reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

dziewczyny po kapieli bóle nie ustają, ja czuję jednostajny ból cały czas identyko jak na okres... od czasu do czasu kuje mnie w kręgosłupie, najgorsze ze nie mam żadnych przerw albo nie wyczuwam, jejku co ja mam robic chyba dzwonię do położnej może ona doradzi....

reklama
aaaa i jeszcze jedno wychodze z pieskiem wiec bede off -line! niech zadna nie dostanie skurczy itp dopkoi nie bede on-line ok?? zaciskac nogi przez tą chwile:)

blondi????? zyjesz????
blondi no spa!! i jeszcze raz pod prysznic!! na 20-30min jak nie przejdzie to dzialaj!!

Kurczę ale się dzieję weszłam zobaczyć czy poala może już po wszystkim, a tu Tonia i gdynianka nie chciała sobie odebrać prowadzenia. Jak zobaczyłam gorącą linie to aż mi serce podskoczyło. Dzisiaj w nocy miałam lekkie bóle miesiączkowe chyba z wrażenia po wczorajszych postach. Kurczę jakie napięcie.

blondi najlepiej będzie jak się właśnie skontaktujesz z położną lub lekarzem. Rozwieją Twoje wątpliwości.
Ja w przerwach między zaglądaniem tu szykuje rzeczy do spakowania do torby szpitalnej

Dziewczyny a ja nie mam żadnego nr tel.,bo nie jestem na zamkniętym,jakby któraś mogła to bardzo proszę na PW.
Emocje takie,że mój brzuchol też twardy,ale na mnie jeszcze nie pora:-D
Blondi może też chce dołączyć do rodzących?

reklama
Do góry