reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

e

A biustonoszy do karmienia w moim rozmiarze nie produkują, więc zaoszczędzę :-)
Gdyby moja babcia żyła to coś by się tam w jej szafie dla ciebie znalazło. Jak byłam mała to z kuzynką wkładałyśmy sobie po jednej miseczce na głowę i każda miała po niezłym kasku :) Z takim biustonoszem to można na zakupy pójść zamiast siaty ;)

reklama
Gdyby moja babcia żyła to coś by się tam w jej szafie dla ciebie znalazło. Jak byłam mała to z kuzynką wkładałyśmy sobie po jednej miseczce na głowę i każda miała po niezłym kasku :) Z takim biustonoszem to można na zakupy pójść zamiast siaty ;)
Patrz, na to nie wpadłam i wiecznie w sklepie płacę 10 groszy za jednorazówkę, bo zawsze zapomnę ze sobą wziąć :-D :-D :-D
Kolejna oszczędność :-D

Piszę już do Was z domku :)
pierwsze co jak wróciłam to zjadłam porzadne śniadanie i wykapałam się:)
teraz szykuje obiadek: spagettii :) mniam:)
a potem weźmiemy się za sprzątanie:)

Tonia - bosko, że juz z córcią w domku :) gratuluję:) nacieszcie się sobą porządnie :) a potem wracaj i opowiadaj co i jak :)

Giovannessa i pomyslec ze mialas rozwiazanie pod reka a Ty za jednorazowki placilas hahaha :)) A co do rozmiarow to Ja pamietam jak bylam mala i moj tata chcial kupic mamie stanik to tez na glowe wlozyl zeby rozmiar dobrac haha. U Mnie z posrod mamy i 2 siostr jeszcze jA mam najmniejsze.Jak dwa dni temu mowilam mamie ze mi wcale piersi nie urosly w tej ciazy to byla w szoku bo mowi mi ze ona startowala z rozmiarem kiedys zero teraz A chyba by to bylo a po trojce dzieci skonczyla na rozmiarze siodemka nie wiem jaki odpowiedznik moze G.Siostra tez urosly i dolsownie ja najmlodsza najmnijesza srednia ma srednie a najstarsza najwieksze ale mamy zadna nie pobila. Blondi super ze juz w domku :)

reklama
No i ja się melduje po obiadku, przejadłam się :-)
ale mi się oczka kleją teraz :p

w weekend zawsze luźniej.... a jeszcze Święta idą pewnie dziewczyny sprzatają :-)

No przydało by się chatę sprzątnąć przed świętami :-)

A na pewno porządki noworoczne zanim mały przyjdzie na świat, żeby potem już też dla niego było wszystko gotowe

Do góry