reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Jak widzę, że kolejny bejbik przyszedł na świat to jestem w szoku, że aż tyle dzieciaczków urodziło się tak szybciutko :szok: Jak byłam w ciąży z synkiem to tylko dwie dziewczyny urodziły w grudniu, a reszta rozpakowywała się w styczniu :tak: Ciekawe co jest większą normą, to co się dzieje teraz czy to co miało miejsce parę lat temu :confused:

Ciekawe, która z nas będzie teraz następna? Robicie jakieś zakłady? ;-)

reklama
Bardzo dziękuję za kontakty :-)

u nas sie mówi: mąż w chałupie- wrzód na dup**..

Niby tak.... ale czasami takiego wrzoda brakuje, jak go za długo nie ma ;-)

Ja tak samo, ale wychodzi na to, że Klaudoos pewnie postawiła dużą sumę na kogoś innego :-D

a tak nas podpuszczała, że będzie męża molestować i takie tam :-D

tonia - super, że już w domku z księżniczką! A księżniczka z niej najprawdziwsza, bo taka śliczna od samego urodzenia, że uwierzyć trudno I oby była taka spokojna jak najczęściej :-) I czas zmienić suwaczek!!!

właśnie w RMF leci "Nowe życie na śniadanie" Piaska ... piękny tekst

Ostatnia edycja:
tonia- no teraz mozesz się nacieszyć swoją niunią w domciu TY i tatuś, jeszcze raz gratulacje:)
dziewczyny zazdroszcze Wam że coś robicie;/ ja bym chciała, ale nie mogę tzn mąż mi nie daje, siedze i patrze tylko jak on w jednym pokoju lata po meblach i sprząta a w drugim moja mamuśka, ale się wymknęłam na chwilkę uprać w ręku sweterek co przyszedł wczoraj dla małego hihihi
ale cos czuje, że jednak za coś się wezmę bo mnie ta bezczynność deprymuje:/ całą ciąże od początku byłam taka aktywna, latałam całymi dniami po mieście, sprzątałam, wszystko robiłam a teraz taka leżąca klucha ze mnie:/
jeszcze zaliczyłam z Nim dzis kłótnię bo chciał koniecznie przestawiać meble bo mi nie wierzył, że łóżeczko dla dziecka ma 65x125 wymiary tylko sie uparł, że 80 co najmniej jest szerokie, a jeszcze moja mama podgadywała ze 100 cm szerokości ma nawet, aż się popłakałam ze złości, dopiero zadzwonił do siostry i kazał zmierzyc jej łóżeczko i sie dopiero przekonał, ze teraz to takich krów wielkich nie ma łóżeczek
ehh....

Jak widzę, że kolejny bejbik przyszedł na świat to jestem w szoku, że aż tyle dzieciaczków urodziło się tak szybciutko :szok: Jak byłam w ciąży z synkiem to tylko dwie dziewczyny urodziły w grudniu, a reszta rozpakowywała się w styczniu :tak: Ciekawe co jest większą normą, to co się dzieje teraz czy to co miało miejsce parę lat temu :confused:

Ciekawe, która z nas będzie teraz następna? Robicie jakieś zakłady? ;-)

Ja mam ściągniętą na komputer listę mamuś styczniowych i odkreślam już te rozpakowane :-)

I nauczyłam męża, że jak urodzę to ma przyjść do domu, zalogować się na bb i napisać Wam co i jak ;-)

tonia super że już w domku:) już masz dzidzię przy sobie....brzuch pusty tylko czy wszystkie dolegliwości odrazu odpuściły?:)

Ja robię dziś na obiad zapiekanke ziemniaczaną z cebulką i kiełbaską....już za chwilę będzie degustacja:)

Ja mam dziś lenia....więc na mnie z porodem nie liczcie:) Widzę, że moncia jak zwykle aktywna więc....może cisza przed burzą?

gogi kupiłaś ten stanik?

Ja mam ściągniętą na komputer listę mamuś styczniowych i odkreślam już te rozpakowane :-)

Dobry pomysł :tak: Przynajmniej wiesz ile nas jeszcze zostało :-D:-D:-D

I nauczyłam męża, że jak urodzę to ma przyjść do domu, zalogować się na bb i napisać Wam co i jak ;-)

A to już w ogóle majstersztik :tak:;-):-D Będzie informacja z pierwszej ręki :-D:-D:-D

Tonia, doczytałam, że jesteś już z córeczką w domu. Szybciutko was wypuścili :szok: Jeszcze raz gratuluję i życzę byście obie szybko doszły do siebie i wszyscy mogli się sobą nacieszyć :tak:

tonia- super ze juz w domciu- teraz sie nacieszcie soba i w wolnej chwili wpadaj na kawke na BB:)

ja sie teraz nie rozpakuje! i boje sie ze do 6.01 nici.. ale kurka wodna ja nie wydole w domu dluzej!
molestowaniem meza sie zajelam, zeby nie bylo:) ale co z tego? jak mi lepiej czyszczenie dywanow na kolanach wychodzi niz bzykanko:)

moj jeszcze w Biedronie na zakupach, ja sie chwile przespalam, teraz ciacho sie piecze bo wieczorkiiem spadamy do znajomych.. kolzeanka ma jutro urodziny i powiedziala ze zrobi takie żarelko, że szymon jutro w jej urodziny wyskoczy na ten swiat.. mi tam juz jedno kiedy byle jak najszybciej!!

reklama
Do góry