reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

evcia--- to pewnie Ci sie szyjka skraca ... ja tez mam takie.. uczucie. i jak powiedziałam gin na wizycie.. i ona szyjke zbadała to o ponad cm. krótsza sie okazała..

reklama
nasmarowałyście sporo przez te 2 godz moje nieobecności;p zrobiłam przerwę komputerkowi jak skończyłam poprawiać pracę i postanowiłam się trochę wziąć za siebie, umyłam i wymodelowałam włoski (dawno nie modelowałam z racji siedzenia w domu), wydepilowałam solidnie nóżki, wyskubałam brwi, miałam jeszcze w planie zrobić paznokietki i nałożyć maseczkę, wszystko ot tak jakoś dla swojej przyjemności, ale mówie położe sie na chwilke, moja mama sie śmiała i pytała czy gdzieś sie nie wybieram i chyba z złą godzine to powiedziała:/
jak tylko sie położyłam znów poczułam te okropne SKURCZE!!! jak przy miesiączce! leżałam, wzięłam no spe ale narazie nic, z nerwów dostałam biegunki, BOJĘ SIĘ JAK CHOLERA!!!!!

Claudia- Ja mam taką fajną ciocię,co ma wszystko...więc .... nie kupujemy jej głupot...tylko jak zaprasza nas na święta to Zawsze jakieś czekoladki-teraz są takie rózne fajne w metalowych puszkach....
Moze jakiegoś fajnego kwiatka doniczkowego??? Moja kumpela jak ma jakieś swoje święta to zawsze od każdego kwiatka dostanie bo uwielbia w doniczkach.......................
No nie wiem co Ci doradzić.... albo są takie ozdobne filiżaneczki ze spodkami.......
FILIŻANKA ZE SPODKIEM ANIOŁEK AŻUR QUEEN ISABEL (1367593641) - Aukcje internetowe Allegro
Są rózne......na all..mój małż dostał takie na urodziny 2 szt ze spodkami i nie piję w domu kawki z niczego innego......mam taki rytuał :)
Zadowolony był...bo juz co prezent to flaszka...to mu się znudzil...a tu od znajomych dostał filiżanki i pluszowego kwiatka:)he he wazny pomysł

Na allegro nie zdążę zamówić, ale dziękuję że poleciłaś
będzie bez szaleństw...
a takie filiżanki są często w sumie do kupienia na mieście :-)

no coś się wymyśli, znając życie w poniedziałek jak pójdę na miasto to coś znajdę

O, Blondi w jednym kawałku :-D

Claudia - ja nie umiem Ci nic doradzić, nigdy nie wiedziałam, co właściwie kupić mojej byłej teściowej... a zresztą i tak zawsze kończyło się tak, że narzekała, że tyle pieniędzy, a jej to niepotrzebne - więc zazwyczaj kupowałam byle co - byle było, że jest :-)

A mnie dziwnie boli podbrzusze ;-)
Ale teraz nie mam ani czasu, ani ochoty na jakieś rodzenie, więc powinno przestać :-)

a ja z nudów położyłam sie w sypialni i zasnelam na 2 godziny! rece az mnie bolą od zdrętwienia ale wyspałam sie jak nie wiem co :-) mąż przed chwilką zadzwonil i jak uslyszal moj glos (taki zaraz po śpiochaniu) to sie przerazil i krzyknal ze juz wraca :-D a ja tylko spałam:-) i kazalam mu jeszcze byc na tym spotkaniu... kochany...

blondi - super, że jutro cie wypuszcza... no chyba ze urodzisz dzisiaj w nocy :-)

martuś - no no... rzeczywiscie - zrobiłas sie na bostwo jak do porodu :-D

Claudia-U Nas Są takie w sklepie z art.gospodarstwa domowego i typowo upominkowymi...Dobrze ze mogłam jakiś pomysł podrzucić:) Na pewno coś znajdziesz:)

Jak napatrzyłam sie na małą Lilę to juz mi się zachciało mojej Majeczki

moja mama sie śmiała i pytała czy gdzieś sie nie wybieram i chyba z złą godzine to powiedziała:/
jak tylko sie położyłam znów poczułam te okropne SKURCZE!!! jak przy miesiączce! leżałam, wzięłam no spe ale narazie nic, z nerwów dostałam biegunki, BOJĘ SIĘ JAK CHOLERA!!!!!

Kochana miałam wczoraj przez 3h takie skurcze nim udałam się do szpitala, w szpitalu kolejne 5h bóli, a tu się okzało tylko przepowiadające bóle...
ale kto wie może u Ciebie to już, zawsze lepiej sprawdzić niż się martwić ...
też mnie przeczysciło wczoraj, chyba z 4 razy byłam na wc nim wyszłam z domu i pojechałam do szpitala hehe:-)

reklama
Do góry