reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Madlen, małżon by prowadził, ja się za kółko nie pcham, bo mi brzuchol przeszkadza ;-)

claudia, my jakoś tak rozgrywamy sprawę prezentów, że ja się martwię o swoich członków rodziny, a małż o swoich, bo generalnie mamy skrajnie odmienne poglądy na temat zarówno kwoty, jaką należy przeznaczyć na poszczególne osoby, jak i samych podarunków...

reklama
A ja już po robocie. Odkurzone, umyte podłogi, kuchnia i łazienka glanc, gulasz zrobiony i zjedzony. Mam chwilę i lecę do koleżanki robić włosy a wieczorem do znajomych w odwiedzony. Ale najchętniej bym legła przed tv. Zerknę wieczorem może znów jakiś dzidzia się urodzi :-)

A ja się zdrzemnęłam troszkę i dosłownie jak wstałam to nogi i ręce mam takie popuchnięte, że az mnie pieką :(

Blondi super, że masz laptopka i możesz z nami pisać :)

Jakaś rozbota jestem i nic mi się nie chce :( Obiadek mam z wczoraj, mąż po pracy od razu na zakupy pojedzie więc się nudzę :(

Kup jej ramkę i daj do niej zdjęcie twoje i męża. Albo szalik i rękawiczki. Albo książkę.
Ewentualnie to: Zobacz załącznik 310053Zobacz załącznik 310054Pozdrawiam :-)

ramka już była, książek nie czyta
a to fajne, tylko gdzie to znalazłaś??
bo bałabym się zamawiać z internetu że nie zdąży przyjść

jest piątek i zanim by kasa doszła to pewnie dopiero w poniedziałek...
mogło by nie dojść do wigilii

coś jeszcze wymyślę....

My tez nie wiemy, co prezentami dla teściów i pozostałych...mieliśmy w tym roku nie robić, ale okazało się, że chcą sie dla nas zrzucić, więc głupio teraz nie zrobić dla nich...A w portfelu pustki:( A poza tym wymyślanie prezentów zawsze spoczywa na mojej głowie, a ja nie mam sił łazić i szukać czegoś dla nich, więc sama już nie wiem, co z tym fantem zrobimy...

My tez nie wiemy, co prezentami dla teściów i pozostałych...mieliśmy w tym roku nie robić, ale okazało się, że chcą sie dla nas zrzucić, więc głupio teraz nie zrobić dla nich...A w portfelu pustki:( A poza tym wymyślanie prezentów zawsze spoczywa na mojej głowie, a ja nie mam sił łazić i szukać czegoś dla nich, więc sama już nie wiem, co z tym fantem zrobimy...

Ogólnie koszmar
jak tu teściowej nie kupić skoro ona już coś dla nas ma
a poza tym zawsze nam kupuje fajne rzeczy na urodziny itd...
i głupio iść do niej na wyżerkę i nic jej nie dać....

http://www.znajdzprezent.pl/Prezent/t-shirt-najfajniejsza-tesciowa-na-swiecie.html

My w tym roku robimy skromne prezenty. Sobie z mężem nie kupujemy nic bo ostatnio wzieliśmy kilka rzeczy do domu i nie szalejemy. Najfajniejsza paczuszka siedzi w moim brzuchu :-)

Claudia nie szalej z prezentami dla teściowej. Dostanie za miesiąc najfajniejszy prezent. Moja w tym roku pomimo że mówiliśmy że nic nie chcemy bo nas nie stać na rewanżowe prezenty, kupiła nam zestaw drogich garnków i chce dorzucić się do wózka. Też mi głupio bo mam tylko dla niej kosmetyki które używa ale poinformowaliśmy ją że nie kupujemy drogich prezentów więc to jej problem jak nie dostanie tego co by chciała.

Ostatnia edycja:
Kate1980 wydaje mi sie ze to nie ma zasady.. ja urodziłam w 39 tyg...

BLODNI --- super ze sie odezwałas:) eh ten fałszywy alarm :) no ale z drugiej strony przetestowałas cała trase do szpitala.. i juz wiesz co i jak i gdzie:)

eh zaczełam sprzatac.. i sie zasapała.. plecy rozbolały.. brzuch jak kamyk... KUBUS niezadowolony z takiego obortu sprawy.. i widac ze woli jak sobie siedze... wiec odpoczywam... ale niewiem zrobiłam...a checi mam ogromne.. i sie wku....

damqelle, syla29- Mam tak samo z tym kłuciem, wrazeniem ze mała wypadnie ;-) i mam nadzieję że to znaczy że tym razem akcja sama ruszy :-). Zobaczymy w poniedziałek jak tam moja szyjka- już sie nie mogę doczekać wizyty...

U mnie ciag dalszy lenia... plecy mnie bolą... nie robię dziś obiadu, mąż na zakupy pojechal i zje na miescie...
Co do zakupów to my tez prezentów jeszcze nie mamy, moze w poniedzialek po wizycie u lekarza gdzies wyskoczymy...

reklama
Claudia- Ja mam taką fajną ciocię,co ma wszystko...więc .... nie kupujemy jej głupot...tylko jak zaprasza nas na święta to Zawsze jakieś czekoladki-teraz są takie rózne fajne w metalowych puszkach....
Moze jakiegoś fajnego kwiatka doniczkowego??? Moja kumpela jak ma jakieś swoje święta to zawsze od każdego kwiatka dostanie bo uwielbia w doniczkach.......................
No nie wiem co Ci doradzić.... albo są takie ozdobne filiżaneczki ze spodkami.......
FILIŻANKA ZE SPODKIEM ANIOŁEK AŻUR QUEEN ISABEL (1367593641) - Aukcje internetowe Allegro
Są rózne......na all..mój małż dostał takie na urodziny 2 szt ze spodkami i nie piję w domu kawki z niczego innego......mam taki rytuał :)
Zadowolony był...bo juz co prezent to flaszka...to mu się znudzil...a tu od znajomych dostał filiżanki i pluszowego kwiatka:)he he wazny pomysł

Blondi-Super ze masz laptopika i kontakt ze swiatem...bo jak samej się jest na sali to nawet nie ma do kogo buzi otworzyć...no i oby jutro do domku:)
A to malec mamusię i tatusia chciał przetestować hi hi :) dobra strona tego to taka ze juz droga obcykana:)

Ostatnia edycja:
Do góry