reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

W ogóle ten poród to czarna magia dla mnie
zawsze mam telefon do gina i tego się będę trzymać, on mi zawsze mówi, że jak cokolwiek by się działo co mnie niepokoi to mam natychmiast dzwonić i on mi powie co i jak :-)

nie wyobrażam sobie mieć innego gina niż ten

także, ja pewnie będę dzwonić z byle bzdetem :-)

od tego mu tyle płace , żeby doradził jak co

reklama
ja to się śmiałam wczoraj i powiedziałam mojemu wujkowi (ginekolog prowadzący moją ciążę) że jak coś się zacznie to zadzwonie najpierw po niego - on przyjedzie sprawdzi rozwarcie i postęp sytuacji i wtedy dopiero pojadę do szpitala :-D

Ja też się boję czy będę wiedziała kiedy jechać do szpitala, ogólnie im bliżej tym bardziej się boje. Chociaż wolałabym żeby samo się zaczęło, zeby nie przenosić.
Blondi dobrze że jutro do domku, lepiej w domku czekać:-)
Matrus odpoczywaj

Jakoś od wczoraj moja Nikusia strasznie mocno się rusza i wierci prawie cały czas mam nadzieję że u niej wszystko ok.:baffled: nic mi się nie che, leń nie z tej ziemi.

ja to się śmiałam wczoraj i powiedziałam mojemu wujkowi (ginekolog prowadzący moją ciążę) że jak coś się zacznie to zadzwonie najpierw po niego - on przyjedzie sprawdzi rozwarcie i postęp sytuacji i wtedy dopiero pojadę do szpitala :-D
To przygotuj sobie w domu jakieś stare prześcieradła na wypadek, gdyby wujek długo jechał i znalazł rozwarcie na 10 :-D:-D:-D

Dziewczyny - samemu nie da się sprawdzić rozwarcia. Może coś tam, ale niedokładnie. Bo trzeba przy tym leżeć, a nie sądzę, żebyście miały takie długie ręce. No i przy okazji - można sobie niechcący zaszkodzić...

giovanessa - mi właśnie podobnie odpowiedział wczoraj :-) że nie ma co przyjeżdżać, bo może nie zdążyć... ale mam koniecznie zadzwonić...

reklama
Dziewczyny - samemu nie da się sprawdzić rozwarcia. Może coś tam, ale niedokładnie. Bo trzeba przy tym leżeć, a nie sądzę, żebyście miały takie długie ręce. No i przy okazji - można sobie niechcący zaszkodzić...
No na pewno nie. Ale podobno można wyczuć czy jest miękka i skrócona. Podobnie badają się kobiety, które prowadzą metodę naturalnego planowania rodziny hihihi :)

Do góry