reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ok to ja trzymam za nie kciuki:)Ja na 17.40 do gina na wizytę. Od rana byłam na sesji zdjęciowej .... ale się zmęczyłam ... dużo póz i teraz tylko czekać na efekty:) Pozuję sobie do zdjęć a tutaj smsy....no jakaś masakra....człowiek spokojny a tutaj takie rewelacje:)Dobra to czekam na info z porodówek oby lekko im się rodziłlo:)

hihi zaraz tak poszalejesz.. brzuch sie napnie.. organizm juz sie sam w kibelku oczyszcza.. ja pójde polezec.. i sie okaze ze KLAUDOS... zajechała z 10 cm na porodówke i była pierwsza hihih :)

Hej jestem:)

Kurde, ale sie posypało:) To sie porobiło, jak rodzą to wszystkie naraz:)

Tonia, Gdynianka, Paola, Blondi - kochane trzymam za Was kciuki!!! Oby łatwo i szybko poszło!!!

Ja dzis po wizycie, u mnie wszystko dobrze:) Gin powiedział, że juz czuje główkę przy badaniu, jak nie urodzę do 6.01 to mam jechać na KTG do szpitala, dał mi zwolnienie do 13.01 i wtedy mamy sie zobaczyć, jeśli do tej pory nie urodzę. Zrobił wymaz na paciorkowce i dal skierowanie na ostatnie badania. Niestety nie powiedział mi ile Ala waży:( Ale nie jest jakaś ogromna, tyle się dowiedziałam.

biala- idz lezeć- bo glupoty na moj temat wygadujesz:):szok::-):-):-) u mnie nic sie nie dzieje!! o dziwo tylko szrama na brzuchu boli a krocza nawet nie czuje! zebym tak sie czula przez cala ciaze jak dzis to bym chodzila zadowolona z zycia z bananem na twarzy i smiagalabym po sklepach!!!!!

wiecie ja mam takie przeczucie, ze ostatnia urodze i to w lutym :tak: bo termin z Om 29 stycznia a wg usg 6 luty, wiec pewnie na swoja dzidzie poczekam troche i bede z wami przezywac wasze porody. i po troche bede wam zazdroscic, ze wy juz macie swoje skarby w ramionach
malutka- ja tego samego się obawiam, wg OM mam termin na 27.01 a usg oscylują między 25.01 a 06.02, córeczka malutka więc możliwe że jednak później

malutka- ja tego samego się obawiam, wg OM mam termin na 27.01 a usg oscylują między 25.01 a 06.02, córeczka malutka więc możliwe że jednak później

Dziewczyny będzie dobrze zobaczcie nie ma reguły, aby zdrowe nasze dzieciaczki były.
A gdzie będziesz rodzić, bo widzę że Rumia no to prawie sąsiadki jesteśmy.

reklama
ja widzę że od rana mnie nie było a tu takie wieści na gorącej że hoho.

Trzymam kciuki za dziewczyny.

Ja byłam dziś zobaczyć za sukienką na ślub i znalazłam idealną tzn bedą dopiero szyć. Taka nie tradycyjna bo nie żadna balowa ani typowo ślubna ale bardziej wieczorowa w stylu Marysieńki tzn odcinana pod biustem z szarfą, pod spodem satyna ecri a na wierzch brzoskwiniowy muślin i na to będzie jakaś koronka czy coś. Jestem zadowolona bo szycie nie wyjdzie dużo bo max 800zł a sukienka o tyle fajna że można ją przerobić na wizytową zmieniając kolor szarfy i skracając.

Mam nadzieje że się do weekendu nie rozpakuje bo muszę jechać na uczelnie;)

a co do snów to mi się śniło że AsiaK urodziła 2kg bobaska;) przez CC

Dziewczyny co do grupy zamkniętej to mamy tam taki temat kogo zaprosić i jak ktoś udziela się jakiś czas i mamy zaufanie do tej osoby i stwierdzimy że warto ją zaprosić to ewcia je zaprasza. Bo wcześniej na forum zamknięte zapraszane były wszystkie dziewczyny jak leci ,a my tam piszemy dużo rzeczy nawet intymnych że lepiej mieć tylko pewną grupę zaufanych osób.

Do góry