reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja sie teraz nie rozpakuje! i boje sie ze do 6.01 nici.. ale kurka wodna ja nie wydole w domu dluzej!
molestowaniem meza sie zajelam, zeby nie bylo:) ale co z tego? jak mi lepiej czyszczenie dywanow na kolanach wychodzi niz bzykanko:)
Przyszło mi coś do głowy w związku z tym molestowaniem i czyszczeniem dywanów na kolanach, ale to się chyba nie nadaje na publiczne forum :-D :-D :-D

Damqelle - tak pomyślałam, skoro napisałaś, że nie zdążysz... ;-)
Raz na tydzień to masz fajnie... ja co drugi dzień... a jak mrozy są i mam zimno w łazience to masakra jakaś... brrr...

No tak, jeszcze Ariska może tak ni stąd, ni zowąd wyskoczyć... cicha woda brzegi rwie... :-D

reklama
Witam się sobotnio,dzisiaj mrożno brrrr.
Tonia fajnie,że już w domku,możesz cieszyć się Lilianką.
Nasza forumowa rodzinka "rośnie",nawet nie spodziewałam się,że tak szybko.

Witam dziewczyny ale wiadomości następna dziewczynka jest już na świecie no i Tonia już w domku na święta z małą i mężem. Widzę że chłopaki nie za bardzo chcą na ten świat przyjść.
Ostatnio czytałam że chłopaki do trzech lat gorzej sobie radzą zostawieniem go żłobkach jak zachodzi taka potrzeba niż dziewczynki to może dlatego tak się nie pchają też do opuszczenia pierwszego domku. ;-)

Moja maruda wróciła do domu i już od progu wkurza, czasami udusić to mało:wściekła/y::wściekła/y:
Piekę i piekę te naleśniki i końca nie widać... potem zbieram się na zakupki więc zajrze wieczorkiem, miłego popołudnia.

Przyszło mi coś do głowy w związku z tym molestowaniem i czyszczeniem dywanów na kolanach, ale to się chyba nie nadaje na publiczne forum :-D :-D :-D

giovanessa - ty świntuchu!
malutka... - oddychaj głęboko, dajcie sobie oboje chwilkę na uspokojenie. Może M też się boi rychłego porodu i nie wie, jak odreagować... Już sama nie wiem, czy tłumaczyć czasami zachowanie naszych lubych

a ja dalej nie wiem, jaki rozmiar biustonosza do karmienia kupić, bo mi się prawie nie powiększył rozmiar, tylko obwód trochę. Niektóre miseczki B, które miałam dalej pasują, a z kolei obwód chyba się trochę zmniejszy, jak urodzimy, czy nie? :confused:

Ostatnia edycja:
Giovannessa Ja po przeczytaniu posta Klaudos to samo pomyslalam :) Haha a Ja napisze wprost poprostu polacz Klaudos jedno z drugim pranie dywanow na kolanach z ... a noz sie okaze recepta na szybszy porod skoro osobno nie dzialaja te sposoby :)) Mam nadzieje ze Ci zostal jakis dywan jeszcze ..:)

Giovannessa Ja po przeczytaniu posta Klaudos to samo pomyslalam :) Haha a Ja napisze wprost poprostu polacz Klaudos jedno z drugim pranie dywanow na kolanach z ... a noz sie okaze recepta na szybszy porod skoro osobno nie dzialaja te sposoby :)) Mam nadzieje ze Ci zostal jakis dywan jeszcze ..:)
Klaudoos, jakby Ci nie został, to ja u siebie jakiś znajdę, zapraszam na ferie świąteczne w góry :-D :-D :-D

A biustonoszy do karmienia w moim rozmiarze nie produkują, więc zaoszczędzę :-)

reklama
Do góry