reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dziekuje wszystkim za zainteresowanie i smski w miarę mozliwości odpisywałam, nawet mąż juz się złoscił, ze tylko telefon mam w ręce zamiast z nim porozmawiać hehe
dziękuję i proszę trzymajcie kciuki, żebym jutro opuściła szpital, czyli żeby wszystko bylo ok :-)

trzymamy kciukasy za Ciebie

reklama
Blondi to fajnie , ze jutro Cie wypisza, bo jesli nic sie nie dzieje, to szkoda w szpitalu lezec. No chyba ze do jutra cos sie zmieni :)

Jesli chodzi o czop - to jest on charakterystyczny i ciezko go pomylic z uplawami. Mi odszedl w pierwszej ciazy w dniu porodu i byl zabarwiony krwia i tak wygladal, ze od razu wiedzialam ze to czop :) Takze dziewczyny jesli Wam czop odejdzie to na pewno sie zorientujecie, nawet jesli mialby w kawalkach odchodzic. Przynajmniej tak mi sie wydaje ;)

Kurcze nadrobilam was, ale z odpisaniem ciezko... Synek caly czas cos chce ode mnie i ciagnie mnie za reke wszedzie i nawet na chwile nie pozwala odpoczac. Dzisiaj cos nie mam cierpliwosci do niego...

---------------

Nulini a sama mialabys jechac te 80 km, czy masz kierowce? Ja wczoraj do lekarza jechalam 120 km w jedna strone, tyle ze maz kierowal /nie pozwala mi teraz ;)/.

blondi- super ze sie odezwalas!!!! ale malenstwo zrobilo Cie w jajo co?? oj...
trzymam kciuki bys byla jak najszybciej w domciu!!!! odpoczywaj poki mozesz!!

claudia, my też nie mamy prezentów i też mnie to strasznie stresuje, aż rozważam opcję, czy się do Katowic nie wybrać na zakupy, bo w mojej zapyziałej Częstochowie nic nie mogę znaleźć, ale trochę się boję jechać te 80km w jedną stronę...

Ja mam problem co kupić teściowej, ona wszystko ma :-(
Sama szyje sobie, kosmetyków ma dużo, figurek żadnych nie chce, masakra.....

ja powinnam sprzatac a mi sie nie chce i nie mam sil. moze sie przespie to nabiore sil..
bylam z psem- ledwo chodze, do tego zmarzlam;/ ach..
chyba faktycznie sie przespie i cos porozkminiam..

Przejrzałam goraca linię i listę rozpakowanych mam: CUDOWNIE:) cieszę się i gratuluję bo z tego co piszecie kochane porody miałyście szybciutkie :-) bardzo sie cieszę, szkoda, że mój organizm tylko mnie postraszył, bole natomiast były dość silne, aż strach pomyśleć jakie będą już te porodowe ze skurczami ach....

Narazie rodzą mamy w 37 tygodniu <wow>

Ja mam problem co kupić teściowej, ona wszystko ma :-(
Sama szyje sobie, kosmetyków ma dużo, figurek żadnych nie chce, masakra.....

Kup jej ramkę i daj do niej zdjęcie twoje i męża. Albo szalik i rękawiczki. Albo książkę.
Ewentualnie to: 2.jpg1.jpgPozdrawiam :-)

eewciaa - ja też nie pamiętam jakiegoś czopa. Nie miałam ani rozwarcia, ani żadnego kłucia - nic. Dzień przed porodem na spacer poszłam. W szpitalu dali mi OXY i tak się zbierało, zbierało - 6 godzin. A teraz? Tu kłuje, tu ciśnie - na spacerze wytrzymam pięć minut bo zaraz się w kroku trzymam jakby co wypaść miało.
Ale tym razem nie chciałabym OXY - może mi się uda na rozwarciu wpaść i pójdzie jak z płatka :) Ech, marzenia...
A coś ta moja dzidzia dziś leniwa - stresuje mnie znów :(
Na obiad zrobiłam makaron ze szpinakiem i białym serem - moje ulubione ostatnio danie. I już nic więcej nie robię, nie chce mi się

Ja mam tak samo,też nie wiem co to czop,i także mi oxytocynę podawali przy 2 porodzie,a teraz..ni to się wyprostować bo mi się ciągnie wszystko a to brzuch a to kręgosłup..całkiem inaczej się czuję

reklama
a ja w domu, szewca załatwiłam, w piwnicy byłam, tylko wieczorem z mężem na zakupy.
idę coś porobić, w końcu roboty przed świętami trochę jest.
wieczorem mąż szafę skręci to ciuszków resztę poprasuję i posegreguję rozmiarami.
3majcie się

Do góry