ojej,
joasia... to rzeczywiście zrobila się w tego szkarlatyna... miałayśmy nadzieję, że to jednak przeziębienie...
udaj się kochana czym prędzej do lekarza i wypytaj!
a przechodziłaś już w życiu szkarlatynę jak byłaś mała??? jesli tak to nic Ci nie powinno grozić!
zielona - no ja mam yroche kontaktów we władysławowie - ceny są mniej więcej w większości ok. 50-60 zł za osobę
my mieliśmy jechać od 24 do 31 lipca, ale już wiemy na bank, że nie pojedziemy, więc jeśli chcesz na nasze miejsce to jest jeszcze zarezerwowane - pokój 2-osobowy.
to jest wlasysławowo ul. Skautów 12 - odległość od morza sprawdzisz sobie ma mapy.google.pl ale jest to około 15-20 minut spacerkiem do jednego z ładniejszych zejść we władysławowie - tam jest 35 zł za osobę i łazienka jest jedna na 2 pokoje.
poza tym mam namiary na inne kwatery trochę bliżej od morze - jakies 10 min (niecały kilometr) ale ceny jak pisalam 50-60zł - za taką cene jest zazwyczaj łazienka w pokoju, czasami równiez lodowka, czajnik bezprzewodowy
np. na ulicy Długiej we władysławowie - tez sobie sprawdź na mapie - to jest wlasnie dość bliziutko
jeżeli chcesz moge Ci napisac numery tel. na priv.
teraz jak bylismy nad morzem to wlasnie trochę pochodziłam i poszukałam - szukałam na lipiec, ale niestety ten nasz wyjazd nie wypalił...
Patrycja - gratulacje planów slubnych!!!! :-)
co do sexu to u nas OK
ku zadowoleniu męża - jesli tylko na siłę po pracy to nie odmawiam, wręcz namawiam ;-)
aha, dodam jeszcze, że mdlości mi już powoli przechodzą, ale za to już raz miałam zgagę i boję się że znów to na mnie przychodzi.. wrrr...