reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
b_iala no własnietez tak pomyslałam, że może zbieram sily...ale jakos tak mam przeczucie ze dotrwam do stycznia....bóle co prawda mam i to od 2,5 tygodnia, ale ani mi czop nie odszedl ani szyjka sie skrocila wiec chyba jeszcze nie pora....zobaczymy co ginka w pt powie...
a skad wiesz moze sie skróciła albo juz jej nie ma... ja nawet nie poczułam jak sie moja o ten ponad 1cm skróciła... teraz jak zajade pewnie tez bedzie krótsza.. ale ja tam w grudniu sie na poród nie szykuje.. musi byc w połowie stycznia ... Kubus mamusi posłucha :

fogia--- kochana współczuje Ci.. moze insulina jednak nie bedzie konieczna... trzymam kciuki

madlen --- no niezła historia...

ribi--- z tą rzepą to tak jak malta pisała... rzepe ( biała "sopel" lub czarną"kulka" ) obierasz, tarkujesz na tarce ja dodaje smietany pieprzu i wegety mieszam i jem :) jak malta nie próbowałam ale to chyba inny rodzaj ...
mi to te twoje krewetki chodzą koło nosa.. mam na nie chec.. ale jakos mi nie po drodze do biedronki a polecałas z tamtąd..

Klaudos... literki super.. wogole kolorystyka pokoju .. i ta lampka: slicznie:)

claudia4you.... ja niestety lezałam golasem... bo majtki tylko mogłam zakładac do Wc.. a tak jak lekarz wchodzł trzeba było lezac bez ( pod kołdra)...ale co szpital to pewnie inaczej ...

eh.. ja padam na nos jestem taka zmeczona ze szok..
teraz pewnie bede sie zastaawiac czy Paola nie urodziła w nocy ..

claudia --- ja mam na podobnym stelazu.. i jestem z niego zadowolona.. najbardziej nam sie przydawał podczas wyjazdów bo mozna go regulowac do pozycji siedzącej.. i na plazy spisywał sie rewelacyjnie :) foto zamieszcze jak go wygrzebie z garazu :)

ide spac... kolrowych snów dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
leżaczki fajna sprawa :-)
można położyć maleństwo tam, gdzie się jest, jak nie śpi
chociaż koleżanki synek nauczył się przy tym kołysaniu najlepiej usypiać :-)
ja mam po synku taki: (też kupowałam używany na allegro, bo nowe są b. drogie)
http://allegro.pl/b-hustawka-deluxe-fisher-price-b-i1350152066.html

klaudoos - fajne literki - bardzo ożywiły ścianę :-) ślicznie wyglądają

synek jakby zdrowieje - już je w miare normalnie, tylko dalej niepokojąca ta wysypka...
nie wiadomo od czego. dziś byliśmy jeszcze na usg brzuszka, ale wszystko OK i dostal dodatkowo Zyrtec - odczulający (jeżeli ta wysypka to uczulenie to pomoże).

dobrej i spokojnej nocki, ja też już uciekam

Ostatnia edycja:
claudia4you.... ja niestety lezałam golasem... bo majtki tylko mogłam zakładac do Wc.. a tak jak lekarz wchodzł trzeba było lezac bez ( pod kołdra)...ale co szpital to pewnie inaczej ...

U nas wiem że koleżanka miała majtki i te wkłady i mogła to nosić więc ja też zabieram na wszelki wypadek

b_iala ta szyjka to tak mnie kluje ciagle więc może sie skaraca....ostatnio wizyte miałam 3 grudnia a od tego czasu mogla sie tam u mnie troszke pozmieniac:-)
a czy urodze w grudniu czy w styczniu to jakby nie było to juz wkrótce:-) i czuje taki dreszcz ekscytacji:-) niesamowite uczucie:-)

reklama
Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
mała nie jest taka mała bo waży już ok.2800g:szok: Ma długie nogi i gin mierzył stópkę to ma 7cm, spora:-D Ułożenie główkowe, główka napiera na szyjkę tak że nie da się jej odepchnąć, szyjka już nieco rozpulchniona. Zrobił mi wymaz na GBS. Powiedział żebym odpoczywała i nie robiła jakiś większych porządków do końca grudnia bo mogę wywołać poród, a jeszcze nie czas. Dominisia spała sobie słodko na jednej rączce a drugą miała wyciągniętą. Ciekawa jestem do jakiej wagi dociągnie, gin mówił że pewnie z 3500 będzie albo i więcej. A teraz poczytam co tam popoludniu się u Was działo.

Do góry