A JA jestem tak leniwa ostatnio ze dzisiaj postanowilam zrobilam przed chwila liste rzeczy ktore mam zrobic jutro i najlepiej od rana i nie wlacze komputera dopoki nie skresle wszystkiego z listy bo sie zebrac do kupy nie moge w tej ciazy no nigdy tak jeszcze nie bylo.A jak wlacze komputer to znowu bede Was czytac i gdzies jeszcze powchodze i czas mi ucieknie a i odejsc mi sie od kompa niebedzie chcialo.Zobaczymy jaka bede twarda jutro )
reklama
iwi10
Fanka BB :)
Kurcze zielona to jakaś masakra dokładnie nie na teraz takie historie dla nas
Dobranoc dziewczyny ja juz na dzisiaj kończe jeszcze z mężem pogadam i do spania.
Dobranoc dziewczyny ja juz na dzisiaj kończe jeszcze z mężem pogadam i do spania.
E
Ewcia_822
Gość
Mąż przed chwilą dzwonił i nie wiadomo czy wyjdzie w poniedziałek, raczej nie, bo pani ordynator postanowiła mu jeszcze zrobić tomografię komputerową... w weekend pewnie tego nie zrobią... powiedziała, że nie podoba jej się ten stan zapalny żołądka, że coś jeszcze może być i chce go na tomograf. Aż mi się ryczeć chce bo obawiam się, że coś złego może ona podejrzewać...
syla29
Idę spać,plecy mnie bolą,brzuch mi się spina...ech szkoda gadać.Chyba do tego nowego roku nie dochodzę.DOBRANOC
Ewcia-na pewno będzie dobrze,niech zrobią lepiej tą tomografię żeby mieć pewność że NIC TAM NIE MA.
Ewcia-na pewno będzie dobrze,niech zrobią lepiej tą tomografię żeby mieć pewność że NIC TAM NIE MA.
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Mąż przed chwilą dzwonił i nie wiadomo czy wyjdzie w poniedziałek, raczej nie, bo pani ordynator postanowiła mu jeszcze zrobić tomografię komputerową... w weekend pewnie tego nie zrobią... powiedziała, że nie podoba jej się ten stan zapalny żołądka, że coś jeszcze może być i chce go na tomograf. Aż mi się ryczeć chce bo obawiam się, że coś złego może ona podejrzewać...
oj, to nie dobrze kochana Ty się nie martw na zapas...
może to nic takiego strasznego, trzymamy kciuki
ewcia- spokojnie, ona chce wykluczyc wszsytko by dopasowac konkretne leki, aby byl rezultat! oni nie chca robic z niego królika doswiadczalnego i ladowac lekow a potem sie okaze, ze prze zte leki watroba siadzie!! musisz byc dobrej mysli!!!!!!!!! ja jestem i trzymam &&&&&&&&&
E
Ewcia_822
Gość
Spanikowałam... przecież może nie być od razu źle, może się okazać że jest gdzieś jakiś stan zapalny, prawda? Tomograf to od razu tak źle się kojarzy, sama nie wiem czemu...
modlicha83
Witajcie brzuchatki!!!!
Ewcia - nie myśl nie wiadomo o czym, będzie dobrze, dobrze, że chcą wszystko sprawdzić - tzn., że mąż w dobrych rękach jest..
pisałyście o podglądaniu szyjki i porodach - ja nie rodziłam, i byłam ciekawa jak to wygląda i trochę się na necie napatrzyłam, najpierw byłam lekko zszokowana i serducho mocniej biło, ale teraz to jakoś tak już spokojniej do tego podchodzę, a przynajmniej bardziej wiem co mnie czeka..
idę zaraz do wanny a później jeszcze zajrzę do Was..
Ewcia - nie myśl nie wiadomo o czym, będzie dobrze, dobrze, że chcą wszystko sprawdzić - tzn., że mąż w dobrych rękach jest..
pisałyście o podglądaniu szyjki i porodach - ja nie rodziłam, i byłam ciekawa jak to wygląda i trochę się na necie napatrzyłam, najpierw byłam lekko zszokowana i serducho mocniej biło, ale teraz to jakoś tak już spokojniej do tego podchodzę, a przynajmniej bardziej wiem co mnie czeka..
idę zaraz do wanny a później jeszcze zajrzę do Was..
C
claudia4you
Gość
Spanikowałam... przecież może nie być od razu źle, może się okazać że jest gdzieś jakiś stan zapalny, prawda? Tomograf to od razu tak źle się kojarzy, sama nie wiem czemu...
Nie ma się co dziwić, dowiesz się jak już będzie po wszystkim...
A na pewno wszystko się okaże dobrze i szybko go wypuszczą
.................................................................................
idę sie myć i może spróbuję zasnąć wcześniej, chyba że tu się zacznie coś dziać....
reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Ewcia_822 nie przesądzaj sprawy i nie myśl ze moze byc źle, bo tak nie będzie na pewno
Zwlaszcza teraz nie powinnas sie nakręcac bo maluch to odczuwa i źle to na niego wplywa...
Poczekaj do poniedzialku z tymi wyrokami a zobaczysz ze z pewnoscia sie myliszTrzymam kciuki mocno za dobre wyniki:-)
Zielona czy ten czlowiek chcial cie nastraszyc i zniechecic do siebie i szpitala???? Ty tam masz rodzić???? Masakra
Dobranoc Brzuchatki, mam nadzieję ze jutro nadal będę tez jeszcze Brzuchata...
Zwlaszcza teraz nie powinnas sie nakręcac bo maluch to odczuwa i źle to na niego wplywa...
Poczekaj do poniedzialku z tymi wyrokami a zobaczysz ze z pewnoscia sie myliszTrzymam kciuki mocno za dobre wyniki:-)
Zielona czy ten czlowiek chcial cie nastraszyc i zniechecic do siebie i szpitala???? Ty tam masz rodzić???? Masakra
Dobranoc Brzuchatki, mam nadzieję ze jutro nadal będę tez jeszcze Brzuchata...
Podziel się: