reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ciekawe ktora teraz zapatrzy sie na sliczna Lilianke i nastepna ruszy do szpitala:) Zaskakujace jest to ze rano jeszcze wszystkie bylysmy w dwupaku a tu kolo poludnia juz styczniowy bobasek jest na swiecie:) Super!
Ide poprasowac troche rzeczy i zajrze jeszcze wieczorem, moze bedzie wiadomo co z reszta dziewczyn.

reklama
Emocje są i to jakie...
:-D

ja przy tym wszystkim zaczęłam się denerwować o swojego małego - czy dobrze rośnie, czy nie będzie za mały, czy nie wyjdzie za szybko....
:-(

no też tak może być, ja to się nie zdziwię jak w lutym urodzę
ale jak po 20 stycznia się nie będzie działo to sobie to spróbuję przyspieszyć.....

No, mnie lekarz dziś powiedział, że czuję głowkę podczas badania i jak nie urodze do 06.01, to mam jechac na KTG do szpitala, więc jak do tej pory nie urodzę, to na pewno zaczniemy z m działać:) Byle do stycznia!!!:)

No, ciekawe co u innych dziewczyn?

giovanessa - też tak słyszałam, ale podobno dziecko tez sie mniej rusza przed porodem bo zbiera siły a mój Szymus wariacje wyprawia w brzucholku, że hohohoh :-)
A to akurat chyba niekoniecznie, bo mój najmłodszy miał już głowę na zewnątrz, a jeszcze kopniaka zarobiłam - pewnie się odpychał :-D

No, mnie lekarz dziś powiedział, że czuję głowkę podczas badania i jak nie urodze do 06.01, to mam jechac na KTG do szpitala, więc jak do tej pory nie urodzę, to na pewno zaczniemy z m działać:) Byle do stycznia!!!:)

No, ciekawe co u innych dziewczyn?

no u mnie też główka napiera ,ale wątpię żeby napierała na tyle, żebym urodziła za wcześnie...
pewnie doczekam terminu :-)

moncia--- a tez sobie własnie tak pomyslałam ze BLONDI o tej porze" Majkę " oglada.. mam nadzieje ze u niej ok... nie chce do niej pisac zeby nie przeszkadzac ...

reklama
Do góry