reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dziewczyny po kapieli bóle nie ustają, ja czuję jednostajny ból cały czas identyko jak na okres... od czasu do czasu kuje mnie w kręgosłupie, najgorsze ze nie mam żadnych przerw albo nie wyczuwam, jejku co ja mam robic chyba dzwonię do położnej może ona doradzi....

reklama
aaaa i jeszcze jedno wychodze z pieskiem wiec bede off -line! niech zadna nie dostanie skurczy itp dopkoi nie bede on-line ok?? zaciskac nogi przez tą chwile:)

blondi????? zyjesz????
blondi no spa!! i jeszcze raz pod prysznic!! na 20-30min jak nie przejdzie to dzialaj!!

Kurczę ale się dzieję weszłam zobaczyć czy poala może już po wszystkim, a tu Tonia i gdynianka nie chciała sobie odebrać prowadzenia. Jak zobaczyłam gorącą linie to aż mi serce podskoczyło. Dzisiaj w nocy miałam lekkie bóle miesiączkowe chyba z wrażenia po wczorajszych postach. Kurczę jakie napięcie.

blondi najlepiej będzie jak się właśnie skontaktujesz z położną lub lekarzem. Rozwieją Twoje wątpliwości.
Ja w przerwach między zaglądaniem tu szykuje rzeczy do spakowania do torby szpitalnej

Dziewczyny a ja nie mam żadnego nr tel.,bo nie jestem na zamkniętym,jakby któraś mogła to bardzo proszę na PW.
Emocje takie,że mój brzuchol też twardy,ale na mnie jeszcze nie pora:-D
Blondi może też chce dołączyć do rodzących?

reklama
Do góry