reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
b_iala no własnietez tak pomyslałam, że może zbieram sily...ale jakos tak mam przeczucie ze dotrwam do stycznia....bóle co prawda mam i to od 2,5 tygodnia, ale ani mi czop nie odszedl ani szyjka sie skrocila wiec chyba jeszcze nie pora....zobaczymy co ginka w pt powie...
a skad wiesz moze sie skróciła albo juz jej nie ma... ja nawet nie poczułam jak sie moja o ten ponad 1cm skróciła... teraz jak zajade pewnie tez bedzie krótsza.. ale ja tam w grudniu sie na poród nie szykuje.. musi byc w połowie stycznia ... Kubus mamusi posłucha :

fogia--- kochana współczuje Ci.. moze insulina jednak nie bedzie konieczna... trzymam kciuki

madlen --- no niezła historia...

ribi--- z tą rzepą to tak jak malta pisała... rzepe ( biała "sopel" lub czarną"kulka" ) obierasz, tarkujesz na tarce ja dodaje smietany pieprzu i wegety mieszam i jem :) jak malta nie próbowałam ale to chyba inny rodzaj ...
mi to te twoje krewetki chodzą koło nosa.. mam na nie chec.. ale jakos mi nie po drodze do biedronki a polecałas z tamtąd..

Klaudos... literki super.. wogole kolorystyka pokoju .. i ta lampka: slicznie:)

claudia4you.... ja niestety lezałam golasem... bo majtki tylko mogłam zakładac do Wc.. a tak jak lekarz wchodzł trzeba było lezac bez ( pod kołdra)...ale co szpital to pewnie inaczej ...

eh.. ja padam na nos jestem taka zmeczona ze szok..
teraz pewnie bede sie zastaawiac czy Paola nie urodziła w nocy ..

claudia --- ja mam na podobnym stelazu.. i jestem z niego zadowolona.. najbardziej nam sie przydawał podczas wyjazdów bo mozna go regulowac do pozycji siedzącej.. i na plazy spisywał sie rewelacyjnie :) foto zamieszcze jak go wygrzebie z garazu :)

ide spac... kolrowych snów dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
leżaczki fajna sprawa :-)
można położyć maleństwo tam, gdzie się jest, jak nie śpi
chociaż koleżanki synek nauczył się przy tym kołysaniu najlepiej usypiać :-)
ja mam po synku taki: (też kupowałam używany na allegro, bo nowe są b. drogie)
http://allegro.pl/b-hustawka-deluxe-fisher-price-b-i1350152066.html

klaudoos - fajne literki - bardzo ożywiły ścianę :-) ślicznie wyglądają

synek jakby zdrowieje - już je w miare normalnie, tylko dalej niepokojąca ta wysypka...
nie wiadomo od czego. dziś byliśmy jeszcze na usg brzuszka, ale wszystko OK i dostal dodatkowo Zyrtec - odczulający (jeżeli ta wysypka to uczulenie to pomoże).

dobrej i spokojnej nocki, ja też już uciekam

Ostatnia edycja:
claudia4you.... ja niestety lezałam golasem... bo majtki tylko mogłam zakładac do Wc.. a tak jak lekarz wchodzł trzeba było lezac bez ( pod kołdra)...ale co szpital to pewnie inaczej ...

U nas wiem że koleżanka miała majtki i te wkłady i mogła to nosić więc ja też zabieram na wszelki wypadek

b_iala ta szyjka to tak mnie kluje ciagle więc może sie skaraca....ostatnio wizyte miałam 3 grudnia a od tego czasu mogla sie tam u mnie troszke pozmieniac:-)
a czy urodze w grudniu czy w styczniu to jakby nie było to juz wkrótce:-) i czuje taki dreszcz ekscytacji:-) niesamowite uczucie:-)

reklama
Cześć Dziewczynki!
Zdaję relacje z wizyty:
mała nie jest taka mała bo waży już ok.2800g:szok: Ma długie nogi i gin mierzył stópkę to ma 7cm, spora:-D Ułożenie główkowe, główka napiera na szyjkę tak że nie da się jej odepchnąć, szyjka już nieco rozpulchniona. Zrobił mi wymaz na GBS. Powiedział żebym odpoczywała i nie robiła jakiś większych porządków do końca grudnia bo mogę wywołać poród, a jeszcze nie czas. Dominisia spała sobie słodko na jednej rączce a drugą miała wyciągniętą. Ciekawa jestem do jakiej wagi dociągnie, gin mówił że pewnie z 3500 będzie albo i więcej. A teraz poczytam co tam popoludniu się u Was działo.

Do góry