E
Ewcia_822
Gość
Tak się cieszę, że w końcu jutro do niego pojedziemy bo od środy się nie widzieliśmy... auto u teściów zostawił i teść go na oddział zawiózł więc załatwiona byłam. Jutro z rana tato po mnie i dziewczynki przyjedzie i jedziemy do nich na weekend. Całą sobotę i niedzielę u męża przesiedzę. A potem to już na pewno zleci szybciutko. Zrobią tomografię i wróci do nas i do końca roku będzie na zwolnieniu bo już mu zapowiedziała ta ordynator.
Ale jakby co, to będę starała się podawać na bieżąco info albo jakbym nie mogła to prześlę do Klaudoos albo kogoś innego, numery chyba wszystkich mam pospisywane w razie czego.
monciaa - ja mam taką piłkę, w Kauflandzie kupiłam niedrogo dziewczynom do ćwiczeń i jak nie będę mogła urodzić to będę skakała.
Ale jakby co, to będę starała się podawać na bieżąco info albo jakbym nie mogła to prześlę do Klaudoos albo kogoś innego, numery chyba wszystkich mam pospisywane w razie czego.
monciaa - ja mam taką piłkę, w Kauflandzie kupiłam niedrogo dziewczynom do ćwiczeń i jak nie będę mogła urodzić to będę skakała.