reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Wróciłyśmy z Jasełek, było fajnie, dostałam dyplom bo mnie wybrali do konkursu "Jaka to melodia" z kolęd i zajęłam całkiem niezłe 3 miejsce na 7 osób, nie wiedziałam nawet, że jest tyle kolęd... Odgadłam 11 z 15 :)
A takie pobolewania miałam że szok, brzuchol mam cały twardy aż boli...

Hej laseczki! Ale fajnie, że juz czwórka dzieciaczków jest z nami. Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i mam zwolnienie do 2 stycznia a 3 mam sie stawic na oddział, no chyba, że wczesniej poród sie zacznie. Szyjka skrócona ale zamknięta, bo mała siedzi dupskiem na dole. 22 grudnia jade na ostatnie USG i ogladne sobie porodówkę. Na wizycie lekarz powiedział mi horror, że kobieta była u nich na KTG a nastepnego dnia przyszła i juz nie było tętna płodu, no i musiała rodzic naturalnie i przeszła tylko głowka a reszta ciała nie chciała wyjść i musieli ją wziąść na sale operacyjna i ją pokroić, ale nie mogli wyjąć dziecka i musieli je przepołowić bo główka już nie chciała się cofnąć.

Damqelle doszedł do mnie aniołek.:-) Napisze ci na PW

Hej laseczki! Ale fajnie, że juz czwórka dzieciaczków jest z nami. Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i mam zwolnienie do 2 stycznia a 3 mam sie stawic na oddział, no chyba, że wczesniej poród sie zacznie. Szyjka skrócona ale zamknięta, bo mała siedzi dupskiem na dole. 22 grudnia jade na ostatnie USG i ogladne sobie porodówkę. Na wizycie lekarz powiedział mi horror, że kobieta była u nich na KTG a nastepnego dnia przyszła i juz nie było tętna płodu, no i musiała rodzic naturalnie i przeszła tylko głowka a reszta ciała nie chciała wyjść i musieli ją wziąść na sale operacyjna i ją pokroić, ale nie mogli wyjąć dziecka i musieli je przepołowić bo główka już nie chciała się cofnąć.

O matko współczuję tej kobiecie:-(.Że też lekarz takie coś Ci opowiedział.

MASAKRA jak to przeczytałam to całe ciało ciarki mi przeszły.

Darowałby sobie ten Twój gin, a Ty nam jeszcze tu takie rzeczy piszesz. Masakra jakaś...

Nie zamieszczałam,mam rozstępy i raczej nie nadaje się do pokazywania:zawstydzona/y:

Aha no jak się wstydzisz...
niektóre dziewczyny się bez twarzy pokazują....

Ważne żeby dziecko miało dość miejsca
....................................................

ta noc pewnie też będzie nie przespana, mam okropną zgagę już teraz taką jak miałam wczoraj w nocy.........
kiedy to się skończy??

Aha no jak się wstydzisz...
niektóre dziewczyny się bez twarzy pokazują....

Ważne żeby dziecko miało dość miejsca
....................................................

ta noc pewnie też będzie nie przespana, mam okropną zgagę już teraz taką jak miałam wczoraj w nocy.........
kiedy to się skończy??
Może wstawię :-) widziałam wstawiacie swoje brzuszki to może i ja się odważę;-)

reklama
hej dziewczynki

łeb mi pęka za przeproszeniem.

Już drugi dzień jestem na pełnych obrotach, M. wyjeżdża w niedzielę, ma wrócić dopiero w Wigilię więc staramy się do jutra skończyć wszystkie domowe porządki, zrobić zakupy żebym nie musiała latać po mieście sama w tą ślizgawicę. Dziś kupiliśmy choinkę, jutro będę ubierać. W sumie wszystko mamy już dopięte, zostało jeszcze podłogi doprowadzić do ładu. No i tu się wściekłam bo firma miała dziś przywieźć dywany z prania, czekam cały wieczór w końcu dzwonię, a baba mi gada, że się nie wyrobiła bo jest dużo prań. :wściekła/y::wściekła/y: A co mnie to obchodzi! Zabrali dywany we wtorek! Dałam im czas do jutra do 9. :wściekła/y:

zielona wiesz co ten Twój gin to trochę niepoważny. Po co ciężarnej opowiada takie historie?????

Do góry