reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Małzon wrocil z pracy, pobawil sie chwilke z małą i zasnął... a ja leze, czytam was i nie wiem jak zasnę bo po pierwsze to czekam na wiesci co z Paola8536, po drugie mam straszna ochote na zapiekanke a nie chce mi sie isc robic, a po trzecie to mysle o naszej sytuacji... Mąz od jutra siedzi w domu, bo roboty nie ma... Dopiero w styczniu moze szef wygra jakis przetarg i robota ruszy... Masakra- i skad tu kasę brać?

No nic, jednak uciekam bo jutro rano wczesnie jade badania porobic.
Dobranoc :-)

Paola-Jeśli to już to życzę szybkiego postępu...!

reklama
Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
mała nie jest taka mała bo waży już ok.2800g:szok: Ma długie nogi i gin mierzył stópkę to ma 7cm, spora:-D Ułożenie główkowe, główka napiera na szyjkę tak że nie da się jej odepchnąć, szyjka już nieco rozpulchniona. Zrobił mi wymaz na GBS. Powiedział żebym odpoczywała i nie robiła jakiś większych porządków do końca grudnia bo mogę wywołać poród, a jeszcze nie czas. Dominisia spała sobie słodko na jednej rączce a drugą miała wyciągniętą. Ciekawa jestem do jakiej wagi dociągnie, gin mówił że pewnie z 3500 będzie albo i więcej. A teraz poczytam co tam popoludniu się u Was działo.

to super i miłego odpoczynku, bo rozumiem że masz zamiar odpocząć

Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
mała nie jest taka mała bo waży już ok.2800g:szok: Ma długie nogi i gin mierzył stópkę to ma 7cm, spora:-D Ułożenie główkowe, główka napiera na szyjkę tak że nie da się jej odepchnąć, szyjka już nieco rozpulchniona. Zrobił mi wymaz na GBS. Powiedział żebym odpoczywała i nie robiła jakiś większych porządków do końca grudnia bo mogę wywołać poród, a jeszcze nie czas. Dominisia spała sobie słodko na jednej rączce a drugą miała wyciągniętą. Ciekawa jestem do jakiej wagi dociągnie, gin mówił że pewnie z 3500 będzie albo i więcej. A teraz poczytam co tam popoludniu się u Was działo.

czyli wieści są dobre:-) a Ty teraz odpoczywaj i sluchaj ginka:-)

Poczytalam sobie i ...sie zmeczylam tym siedzeniem :)

Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
fajowo, ze wszystko dobrze!!!:)

klaudoos - reweacyjne te literki!! wszystko jest rewelacyjne!! bardzo mi sie podoba!!!! gdybym wiedziala jak moje dziecko bedzie mialo na imie :)

nie wiadomo co z paola??

ribi - no to fajnie, ze sie sprawa wyjasnila ale mysle, ze trzeba ich przypilnowac!

ja nabralam takiego dystansu do allegro, ze nawet juz o nim zapomnialam.

Ostatnia edycja:
Jak tak zaczynacie dziewczyny od góry znad morza to mam nadzieję że pójdzie w dół Wisłą i mnie kolejną chwyci w Grudziądzu...
To ja jestem po Tobie heheheh, chociaz mi sie nie spieszy :-)

Paola czekamy na dobre wieści

Klaudoos pokoik śliczny, kolorki piekne i literki super.

Gdynianka fajnie masz, że znasz date porodu, bo przynajmniej możesz nastawić sie psychicznie i wszystko sobie zaplanować.

Ja wizyte u gina mam w piatek, 20grudnia jade na ostatnie USg i wtedy sie okaże czy będzie konieczna cesarka.
Piotrek ciągle sie do mnie przytula i chyba czuje że troszke sie zmieni jak pojawi sie siostrzyczka.
Ja juz mówię dobranoc :)

Też chciałam zobaczyć co z Paola, chcę już położyć się do wyrka, Nicole tam grzeje miejsce na taty połowie już od 20 :) Jutro Magda sobie tą miejscówkę zaklepała :) Może dzisiaj szybciej zasnę jak się przytulę do mojego pączusia :)

do jutra!
musze jeszcze mojemu misiowi zrobic sniadanko do pracy - bidulek dojezdza codziennie 30km. do pracy w jedna strone a warunki pogodowe jakie sa kazdy wie ;(

ewcia - ale masz fajnie!!!

reklama
Klaudoos- śliczny pokoik:)

Paola- Trzymam kciuki, jesli to ma być dziś w nocy...Oby szybko poszło...

Claudia - czekamy na wieści od Paoli:)

Ja dzis po południu padnięta byłam, jutro ide na 9,00 do lekarza, na kolejna wizytę ciekawe co powie:) Juz sie nie moge doczekać, co tam słychać u mojej gwiazdeczki...

I oczywiście czekam na wiadomości, co u nas na BB jutrzejszy dzień przyniesie:)

Dobrej nocki mamuśki:)

Do góry