reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam wszystkie mamusie styczniowe:) Dosyć późno, ale pozwolę sobie do was dołączyć:) Spodziewam się córci- Wiktorii a termin mam na 27 stycznia, więc pewnie większość z was zdąży się przede mną rozpakować:)
gratuluje!!
w tak duzym gronie duzo latwiej jest doczekac konca ciazy! w pierwszej tyle wsparcia nie mialam i wszystko przelewalam na mojego meza, a teraz on ma wiecej spokoju i widze, ze wszystko radosniej przezywamy niz za pierwszym razem.
A kazda ciaza u nas byla zaplanowana i dlugo wyczekiwana...
tazke WITAJ U NAS - W GRONIE NAJFAJNIEJSZYCH MAMUSIEK!!!
( bo jak by nie bylo kazda z nas jest juz mama)

biala - dzieki tobie uswiadomilam sobie, ze mialam jechac do sklepu po stanik do karmienia... a tu tydz. minol... zapomnialam :(
moze popoludniu pojade- byle bym nie zapomniala, bo jak by co.. to mam po pierwszym porodzie ale w tedy to ja taka mleczarnie dzwigalam, ze jedna miseczka od stanika wielkoscia wiadro przypominala a teraz to piersi nie wiele mi urosly...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to ciągle coś robię coby czas szybciej mi zleciał...
Posprzątałam, umyłam podłogę, zmieniłam pościel w sypialni, wysprzątałam u dziewczyn bo tam to wyglądało tak, że jakby ktoś ku.ę zrobił to by nie było różnicy, pranie zrobiłam i w połowie wieszania zapomniałam o nim i później skończyłam.... Zrobiłam i zjadłyśmy z dziewczynkami obiadek. Teraz polukrowałam resztę pierników i krzyż już daje mi czadu. Chyba czas dzisiaj dać sobie na luz :)

kurcze na wieczór chyba sobie popcorn zrobie i bede siedziec przed BB :) ...
KLAUDOS??? co z Tobą??? mam nadzieje ze je myjesz podłogi na kolanach zeby Szymka pogonić:)

ooo ja po zakupach.. dobrze ze juz staniki do karmienia kupiłam:) .... majtaski takie fajne chciałam kupic.. ale niestety na mój kuperek to z tych fajnych nie było... :)
ja to chyba cos czułam :) bo obiad wczoraj na 2 dni zrobiłam i dzis siedze i sie obijam :) wiec moge was juz sledzic na bierzaco.... no no goraco sie u nas zrobiło... hihi dzis w nocy... to moze sie u innych cos rozkreci :)jak tak nas cisnieni przez popołudnie potrzyma:)

ehh a ja musze wyjsc z psem i obiadek sobie zrobic...w sumie szybki bo rybke tylko a kapuste mam ze sloika no ale musze sie oderwac od kompa...a juz widze co tu sie bedzie dzialo jak wroce za pol godziny.....dzis to chyba rekord z produkcja postów od kiedy nasz miesiac powstal;-)

Ja to ciągle coś robię coby czas szybciej mi zleciał...
Posprzątałam, umyłam podłogę, zmieniłam pościel w sypialni, wysprzątałam u dziewczyn bo tam to wyglądało tak, że jakby ktoś ku.ę zrobił to by nie było różnicy, pranie zrobiłam i w połowie wieszania zapomniałam o nim i później skończyłam.... Zrobiłam i zjadłyśmy z dziewczynkami obiadek. Teraz polukrowałam resztę pierników i krzyż już daje mi czadu. Chyba czas dzisiaj dać sobie na luz :)

no to lepiej juz usiadź kochana bo szalejesz na maxa;-)

kurcze na wieczór chyba sobie popcorn zrobie i bede siedziec przed BB :) ...
KLAUDOS??? co z Tobą??? mam nadzieje ze je myjesz podłogi na kolanach zeby Szymka pogonić:)

hehe dobre z tym popcornem...

Ciekawe czy nastepne wyjazdy na pordówki bedziemy tak przezywac czy tylko te bo pierwsze:-) mam nadzieje ze kazdy bedzie budzil w nas takie emocje:-)

mysle ze kazda z nas jak pojedzie na porodówke to mu tu bedziemy przezywac... hihi a ja to do 20 stycznia to chyba na zawał zejde...

Jestem!!!!! Człowiek jeden dzień wyjdzie z domu a tutaj jakaś rewolucja......czytałam na gorącej. Dziewczyny proszę zreferujcie mi w skrócie co się dzieje....która w jakim stadium porodu?

reklama
aniwar myślę że każdy będziemy przeżywać, wiadomo na te wiadomości pierwsze każda z nas z ciekawością czekała która pierwsza, a na pewno też ta dzidzia ostatnia styczniowa z naszego forum wzbudzi wiele wzruszeń, bo zakończy się jeden etap na tym forum, a zacznie inny juz z dziećmi wszystkimi na świecie:-)

Do góry