reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
No to może w końcu się doczekam jakichś rewelacji;-) Tak czekam, czekam, a śmiesznie by było, jakbym pierwsza urodziła:-D No, ale chyba mi nie grozi.

U nas wiem że koleżanka miała majtki i te wkłady i mogła to nosić więc ja też zabieram na wszelki wypadek

wkłady i majtki można nosić ale nie non stop bo rana najlepiej się goi jak jest wietrzona bez niczego więc jak leżysz to nie ma powodu by się kisić ;)

aniwar - jak masz kłucia to napewno szyjka bo ja też miałam od jakiegoś czasu i dziś na wizycie szyjki już nie ma

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny, ja juz wstałam bo jadę morfologię zrobić- jak mi się nie chce- mąż i córcia słodko sobie śpią obok... Pewnie jak wrócę około południa już jakieś wieści będą czekać na gorącej linii... Miłego dzionka :-)

Hej dziewczynki:-)
ja też się witam od ranka. wyprawiłam mężula do roboty i się rozbudziłam jak zwykle. cały dzień pewnie znów będzie z głowy bo w nocy usypiam około 3, budzę się o 6 jak m wstaje a potem spać mi się chce o 9 i śpię znów do 14-15. masakra normalnie.

ciekawe jak tam paola...czy już jest pierwszy dzidziulek...
ja bym chciała dotrzymać do stycznia, ale kto to wie... najgorzej chyba rodzić w Święta, wszyscy wściekli że nie w domu tylko na dyżurze, to może być różnie:dry:

całusy i czekam aż się obudzicie :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fskjouvpzaqk4.png

Ostatnia edycja:
witam
na gorącej cisza
czuję coś dziś po kościach że mnie sieknie
całą noc nie spałam, od krzyża mnie boli i wogóle przeczucie mam, że coś się wydarzy.
dziś zaczęłam magiczny 38tydz, więc jestem gotowa.

reklama
czesc,
eh, ...na goroacej cisza

evcia -oj tak wczesnie wychodzic z domku... chyba by mnie nikt nie namowil - u nas jest tak mrozno - brrr
tonia - no to trzymam kciuki!!

nas dzisiaj coracia wyrzucila z lozka - trzeba bylo sprawdzic czy gwiazdor przyniosl juz prezenty pod choinke :) (niestety jeszcze nie)
wczoraj wiecz. z misiem rozstawilismy choinke - jest jeszcze nie ubrana ale zeby miala czasi sie "ulozyc", a ja sie dobrze zastanowic jak chce ja ubrac w tym roku - ale stawiam na kolory - bedzie bardzo kolorowa - radosna!!!
...spac mi sie chce jak nie wiem co - Maja nie spi to ja musze miec na nia oko, bo czasem ma szalone pomysly - ma jakies sklonnosci do wspinaczki :)

claudia - dzis masz wizyte - takze czekam na wiesci!!

Ostatnia edycja:
Do góry