reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ja zmykam spać, bo jutro do szkoły idę:/ Ale mi się chce... Już się grupa śmieje, że będą w końcu musieli poród odebrać:-D

Coś mi się wydaje, że przez weekend tylko Monciaa się rozpakuje. Zobaczymy czy dobry ze mnie jasnowidz;-)

reklama
Szymek za chiny nie wyjdzie... żarcie pod nosem i do tego cieplutko - kto by chciał wychodzić :-)
ja was tu wszystkie jeszcze przeczekam :-)

A mój tomek się tak wierci, że mam wrażenie jakby mi nogi do gardła chciał wsadzić przez co chyba brzuch mam co chwilę taki twardy aż boli i oddychac nie mogę.

Mój mąż już śpi a ja w łóżeczku z lapkiem siedzę. Spałam w południe to ciekawe o której zasnę...??

reklama
No ogarnieta do snu, teraz tylko zasnąć i obudzić się rano :-) jak wstanę to zaklikam do Was :-)pewnie o 6 tej pobudka będzie bo tu rajwas w szpitalu :-D od rana wczesnego:p
DOBRANOC :-)

Nulini - dziekuję :-D

Ps. Ale mam zgagę buuuuuuuuuuuuuuu może jakos zasnę, a tu nie mam nic na zgaGę :-(

Do góry