reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
No właśnie też mnie ta informacja zmroziła dlatego chciałam sie z Wami podzielić. Moze niepotrzebnie napisałam sorry

o rety.. moj jeszcze na wigilii powiedzial ze po czesci oficjalnej wraca czyli pewnie przed 22 bedzie;/
ja umylam szafki kuchenne, brak zaciekow wreszcie, odkurzylam, ogarnelam troszke mieszkanko i odpoczywam.. brzusio twardnieje a szymo chyba spi..

Nie zamieszczałam,mam rozstępy i raczej nie nadaje się do pokazywania:zawstydzona/y:

Eee...ja mam cały brzuch w rozstepach po pierwszej ciazy a mimo to go pokazalam...

Hej laseczki! Ale fajnie, że juz czwórka dzieciaczków jest z nami. Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i mam zwolnienie do 2 stycznia a 3 mam sie stawic na oddział, no chyba, że wczesniej poród sie zacznie. Szyjka skrócona ale zamknięta, bo mała siedzi dupskiem na dole. 22 grudnia jade na ostatnie USG i ogladne sobie porodówkę. Na wizycie lekarz powiedział mi horror, że kobieta była u nich na KTG a nastepnego dnia przyszła i juz nie było tętna płodu, no i musiała rodzic naturalnie i przeszła tylko głowka a reszta ciała nie chciała wyjść i musieli ją wziąść na sale operacyjna i ją pokroić, ale nie mogli wyjąć dziecka i musieli je przepołowić bo główka już nie chciała się cofnąć.

Damqelle doszedł do mnie aniołek.:-) Napisze ci na PW

Ta historia jest tak masakryczna ze jakby to napisal ktos inny to bym mu odpisala by sobie darowal takie durne historyjki wymyslac... Az sie wierzyc nie chce. A juz calkiem to nie wiem jak lekarz moze opowiadac cos takiego kobiecie w ciazy... conajmniej niepowazny.

Ja juz w łozeczku, czekam az męzus przyjdzie po prysznicu- pora jakos miło wieczór spędzić :tak:

Trzymajcie sie Dziewczynki- zobaczymy co ta noc przyniesie...
Dobranoc :-)

reklama
Do góry