reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Jak widzę, że kolejny bejbik przyszedł na świat to jestem w szoku, że aż tyle dzieciaczków urodziło się tak szybciutko :szok: Jak byłam w ciąży z synkiem to tylko dwie dziewczyny urodziły w grudniu, a reszta rozpakowywała się w styczniu :tak: Ciekawe co jest większą normą, to co się dzieje teraz czy to co miało miejsce parę lat temu :confused:

Ciekawe, która z nas będzie teraz następna? Robicie jakieś zakłady? ;-)

reklama
Bardzo dziękuję za kontakty :-)

u nas sie mówi: mąż w chałupie- wrzód na dup**..

Niby tak.... ale czasami takiego wrzoda brakuje, jak go za długo nie ma ;-)

Ja tak samo, ale wychodzi na to, że Klaudoos pewnie postawiła dużą sumę na kogoś innego :-D

a tak nas podpuszczała, że będzie męża molestować i takie tam :-D

tonia - super, że już w domku z księżniczką! A księżniczka z niej najprawdziwsza, bo taka śliczna od samego urodzenia, że uwierzyć trudno I oby była taka spokojna jak najczęściej :-) I czas zmienić suwaczek!!!

właśnie w RMF leci "Nowe życie na śniadanie" Piaska ... piękny tekst

Ostatnia edycja:
tonia- no teraz mozesz się nacieszyć swoją niunią w domciu TY i tatuś, jeszcze raz gratulacje:)
dziewczyny zazdroszcze Wam że coś robicie;/ ja bym chciała, ale nie mogę tzn mąż mi nie daje, siedze i patrze tylko jak on w jednym pokoju lata po meblach i sprząta a w drugim moja mamuśka, ale się wymknęłam na chwilkę uprać w ręku sweterek co przyszedł wczoraj dla małego hihihi
ale cos czuje, że jednak za coś się wezmę bo mnie ta bezczynność deprymuje:/ całą ciąże od początku byłam taka aktywna, latałam całymi dniami po mieście, sprzątałam, wszystko robiłam a teraz taka leżąca klucha ze mnie:/
jeszcze zaliczyłam z Nim dzis kłótnię bo chciał koniecznie przestawiać meble bo mi nie wierzył, że łóżeczko dla dziecka ma 65x125 wymiary tylko sie uparł, że 80 co najmniej jest szerokie, a jeszcze moja mama podgadywała ze 100 cm szerokości ma nawet, aż się popłakałam ze złości, dopiero zadzwonił do siostry i kazał zmierzyc jej łóżeczko i sie dopiero przekonał, ze teraz to takich krów wielkich nie ma łóżeczek
ehh....

Jak widzę, że kolejny bejbik przyszedł na świat to jestem w szoku, że aż tyle dzieciaczków urodziło się tak szybciutko :szok: Jak byłam w ciąży z synkiem to tylko dwie dziewczyny urodziły w grudniu, a reszta rozpakowywała się w styczniu :tak: Ciekawe co jest większą normą, to co się dzieje teraz czy to co miało miejsce parę lat temu :confused:

Ciekawe, która z nas będzie teraz następna? Robicie jakieś zakłady? ;-)

Ja mam ściągniętą na komputer listę mamuś styczniowych i odkreślam już te rozpakowane :-)

I nauczyłam męża, że jak urodzę to ma przyjść do domu, zalogować się na bb i napisać Wam co i jak ;-)

tonia super że już w domku:) już masz dzidzię przy sobie....brzuch pusty tylko czy wszystkie dolegliwości odrazu odpuściły?:)

Ja robię dziś na obiad zapiekanke ziemniaczaną z cebulką i kiełbaską....już za chwilę będzie degustacja:)

Ja mam dziś lenia....więc na mnie z porodem nie liczcie:) Widzę, że moncia jak zwykle aktywna więc....może cisza przed burzą?

gogi kupiłaś ten stanik?

Ja mam ściągniętą na komputer listę mamuś styczniowych i odkreślam już te rozpakowane :-)

Dobry pomysł :tak: Przynajmniej wiesz ile nas jeszcze zostało :-D:-D:-D

I nauczyłam męża, że jak urodzę to ma przyjść do domu, zalogować się na bb i napisać Wam co i jak ;-)

A to już w ogóle majstersztik :tak:;-):-D Będzie informacja z pierwszej ręki :-D:-D:-D

Tonia, doczytałam, że jesteś już z córeczką w domu. Szybciutko was wypuścili :szok: Jeszcze raz gratuluję i życzę byście obie szybko doszły do siebie i wszyscy mogli się sobą nacieszyć :tak:

tonia- super ze juz w domciu- teraz sie nacieszcie soba i w wolnej chwili wpadaj na kawke na BB:)

ja sie teraz nie rozpakuje! i boje sie ze do 6.01 nici.. ale kurka wodna ja nie wydole w domu dluzej!
molestowaniem meza sie zajelam, zeby nie bylo:) ale co z tego? jak mi lepiej czyszczenie dywanow na kolanach wychodzi niz bzykanko:)

moj jeszcze w Biedronie na zakupach, ja sie chwile przespalam, teraz ciacho sie piecze bo wieczorkiiem spadamy do znajomych.. kolzeanka ma jutro urodziny i powiedziala ze zrobi takie żarelko, że szymon jutro w jej urodziny wyskoczy na ten swiat.. mi tam juz jedno kiedy byle jak najszybciej!!

reklama
Do góry