reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Jeśli można, to ja też proszę o numer do kogoś. Co prawda na wątku głównym nie pisałam dużo, ale czytałam wszystko i będzie mi raźniej jak będę wiedziała, że trzymacie kciuki.

Ja też teraz trzymam za dziewczyny, u których się zaczęło :D

dziewczynki z końca grudnia/poczatku stycznia - kiedy wy zaczynacie?! :-D bo jakos byłam święcie przekonana, że zacznie klaudoos, ariska itd... :-)

blondi - zadzwon do ginka....koniecznie. Mój lekarz zaznaczył mi juz tydzień temu, że jak zaczną się jakieś bóle czy skurcze to mam nie brac żadnej nospy tylko czekać na rozwój wydarzeń... wziąć kapiel i jak nie przejdzie to jechać na IP albo zadzwonić do niego...

Qrde!!!:szok: Dziewczyny!! Ledwo zdążyłam was nadrobić i tu jeszcze takie newsy że szok. Aż się sama zdenerwowałam zwłaszcza Tonią bo mój suwaczek tylko 2 dni młodszy od jej!!! A ja jeszcze nie chcę hehe!!!!
Wszystkim rodzącym życzę szybkiego przejazdu, mało bólu i super opieki na porodówie:-)
Ja chcę się w święta najeść pierogów jeszcze!!!!!!!!!! Łaaaa...:szok: a wy mnie tu w takie stresy wpędzacie ;-)

Jak mogę to też proszę na prv jakiś nr telephona bo ja też może mało piszę ale zawsze się staram czytać prawie wszystko i też by mi było raźniej mieć z wami kontakt jakiś.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja nie mam żadnego nr tel.,bo nie jestem na zamkniętym,jakby któraś mogła to bardzo proszę na PW.
Emocje takie,że mój brzuchol też twardy,ale na mnie jeszcze nie pora:-D
Blondi może też chce dołączyć do rodzących?

Ja też bym poprosiła o tel. bo też brak kontaktu a jak się zacznie to nie będę miała jak powiadomić. A na mnie już pora w każdej chwili, chociaż nic nie zapowiada, ale wczoraj też nic nie zapowiadało że dzisiaj będą takie emocje

reklama
Do góry