reklama
C
claudia4you
Gość
Syla29, zawsze możesz zrobić zdjęcie w bluzce,tunice, niekoniecznie gołego brzuszka;-)
dokładnie
syla29
Fanka BB :)
Syla29, zawsze możesz zrobić zdjęcie w bluzce,tunice, niekoniecznie gołego brzuszka;-)
No chyba tak zrobię;-)
o rety.. moj jeszcze na wigilii powiedzial ze po czesci oficjalnej wraca czyli pewnie przed 22 bedzie;/
ja umylam szafki kuchenne, brak zaciekow wreszcie, odkurzylam, ogarnelam troszke mieszkanko i odpoczywam.. brzusio twardnieje a szymo chyba spi..
ja umylam szafki kuchenne, brak zaciekow wreszcie, odkurzylam, ogarnelam troszke mieszkanko i odpoczywam.. brzusio twardnieje a szymo chyba spi..
syla29
Fanka BB :)
U Was sprzątanie pełną parą widzę,ja zrobiłam listę co trzeba jeszcze zrobić jutro mój mężulek ma wolne to porobimy..tzn on porobi a ja będę czytać listę
E
Ewcia_822
Gość
Zielona - ten gin to jakiś psychol ??? Co to za historia wogóle...
Macie tak może że plecy bolą was tylko z jednej strony? Bo mnie właśnie boli zazwyczaj lewa strona i żebra też z lewej- może to mała się tak ułożyła i dlatego...
mnie tak z lewej strony bolą żebra, albo pod łopatką
E
eevciaa
Gość
Nie zamieszczałam,mam rozstępy i raczej nie nadaje się do pokazywania
Eee...ja mam cały brzuch w rozstepach po pierwszej ciazy a mimo to go pokazalam...
Hej laseczki! Ale fajnie, że juz czwórka dzieciaczków jest z nami. Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i mam zwolnienie do 2 stycznia a 3 mam sie stawic na oddział, no chyba, że wczesniej poród sie zacznie. Szyjka skrócona ale zamknięta, bo mała siedzi dupskiem na dole. 22 grudnia jade na ostatnie USG i ogladne sobie porodówkę. Na wizycie lekarz powiedział mi horror, że kobieta była u nich na KTG a nastepnego dnia przyszła i juz nie było tętna płodu, no i musiała rodzic naturalnie i przeszła tylko głowka a reszta ciała nie chciała wyjść i musieli ją wziąść na sale operacyjna i ją pokroić, ale nie mogli wyjąć dziecka i musieli je przepołowić bo główka już nie chciała się cofnąć.
Damqelle doszedł do mnie aniołek.:-) Napisze ci na PW
Ta historia jest tak masakryczna ze jakby to napisal ktos inny to bym mu odpisala by sobie darowal takie durne historyjki wymyslac... Az sie wierzyc nie chce. A juz calkiem to nie wiem jak lekarz moze opowiadac cos takiego kobiecie w ciazy... conajmniej niepowazny.
Ja juz w łozeczku, czekam az męzus przyjdzie po prysznicu- pora jakos miło wieczór spędzić
Trzymajcie sie Dziewczynki- zobaczymy co ta noc przyniesie...
Dobranoc :-)
reklama
C
claudia4you
Gość
Ale jestem zmęczona, chyba się położę wcześniej, tylko czy zasnę :-(
Podziel się: