reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hehe ja mam termin wg Om na 3 stycznia wg USG na 10 stycznia i ciekawa jestem kiedy urodze....ale tak jak pisalam wczesniej ja postanowialm u sebie w glowie ze rodze w pierwszym tygodniu stycznia;-)

reklama
Dziewczyny, no to się zaczęło!! kurcze ja tylko na chwilę, bo zaraz z m jadę dalej.. jak wrócę to wszystko nadgonię, taka ciekawa jestem..

Tonia, blondi - trzymajcie się, żeby Wam lekko poszło i już nie długo będziecie tulić swoje maleństwa!! :)

wiecie ja mam takie przeczucie, ze ostatnia urodze i to w lutym :tak: bo termin z Om 29 stycznia a wg usg 6 luty, wiec pewnie na swoja dzidzie poczekam troche i bede z wami przezywac wasze porody. i po troche bede wam zazdroscic, ze wy juz macie swoje skarby w ramionach

Ale dzisiaj goraco na naszym forum.Kurde i pomyslec ze bedziemy za chwile cicociami :)albo juz jestemy tylko jeszcze nie mam najnowszych wiesci.Kurcze a Ja musze za 10 minut wyjsc po syna a jak wroce to juz malenstwa beda pewnie na swiecie ze tez musze wyjsc w takim momencie.

malutka - jedziemy na tym samym wózku. Mi to aż ryczeć się chce jak pomyślę i wyobrażę sobie dziewczyny na porodówkach i jak za chwilkę będą maleństwa tuliły i karmiły... ale nie z zazdrości tylko ot tak :) Jak dostane smsa od toni to chyba będę wyła jak wół ... Te emocje...

wiecie ja mam takie przeczucie, ze ostatnia urodze i to w lutym :tak: bo termin z Om 29 stycznia a wg usg 6 luty, wiec pewnie na swoja dzidzie poczekam troche i bede z wami przezywac wasze porody. i po troche bede wam zazdroscic, ze wy juz macie swoje skarby w ramionach

Nie martw się będziemy wszystkie z Tobą.... zobaczymy kto rozpocznie, (bo w sumie może jest jakaś dzidzia na świecie, ale my jeszcze nie wiemy która pierwsza chciała zobaczyć słoneczko), a kto zamknie styczniowe porody na pewno będą to bardzo wzruszające chwile. :-)

No to my z Blondi czekamy jak rozwinie się akcja

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze na wieczór chyba sobie popcorn zrobie i bede siedziec przed BB :) ...
KLAUDOS??? co z Tobą??? mam nadzieje ze je myjesz podłogi na kolanach zeby Szymka pogonić:)
nie troszke probowalam ogarnac mieszkanie,a le mysle o dziewczynach i co chwilke ląduje na kibelku:shocked2::eek: oj niech sie pojawia te pierwsze brzdace to odetchniemy:-D przezywamy tak, bo w koncu nas pogonilo, i teraz to juz kazda może byc kolejna!!! o rany boskie.. chwilke poczytam i ide sprzatac dalej:dry:

Do góry