogi przypominam się z pytaniem o stanik. Kupiłaś? Byłaś u naszej "stylistki biustu"?
klaudoos na dywanie dacie radę...możesz się oprzeć o kanapę
Podziel się: