reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

e

A biustonoszy do karmienia w moim rozmiarze nie produkują, więc zaoszczędzę :-)
Gdyby moja babcia żyła to coś by się tam w jej szafie dla ciebie znalazło. Jak byłam mała to z kuzynką wkładałyśmy sobie po jednej miseczce na głowę i każda miała po niezłym kasku :) Z takim biustonoszem to można na zakupy pójść zamiast siaty ;)

reklama
Gdyby moja babcia żyła to coś by się tam w jej szafie dla ciebie znalazło. Jak byłam mała to z kuzynką wkładałyśmy sobie po jednej miseczce na głowę i każda miała po niezłym kasku :) Z takim biustonoszem to można na zakupy pójść zamiast siaty ;)
Patrz, na to nie wpadłam i wiecznie w sklepie płacę 10 groszy za jednorazówkę, bo zawsze zapomnę ze sobą wziąć :-D :-D :-D
Kolejna oszczędność :-D

Piszę już do Was z domku :)
pierwsze co jak wróciłam to zjadłam porzadne śniadanie i wykapałam się:)
teraz szykuje obiadek: spagettii :) mniam:)
a potem weźmiemy się za sprzątanie:)

Tonia - bosko, że juz z córcią w domku :) gratuluję:) nacieszcie się sobą porządnie :) a potem wracaj i opowiadaj co i jak :)

Giovannessa i pomyslec ze mialas rozwiazanie pod reka a Ty za jednorazowki placilas hahaha :)) A co do rozmiarow to Ja pamietam jak bylam mala i moj tata chcial kupic mamie stanik to tez na glowe wlozyl zeby rozmiar dobrac haha. U Mnie z posrod mamy i 2 siostr jeszcze jA mam najmniejsze.Jak dwa dni temu mowilam mamie ze mi wcale piersi nie urosly w tej ciazy to byla w szoku bo mowi mi ze ona startowala z rozmiarem kiedys zero teraz A chyba by to bylo a po trojce dzieci skonczyla na rozmiarze siodemka nie wiem jaki odpowiedznik moze G.Siostra tez urosly i dolsownie ja najmlodsza najmnijesza srednia ma srednie a najstarsza najwieksze ale mamy zadna nie pobila. Blondi super ze juz w domku :)

reklama
No i ja się melduje po obiadku, przejadłam się :-)
ale mi się oczka kleją teraz :p

w weekend zawsze luźniej.... a jeszcze Święta idą pewnie dziewczyny sprzatają :-)

No przydało by się chatę sprzątnąć przed świętami :-)

A na pewno porządki noworoczne zanim mały przyjdzie na świat, żeby potem już też dla niego było wszystko gotowe

Do góry