reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

idę na gorącą linię
poczytać
bo tu i tak nie nadrobię, za dużo tego
=====================
jeju
ale szybko idzie
jak było cicho tak było a teraz "co minuta coś sie dzieje"
:)
==================================
TAK DLA POPRAWY HUMORU

Sytuacja, która autentycznie wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach.
Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty),
jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest
czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany.
Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w zaawansowanej ciąży z zakupami
i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej:
"Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała
- autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę
brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi wniebowzięta.
Czarnoskóry powiedział jej ładnie:
"przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na
zmęczoną, chyba niestanie się pani nic,jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani."
Na co babcia odpowiada:
"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj, w tym cywilizowanym kraju ustępuje
się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."
No niestety miała pecha, bo czarny mężczyzna najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem
rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:
"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe p-i-z-d-y
zjada się na kolację".
Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczyny, jakoś to mnie wyprowadziło z równowagi... tyle emocji, raz złych a za chwilę wspaniałych i już ta huśtawka mi daje w kość powoli. Dobrze, że są dziewczyny i muszę przy nich się trzymać chociaż widzę, że czasami na nie szczekam...aż mi głupio...

A jakbym Was nie miała to chyba wogóle w łeb bym już dostała, odrywam się od tych problemów jak siadam do kompa. Mąż wczoraj, jak mu mówiłam że zaczynacie rodzić to się zamartwił że mi forum zabiorą bo już porodzicie i koniec a ja mu na to, że wtedy przeniesiemy się jako mamy styczniowe i będziemy mogły sobie o dzidziach pisać to się ucieszył, że dalej będę miała zajęcie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dresy to najtroskliwsi ludzie jakich znam. Zawsze jak przechodzę obok nich pytają czy mam jakiś problem.

Dzieci są jak pierdnięcia, da się wytrzymać tylko z własnymi.

- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią.

Ewcia napewno wszystko będzie dobrze. Poprostu chcą twojego męża zbadać dokładnie aby nie móc sobie nic zarzucić. Będzie dobrze. Musi być!!!!!

Ja się już kładę.

DOBRANOC

dobre z tym czarnoskórym :-D ale się uchichrałam :-D

a mój mały cały czas odpycha się syrkami o mój żołądek i uderza w kanał rodny... boli jak nie wiem co... aż dostał czkawki:-) robi tak od 40 minut... teraz chyba się zmęczył i odpoczywa... a ja siedze okrakiem bo mam wrażenie że zaraz wyleci jak z procy :-D oj przydałaby mi się teraz piłka... poskakałabym po niej albo pomerdała biodrami...

reklama
Do góry