reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
No to może w końcu się doczekam jakichś rewelacji;-) Tak czekam, czekam, a śmiesznie by było, jakbym pierwsza urodziła:-D No, ale chyba mi nie grozi.

U nas wiem że koleżanka miała majtki i te wkłady i mogła to nosić więc ja też zabieram na wszelki wypadek

wkłady i majtki można nosić ale nie non stop bo rana najlepiej się goi jak jest wietrzona bez niczego więc jak leżysz to nie ma powodu by się kisić ;)

aniwar - jak masz kłucia to napewno szyjka bo ja też miałam od jakiegoś czasu i dziś na wizycie szyjki już nie ma

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny, ja juz wstałam bo jadę morfologię zrobić- jak mi się nie chce- mąż i córcia słodko sobie śpią obok... Pewnie jak wrócę około południa już jakieś wieści będą czekać na gorącej linii... Miłego dzionka :-)

Hej dziewczynki:-)
ja też się witam od ranka. wyprawiłam mężula do roboty i się rozbudziłam jak zwykle. cały dzień pewnie znów będzie z głowy bo w nocy usypiam około 3, budzę się o 6 jak m wstaje a potem spać mi się chce o 9 i śpię znów do 14-15. masakra normalnie.

ciekawe jak tam paola...czy już jest pierwszy dzidziulek...
ja bym chciała dotrzymać do stycznia, ale kto to wie... najgorzej chyba rodzić w Święta, wszyscy wściekli że nie w domu tylko na dyżurze, to może być różnie:dry:

całusy i czekam aż się obudzicie :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fskjouvpzaqk4.png

Ostatnia edycja:
witam
na gorącej cisza
czuję coś dziś po kościach że mnie sieknie
całą noc nie spałam, od krzyża mnie boli i wogóle przeczucie mam, że coś się wydarzy.
dziś zaczęłam magiczny 38tydz, więc jestem gotowa.

reklama
czesc,
eh, ...na goroacej cisza

evcia -oj tak wczesnie wychodzic z domku... chyba by mnie nikt nie namowil - u nas jest tak mrozno - brrr
tonia - no to trzymam kciuki!!

nas dzisiaj coracia wyrzucila z lozka - trzeba bylo sprawdzic czy gwiazdor przyniosl juz prezenty pod choinke :) (niestety jeszcze nie)
wczoraj wiecz. z misiem rozstawilismy choinke - jest jeszcze nie ubrana ale zeby miala czasi sie "ulozyc", a ja sie dobrze zastanowic jak chce ja ubrac w tym roku - ale stawiam na kolory - bedzie bardzo kolorowa - radosna!!!
...spac mi sie chce jak nie wiem co - Maja nie spi to ja musze miec na nia oko, bo czasem ma szalone pomysly - ma jakies sklonnosci do wspinaczki :)

claudia - dzis masz wizyte - takze czekam na wiesci!!

Ostatnia edycja:
Do góry