reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam wszystkie mamusie styczniowe:) Dosyć późno, ale pozwolę sobie do was dołączyć:) Spodziewam się córci- Wiktorii a termin mam na 27 stycznia, więc pewnie większość z was zdąży się przede mną rozpakować:)
gratuluje!!
w tak duzym gronie duzo latwiej jest doczekac konca ciazy! w pierwszej tyle wsparcia nie mialam i wszystko przelewalam na mojego meza, a teraz on ma wiecej spokoju i widze, ze wszystko radosniej przezywamy niz za pierwszym razem.
A kazda ciaza u nas byla zaplanowana i dlugo wyczekiwana...
tazke WITAJ U NAS - W GRONIE NAJFAJNIEJSZYCH MAMUSIEK!!!
( bo jak by nie bylo kazda z nas jest juz mama)

biala - dzieki tobie uswiadomilam sobie, ze mialam jechac do sklepu po stanik do karmienia... a tu tydz. minol... zapomnialam :(
moze popoludniu pojade- byle bym nie zapomniala, bo jak by co.. to mam po pierwszym porodzie ale w tedy to ja taka mleczarnie dzwigalam, ze jedna miseczka od stanika wielkoscia wiadro przypominala a teraz to piersi nie wiele mi urosly...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to ciągle coś robię coby czas szybciej mi zleciał...
Posprzątałam, umyłam podłogę, zmieniłam pościel w sypialni, wysprzątałam u dziewczyn bo tam to wyglądało tak, że jakby ktoś ku.ę zrobił to by nie było różnicy, pranie zrobiłam i w połowie wieszania zapomniałam o nim i później skończyłam.... Zrobiłam i zjadłyśmy z dziewczynkami obiadek. Teraz polukrowałam resztę pierników i krzyż już daje mi czadu. Chyba czas dzisiaj dać sobie na luz :)

kurcze na wieczór chyba sobie popcorn zrobie i bede siedziec przed BB :) ...
KLAUDOS??? co z Tobą??? mam nadzieje ze je myjesz podłogi na kolanach zeby Szymka pogonić:)

ooo ja po zakupach.. dobrze ze juz staniki do karmienia kupiłam:) .... majtaski takie fajne chciałam kupic.. ale niestety na mój kuperek to z tych fajnych nie było... :)
ja to chyba cos czułam :) bo obiad wczoraj na 2 dni zrobiłam i dzis siedze i sie obijam :) wiec moge was juz sledzic na bierzaco.... no no goraco sie u nas zrobiło... hihi dzis w nocy... to moze sie u innych cos rozkreci :)jak tak nas cisnieni przez popołudnie potrzyma:)

ehh a ja musze wyjsc z psem i obiadek sobie zrobic...w sumie szybki bo rybke tylko a kapuste mam ze sloika no ale musze sie oderwac od kompa...a juz widze co tu sie bedzie dzialo jak wroce za pol godziny.....dzis to chyba rekord z produkcja postów od kiedy nasz miesiac powstal;-)

Ja to ciągle coś robię coby czas szybciej mi zleciał...
Posprzątałam, umyłam podłogę, zmieniłam pościel w sypialni, wysprzątałam u dziewczyn bo tam to wyglądało tak, że jakby ktoś ku.ę zrobił to by nie było różnicy, pranie zrobiłam i w połowie wieszania zapomniałam o nim i później skończyłam.... Zrobiłam i zjadłyśmy z dziewczynkami obiadek. Teraz polukrowałam resztę pierników i krzyż już daje mi czadu. Chyba czas dzisiaj dać sobie na luz :)

no to lepiej juz usiadź kochana bo szalejesz na maxa;-)

kurcze na wieczór chyba sobie popcorn zrobie i bede siedziec przed BB :) ...
KLAUDOS??? co z Tobą??? mam nadzieje ze je myjesz podłogi na kolanach zeby Szymka pogonić:)

hehe dobre z tym popcornem...

Ciekawe czy nastepne wyjazdy na pordówki bedziemy tak przezywac czy tylko te bo pierwsze:-) mam nadzieje ze kazdy bedzie budzil w nas takie emocje:-)

mysle ze kazda z nas jak pojedzie na porodówke to mu tu bedziemy przezywac... hihi a ja to do 20 stycznia to chyba na zawał zejde...

Jestem!!!!! Człowiek jeden dzień wyjdzie z domu a tutaj jakaś rewolucja......czytałam na gorącej. Dziewczyny proszę zreferujcie mi w skrócie co się dzieje....która w jakim stadium porodu?

reklama
aniwar myślę że każdy będziemy przeżywać, wiadomo na te wiadomości pierwsze każda z nas z ciekawością czekała która pierwsza, a na pewno też ta dzidzia ostatnia styczniowa z naszego forum wzbudzi wiele wzruszeń, bo zakończy się jeden etap na tym forum, a zacznie inny juz z dziećmi wszystkimi na świecie:-)

Do góry