reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hehe ja mam termin wg Om na 3 stycznia wg USG na 10 stycznia i ciekawa jestem kiedy urodze....ale tak jak pisalam wczesniej ja postanowialm u sebie w glowie ze rodze w pierwszym tygodniu stycznia;-)

reklama
Dziewczyny, no to się zaczęło!! kurcze ja tylko na chwilę, bo zaraz z m jadę dalej.. jak wrócę to wszystko nadgonię, taka ciekawa jestem..

Tonia, blondi - trzymajcie się, żeby Wam lekko poszło i już nie długo będziecie tulić swoje maleństwa!! :)

wiecie ja mam takie przeczucie, ze ostatnia urodze i to w lutym :tak: bo termin z Om 29 stycznia a wg usg 6 luty, wiec pewnie na swoja dzidzie poczekam troche i bede z wami przezywac wasze porody. i po troche bede wam zazdroscic, ze wy juz macie swoje skarby w ramionach

Ale dzisiaj goraco na naszym forum.Kurde i pomyslec ze bedziemy za chwile cicociami :)albo juz jestemy tylko jeszcze nie mam najnowszych wiesci.Kurcze a Ja musze za 10 minut wyjsc po syna a jak wroce to juz malenstwa beda pewnie na swiecie ze tez musze wyjsc w takim momencie.

malutka - jedziemy na tym samym wózku. Mi to aż ryczeć się chce jak pomyślę i wyobrażę sobie dziewczyny na porodówkach i jak za chwilkę będą maleństwa tuliły i karmiły... ale nie z zazdrości tylko ot tak :) Jak dostane smsa od toni to chyba będę wyła jak wół ... Te emocje...

wiecie ja mam takie przeczucie, ze ostatnia urodze i to w lutym :tak: bo termin z Om 29 stycznia a wg usg 6 luty, wiec pewnie na swoja dzidzie poczekam troche i bede z wami przezywac wasze porody. i po troche bede wam zazdroscic, ze wy juz macie swoje skarby w ramionach

Nie martw się będziemy wszystkie z Tobą.... zobaczymy kto rozpocznie, (bo w sumie może jest jakaś dzidzia na świecie, ale my jeszcze nie wiemy która pierwsza chciała zobaczyć słoneczko), a kto zamknie styczniowe porody na pewno będą to bardzo wzruszające chwile. :-)

No to my z Blondi czekamy jak rozwinie się akcja

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze na wieczór chyba sobie popcorn zrobie i bede siedziec przed BB :) ...
KLAUDOS??? co z Tobą??? mam nadzieje ze je myjesz podłogi na kolanach zeby Szymka pogonić:)
nie troszke probowalam ogarnac mieszkanie,a le mysle o dziewczynach i co chwilke ląduje na kibelku:shocked2::eek: oj niech sie pojawia te pierwsze brzdace to odetchniemy:-D przezywamy tak, bo w koncu nas pogonilo, i teraz to juz kazda może byc kolejna!!! o rany boskie.. chwilke poczytam i ide sprzatac dalej:dry:

Do góry