reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja też do końca stycznia mam zamiar poczekać - tak po prostu dla towarzystwa :-)

i zabrałam się za obrabianie zdjęcia do nowego avatarka

postanowiłam zmienić na bardziej ciążowy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
oooo myślałam, że na czas mojej nieobecności będę mieć znów z 6-7 stron do nadrobienia a tu tylko 2-3, ale w sumie dziś sobota, ostatnia przed świętami każda albo odpoczywa albo zajęta
u nas miało by leczo na obiad , takie domowe zawekowane ale skisło się i dziś jesteśmy bez obiadku i myślę co za to na kolacje zrobić
a co do biustu mi narazie urósł z miseczki B na C i troszkę pod biustem obwód mam większy

ja też pojadłam i idę trochę posprzątać.

ciekawe na ile wystarczy mi sił i zapału... chociaż zapału, to w ogóle nie mam :-(

Ostatnio produkcja postów była niesamowita, to teraz dajemy odpocząć serwerom ;-)

Melduję się po wizycie u gina - ogólnie brzuchol wysoko, bo dwa palce pod mostkiem, główka wysoko, KTG bardzo dobre, Tosia ruchliwa, ciśnienie w normie, ale, cholera, 4kg na plus...
No i do porodu się już nie widzimy... Jakbym tydzień po terminie nie miała objawów porodu, mam przyjechać na IP na wywołanie.
A w szpitalu, jak w listopadzie była cisza, tak teraz 10 noworodków mają :-) Się sypnęły prezenty gwiazdkowe :-)

Mieszkanko posprzątane, pościel wywietrzona, zmieniona, można się oddać błogiemu lenistwu :-D

Giovannessa Ja po przeczytaniu posta Klaudos to samo pomyslalam :) Haha a Ja napisze wprost poprostu polacz Klaudos jedno z drugim pranie dywanow na kolanach z ... a noz sie okaze recepta na szybszy porod skoro osobno nie dzialaja te sposoby :)) Mam nadzieje ze Ci zostal jakis dywan jeszcze ..:)
ŚWINTUCHY!!!!!!!!!!!!!!!! na dywanie nie za bardzo, bo tak mi brzuch wisi ze bylaby siła tarcia i mialabym jedną wielką ranę:) ja pochowalam zakupy, zrobil;am obiad, zjadlam ciacho a teraz leżę i kwiczę bo mi niedobrze.. na 18 do znajomych idziemy- a ja nie mm sil:( wzielam prysznic i czekam na zbawienie lub dodatkowe sily..

A My z synkiem zjedlismy rosol i polalismy polewa ciasto to teraz on sie bawi a ja chyba jak mi na to pozowli sie troche zdrzemne.A prania pilnowac nie musze bo przeciez pralka wie co robic :) Wiec znikam na jakis czas a o waszej 19 maz ma skonczyc prace o ile uda mu sie na czas bo u Nas popadal dzisiaj snieg wiec moge sobie tylkko wyobrazic co sie dzieje na ulicach w londynie.Bo u nas w miesice cisza auta powymiatalo angole siedza w domach bo sie wyjsc pewne boja hehe-norma.

reklama
a ja właśnie wróciłam z prawie 2 godzinnego spaceru. Dżaga jak zwykle poszła za sarnami ale już jest w domu....coś znowu z łapami się jej dzieje...bolą , nawet trochę krwawią...ale do domu wracać nie chciała. Ale ślicznie na dworze:) zima, zima, zima....:)

Ja też raczej dotrzymam towarzystwa do końca stycznia:) Moja mama i siostra przenosily ciążę więc ja przed terminem też nie urodzę:)

blondi fajnie, że już w domku....to czekamy na kolejny ostry dyżur...:)

gogi przypominam się z pytaniem o stanik. Kupiłaś? Byłaś u naszej "stylistki biustu"?:)

klaudoos na dywanie dacie radę...możesz się oprzeć o kanapę:)

Do góry