TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
87zabka- nie próbowałam póki co siedzę i jem suszone śliwki , oby zadziałały...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja niejadlam i niejem suszionych sliwek bo nielubie a ty jak lubisz to mozesz kompot z nich pic wrzucasz do gara z woda zagotowujesz i gotowe a zapomnialam napisac niewiem czy na doroslych to dziala ale moja znajoma ma z dziecmi ciagle bardzo duze problemy z zaparciami i zatwardzeniami i jedyne co jej dzieciom pomaga super to zielony kubus ten z kiwi albo same kiwi wiec tez mozesz sprobowac87zabka- nie próbowałam póki co siedzę i jem suszone śliwki , oby zadziałały...
a probowalas jest musli ???i na wieczor wlasnie jablko...mi pomagalo jedzenie codziennie na sniadanie albo musli albo chleba z ziarnami a naaaaaajlepszy efekt byl po zjedzeniu orzeszkow do kibelka ledwo zdazylam hahahah ale pomoglo i wspolczuje zaparc ja tez mialam z tym problem
niezle :-) a ja ma straszna ochote ostatnio na nektarynki :-)Ja nie mam takiego problemu dzięki Bogu - ale jadam takie kilogramy owoców że nie ma wybacz... dzisiaj zjadłam wiadro moreli
Ja równieżHej Wisieńko - widzę samopoczucie dopisuje, spokojnego dnia w pracy Ci życzę
Lubisz zakupki, to na fajną przecenę trafiłaś, zaparcia powinny minąćjoasiab- kurcze zazdroszczę wyjazdu, kocham Polskie morze...w pociągu nie jest tak źle więc podróż pewnie minie dobrze Udanego wypoczynku
Wisieńka- trzymam kciuki za to aby wszystko było dobrze, zresztą innej opcji nie ma
U mnie dzisiaj jeden wielki koszmar Mam takie zaparcia od tygodnia, że dzisiaj się skumulowało i jęczę z bólu żołądek kuje , brzuch jak w 7msc buuuu :-( zjadłam jabłko, wczoraj wypiłam 1l mleka, przed chwilą zmłóciłam activię i nic...
Jedyne co mnie dzisiaj cieszy to kupiłam sobie ciążowe jeansy w HM co prawda jeszcze mieszcze się w stare ale były wyprzedaże i nie mogłam się oprzeć w końcu przecena z 149zł na 60zł
Moreli, szkoda, że się nie podzieliłaśJa nie mam takiego problemu dzięki Bogu - ale jadam takie kilogramy owoców że nie ma wybacz... dzisiaj zjadłam wiadro moreli
nektarynki zjadłam wczoraj. I kiwi, jabłka, banany... wszystko popijam sokiem z czarnej porzeczki.niezle :-) a ja ma straszna ochote ostatnio na nektarynki :-)
to sproboj pic zielonego kubusia ja pilam duze ale rozne w 1 ciazy :-)87zabka- kiwi nie lubię bo mnie po nim język szczypie ale w ostateczności jestem w stanie wypróbować bo też już gdzieś czytałam, że pomaga
nektarynki zjadłam wczoraj. I kiwi, jabłka, banany... wszystko popijam sokiem z czarnej porzeczki.
A dzisiaj po raz pierwszy upiekłam ciastka