reklama
nasmarowałyście sporo przez te 2 godz moje nieobecności;p zrobiłam przerwę komputerkowi jak skończyłam poprawiać pracę i postanowiłam się trochę wziąć za siebie, umyłam i wymodelowałam włoski (dawno nie modelowałam z racji siedzenia w domu), wydepilowałam solidnie nóżki, wyskubałam brwi, miałam jeszcze w planie zrobić paznokietki i nałożyć maseczkę, wszystko ot tak jakoś dla swojej przyjemności, ale mówie położe sie na chwilke, moja mama sie śmiała i pytała czy gdzieś sie nie wybieram i chyba z złą godzine to powiedziała:/
jak tylko sie położyłam znów poczułam te okropne SKURCZE!!! jak przy miesiączce! leżałam, wzięłam no spe ale narazie nic, z nerwów dostałam biegunki, BOJĘ SIĘ JAK CHOLERA!!!!!
jak tylko sie położyłam znów poczułam te okropne SKURCZE!!! jak przy miesiączce! leżałam, wzięłam no spe ale narazie nic, z nerwów dostałam biegunki, BOJĘ SIĘ JAK CHOLERA!!!!!
C
claudia4you
Gość
Claudia- Ja mam taką fajną ciocię,co ma wszystko...więc .... nie kupujemy jej głupot...tylko jak zaprasza nas na święta to Zawsze jakieś czekoladki-teraz są takie rózne fajne w metalowych puszkach....
Moze jakiegoś fajnego kwiatka doniczkowego??? Moja kumpela jak ma jakieś swoje święta to zawsze od każdego kwiatka dostanie bo uwielbia w doniczkach.......................
No nie wiem co Ci doradzić.... albo są takie ozdobne filiżaneczki ze spodkami.......
FILIŻANKA ZE SPODKIEM ANIOŁEK AŻUR QUEEN ISABEL (1367593641) - Aukcje internetowe Allegro
Są rózne......na all..mój małż dostał takie na urodziny 2 szt ze spodkami i nie piję w domu kawki z niczego innego......mam taki rytuał
Zadowolony był...bo juz co prezent to flaszka...to mu się znudzil...a tu od znajomych dostał filiżanki i pluszowego kwiatkahe he wazny pomysł
Na allegro nie zdążę zamówić, ale dziękuję że poleciłaś
będzie bez szaleństw...
a takie filiżanki są często w sumie do kupienia na mieście :-)
no coś się wymyśli, znając życie w poniedziałek jak pójdę na miasto to coś znajdę
giovannessa
Fanka BB :)
O, Blondi w jednym kawałku
Claudia - ja nie umiem Ci nic doradzić, nigdy nie wiedziałam, co właściwie kupić mojej byłej teściowej... a zresztą i tak zawsze kończyło się tak, że narzekała, że tyle pieniędzy, a jej to niepotrzebne - więc zazwyczaj kupowałam byle co - byle było, że jest :-)
A mnie dziwnie boli podbrzusze ;-)
Ale teraz nie mam ani czasu, ani ochoty na jakieś rodzenie, więc powinno przestać :-)
Claudia - ja nie umiem Ci nic doradzić, nigdy nie wiedziałam, co właściwie kupić mojej byłej teściowej... a zresztą i tak zawsze kończyło się tak, że narzekała, że tyle pieniędzy, a jej to niepotrzebne - więc zazwyczaj kupowałam byle co - byle było, że jest :-)
A mnie dziwnie boli podbrzusze ;-)
Ale teraz nie mam ani czasu, ani ochoty na jakieś rodzenie, więc powinno przestać :-)
a ja z nudów położyłam sie w sypialni i zasnelam na 2 godziny! rece az mnie bolą od zdrętwienia ale wyspałam sie jak nie wiem co :-) mąż przed chwilką zadzwonil i jak uslyszal moj glos (taki zaraz po śpiochaniu) to sie przerazil i krzyknal ze juz wraca a ja tylko spałam:-) i kazalam mu jeszcze byc na tym spotkaniu... kochany...
blondi - super, że jutro cie wypuszcza... no chyba ze urodzisz dzisiaj w nocy :-)
martuś - no no... rzeczywiscie - zrobiłas sie na bostwo jak do porodu
blondi - super, że jutro cie wypuszcza... no chyba ze urodzisz dzisiaj w nocy :-)
martuś - no no... rzeczywiscie - zrobiłas sie na bostwo jak do porodu
martusia29
Fanka BB :)
Claudia-U Nas Są takie w sklepie z art.gospodarstwa domowego i typowo upominkowymi...Dobrze ze mogłam jakiś pomysł podrzucić Na pewno coś znajdziesz
Jak napatrzyłam sie na małą Lilę to juz mi się zachciało mojej Majeczki
Jak napatrzyłam sie na małą Lilę to juz mi się zachciało mojej Majeczki
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
moja mama sie śmiała i pytała czy gdzieś sie nie wybieram i chyba z złą godzine to powiedziała:/
Kochana miałam wczoraj przez 3h takie skurcze nim udałam się do szpitala, w szpitalu kolejne 5h bóli, a tu się okzało tylko przepowiadające bóle...
ale kto wie może u Ciebie to już, zawsze lepiej sprawdzić niż się martwić ...
też mnie przeczysciło wczoraj, chyba z 4 razy byłam na wc nim wyszłam z domu i pojechałam do szpitala hehe:-)
reklama
dziekuję bardzo za numer:***** idę się położyć bo te bóle robią się regularniejsze i mocniejsze, oby przeszły szybko
a po co ma przechodzić - jesteś zrobiona na bóstwo to można rodzić:-) masz już 37 tc to dzidzia już da sobie radę ...:-)
Podziel się: