reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Wróciłyśmy z Jasełek, było fajnie, dostałam dyplom bo mnie wybrali do konkursu "Jaka to melodia" z kolęd i zajęłam całkiem niezłe 3 miejsce na 7 osób, nie wiedziałam nawet, że jest tyle kolęd... Odgadłam 11 z 15 :)
A takie pobolewania miałam że szok, brzuchol mam cały twardy aż boli...

Hej laseczki! Ale fajnie, że juz czwórka dzieciaczków jest z nami. Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i mam zwolnienie do 2 stycznia a 3 mam sie stawic na oddział, no chyba, że wczesniej poród sie zacznie. Szyjka skrócona ale zamknięta, bo mała siedzi dupskiem na dole. 22 grudnia jade na ostatnie USG i ogladne sobie porodówkę. Na wizycie lekarz powiedział mi horror, że kobieta była u nich na KTG a nastepnego dnia przyszła i juz nie było tętna płodu, no i musiała rodzic naturalnie i przeszła tylko głowka a reszta ciała nie chciała wyjść i musieli ją wziąść na sale operacyjna i ją pokroić, ale nie mogli wyjąć dziecka i musieli je przepołowić bo główka już nie chciała się cofnąć.

Damqelle doszedł do mnie aniołek.:-) Napisze ci na PW

Hej laseczki! Ale fajnie, że juz czwórka dzieciaczków jest z nami. Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i mam zwolnienie do 2 stycznia a 3 mam sie stawic na oddział, no chyba, że wczesniej poród sie zacznie. Szyjka skrócona ale zamknięta, bo mała siedzi dupskiem na dole. 22 grudnia jade na ostatnie USG i ogladne sobie porodówkę. Na wizycie lekarz powiedział mi horror, że kobieta była u nich na KTG a nastepnego dnia przyszła i juz nie było tętna płodu, no i musiała rodzic naturalnie i przeszła tylko głowka a reszta ciała nie chciała wyjść i musieli ją wziąść na sale operacyjna i ją pokroić, ale nie mogli wyjąć dziecka i musieli je przepołowić bo główka już nie chciała się cofnąć.

O matko współczuję tej kobiecie:-(.Że też lekarz takie coś Ci opowiedział.

MASAKRA jak to przeczytałam to całe ciało ciarki mi przeszły.

Darowałby sobie ten Twój gin, a Ty nam jeszcze tu takie rzeczy piszesz. Masakra jakaś...

Nie zamieszczałam,mam rozstępy i raczej nie nadaje się do pokazywania:zawstydzona/y:

Aha no jak się wstydzisz...
niektóre dziewczyny się bez twarzy pokazują....

Ważne żeby dziecko miało dość miejsca
....................................................

ta noc pewnie też będzie nie przespana, mam okropną zgagę już teraz taką jak miałam wczoraj w nocy.........
kiedy to się skończy??

Aha no jak się wstydzisz...
niektóre dziewczyny się bez twarzy pokazują....

Ważne żeby dziecko miało dość miejsca
....................................................

ta noc pewnie też będzie nie przespana, mam okropną zgagę już teraz taką jak miałam wczoraj w nocy.........
kiedy to się skończy??
Może wstawię :-) widziałam wstawiacie swoje brzuszki to może i ja się odważę;-)

reklama
hej dziewczynki

łeb mi pęka za przeproszeniem.

Już drugi dzień jestem na pełnych obrotach, M. wyjeżdża w niedzielę, ma wrócić dopiero w Wigilię więc staramy się do jutra skończyć wszystkie domowe porządki, zrobić zakupy żebym nie musiała latać po mieście sama w tą ślizgawicę. Dziś kupiliśmy choinkę, jutro będę ubierać. W sumie wszystko mamy już dopięte, zostało jeszcze podłogi doprowadzić do ładu. No i tu się wściekłam bo firma miała dziś przywieźć dywany z prania, czekam cały wieczór w końcu dzwonię, a baba mi gada, że się nie wyrobiła bo jest dużo prań. :wściekła/y::wściekła/y: A co mnie to obchodzi! Zabrali dywany we wtorek! Dałam im czas do jutra do 9. :wściekła/y:

zielona wiesz co ten Twój gin to trochę niepoważny. Po co ciężarnej opowiada takie historie?????

Do góry