reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Małzon wrocil z pracy, pobawil sie chwilke z małą i zasnął... a ja leze, czytam was i nie wiem jak zasnę bo po pierwsze to czekam na wiesci co z Paola8536, po drugie mam straszna ochote na zapiekanke a nie chce mi sie isc robic, a po trzecie to mysle o naszej sytuacji... Mąz od jutra siedzi w domu, bo roboty nie ma... Dopiero w styczniu moze szef wygra jakis przetarg i robota ruszy... Masakra- i skad tu kasę brać?

No nic, jednak uciekam bo jutro rano wczesnie jade badania porobic.
Dobranoc :-)

Paola-Jeśli to już to życzę szybkiego postępu...!

reklama
Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
mała nie jest taka mała bo waży już ok.2800g:szok: Ma długie nogi i gin mierzył stópkę to ma 7cm, spora:-D Ułożenie główkowe, główka napiera na szyjkę tak że nie da się jej odepchnąć, szyjka już nieco rozpulchniona. Zrobił mi wymaz na GBS. Powiedział żebym odpoczywała i nie robiła jakiś większych porządków do końca grudnia bo mogę wywołać poród, a jeszcze nie czas. Dominisia spała sobie słodko na jednej rączce a drugą miała wyciągniętą. Ciekawa jestem do jakiej wagi dociągnie, gin mówił że pewnie z 3500 będzie albo i więcej. A teraz poczytam co tam popoludniu się u Was działo.

to super i miłego odpoczynku, bo rozumiem że masz zamiar odpocząć

Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
mała nie jest taka mała bo waży już ok.2800g:szok: Ma długie nogi i gin mierzył stópkę to ma 7cm, spora:-D Ułożenie główkowe, główka napiera na szyjkę tak że nie da się jej odepchnąć, szyjka już nieco rozpulchniona. Zrobił mi wymaz na GBS. Powiedział żebym odpoczywała i nie robiła jakiś większych porządków do końca grudnia bo mogę wywołać poród, a jeszcze nie czas. Dominisia spała sobie słodko na jednej rączce a drugą miała wyciągniętą. Ciekawa jestem do jakiej wagi dociągnie, gin mówił że pewnie z 3500 będzie albo i więcej. A teraz poczytam co tam popoludniu się u Was działo.

czyli wieści są dobre:-) a Ty teraz odpoczywaj i sluchaj ginka:-)

Poczytalam sobie i ...sie zmeczylam tym siedzeniem :)

Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
fajowo, ze wszystko dobrze!!!:)

klaudoos - reweacyjne te literki!! wszystko jest rewelacyjne!! bardzo mi sie podoba!!!! gdybym wiedziala jak moje dziecko bedzie mialo na imie :)

nie wiadomo co z paola??

ribi - no to fajnie, ze sie sprawa wyjasnila ale mysle, ze trzeba ich przypilnowac!

ja nabralam takiego dystansu do allegro, ze nawet juz o nim zapomnialam.

Ostatnia edycja:
Jak tak zaczynacie dziewczyny od góry znad morza to mam nadzieję że pójdzie w dół Wisłą i mnie kolejną chwyci w Grudziądzu...
To ja jestem po Tobie heheheh, chociaz mi sie nie spieszy :-)

Paola czekamy na dobre wieści

Klaudoos pokoik śliczny, kolorki piekne i literki super.

Gdynianka fajnie masz, że znasz date porodu, bo przynajmniej możesz nastawić sie psychicznie i wszystko sobie zaplanować.

Ja wizyte u gina mam w piatek, 20grudnia jade na ostatnie USg i wtedy sie okaże czy będzie konieczna cesarka.
Piotrek ciągle sie do mnie przytula i chyba czuje że troszke sie zmieni jak pojawi sie siostrzyczka.
Ja juz mówię dobranoc :)

Też chciałam zobaczyć co z Paola, chcę już położyć się do wyrka, Nicole tam grzeje miejsce na taty połowie już od 20 :) Jutro Magda sobie tą miejscówkę zaklepała :) Może dzisiaj szybciej zasnę jak się przytulę do mojego pączusia :)

do jutra!
musze jeszcze mojemu misiowi zrobic sniadanko do pracy - bidulek dojezdza codziennie 30km. do pracy w jedna strone a warunki pogodowe jakie sa kazdy wie ;(

ewcia - ale masz fajnie!!!

reklama
Klaudoos- śliczny pokoik:)

Paola- Trzymam kciuki, jesli to ma być dziś w nocy...Oby szybko poszło...

Claudia - czekamy na wieści od Paoli:)

Ja dzis po południu padnięta byłam, jutro ide na 9,00 do lekarza, na kolejna wizytę ciekawe co powie:) Juz sie nie moge doczekać, co tam słychać u mojej gwiazdeczki...

I oczywiście czekam na wiadomości, co u nas na BB jutrzejszy dzień przyniesie:)

Dobrej nocki mamuśki:)

Do góry