reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
witajcie,
wczoraj tylko Was poczytywałam to dziś napiszę więcej.
wczoraj na badaniach krwi byłam rano a potem o 10 u koleżanki na kawie, dostałam dwie siaty ciuszków :-)
dziś planuję wyjście do galerii bo mam bon na 50zł i kupię kosmetyki na święta dla teścia i sobie farbę do włosów, co by mi mąż położył przed świętami jeszcze. U nas w Galerii otworzyli kilka dni temu Pepco i były fajne kombinezony za 40zł, jeśli będą jeszcze to kupię dla córeczki, bo mamy tylko jeden i to pożyczony.
poza tym muszę się wybrać do fryzjera, zobaczę jak tam u nas zapełnienie przedświąteczne :-)
serdecznie Was pozdrawiam i życzę miłego dnia, u nas na szczęście tylko -5stopni :-) jak by było -15 to bym się chyba nie ruszyła z domu.

Witam!!:-D

U nas noc przespana, z małą przerwą między 4.30 a 6.30, ale jest oki..

Zaraz idę trochę domek ogarnąć, umyć włosy i przygotować kurczaka na obiad.. M śpi po nocce, to nie mogę się za głośno tłuc...

Ribi - daj znać co z tą komodą, ale na pewno dowiozą Ci dziś drugą część:tak:

Malutka - wysłałam kartkę, wkleiłam link na facebooka, to myslę, że więcej osób się przyłączy - lubię takie akcje:happy2:

Dominika - oby szybko się wyjaśniło co z twoim synkiem.. Dużoo zdrówka mu życzę!!! Mam nadzieję, że to nic zaraźliwego...:no:

Fogia - wczoraj nie doczytałam - współczuję z tym kompem.. ciekawe co tam macie pokićkane z tym prądem..

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!:tak:

Witam sie z rana, u mnie ogólnie beznadzieja, zbieram sie na zakupy, bo w lodówce pusto:-( mam nadzieję że dojadę, bo pewnie drogi w fatalnym stanie.
Powodzenia na wizytach!
Dominika życzę zdrówka dla synusia
Malutk_a to super że dzidzia przekręciła się:-)
Życzę udanego dnia!!

a ja dziś chyba będę miała nerwowy dzień, bo oczywiście problem z ekipą.....już zadzwoniłam do tego szefa i darlam sie przez telefon że ma kogoś do mnie przysłać.....normalnie aż sie poplakałam.....ten cham mnie będzie oszukiwał....najpierw mówi, że wpadł w rów, teraz już jedzie lawetą ale stoi pytam gdzie stoi bo mój maż akurat jedzie a on do mnie , że na trasie świdnica wałbrzych.....to mnie poprostu oszukuje bo widzzę szybko mu niby poszło.....aj miły dzionek sie zapowiada a jeszcze do tej firmy kurierskiej nie moge się dodzwonić....

Hej hej:)I Ja się witam:)
Ribi-Super ze dostaliście kredytos.... kamień z serca:-):-) Dobrze ze mąz pojechał po tych nierobów.... najlepiej by się jeszcze z tydzień guzdrali.....i co dzień by było coś!!!! popieram jak najbardziej.Ja tez pracowników muszę ganiać jak zatrudniamy w sezonie i pilnować bo tak to się roZwydrzą i by na głowę wleźli.
Mam nadzieję ze druga część dojdzie szybko.
Z tymi kurierami to tak jest.... u nas w zeszłym roku było zdarzenie ze kurier był 2 razy(dzień po dniu...i nikogo nie zastał...niby...tylko ja byłam akurat w domu ....brama otwarta.... a on się nie wyrabiał z przesyłką i tak powiedział.....po mojej interwencji i paru miłych słowach znalazł się w ciągu 2h u Mnie.

Weronika-będzie dobrze ,trzymam kciuki:-D
Fogia-To nieciekawie z tym światlem...najpierw niech naprawia...a póxniej myśli o podnoszeniu czynszu..................jeszcze masz straty przez nią....

Ewcia-Oby znaleźli szybko przyczynę....niech go tam dobrze przebadają.....Moja mama potrafiła mieć po 40 stopni gorączki np.2 miesiące non stop...i lekarz podejrzewał ze to nerki,a okazał się Toczeń,

No no no trzymamy się calkiem nieźle u grudniówek 13-sty,a dziś juz 15-sty a u nas cisza:)Same dwupaczki ;) no ale jak zaczniemy się sypać to jedna po drugiej:)pewnie

Witam się z Wami
Znowu zarwałam nockę i właściwie nie wiem co mam z sobą zrobić, Marcel bawi się a mi weny twórczej brak.
Ribi cieszę się że sprawa ktedytu w końcu zakończyła się sukcesem, fajnie że przed świętami to macie z głowy, ta wasza ekipa remontowa to juz przegina, współczuję, no i czekam na wieści odnośnie komody, trzymam &&&

Malutk_a potem sobie siądę i zrobię te kartki bobovita

Aniwar powodzenia w pakowaniu torby:):)

Klaudoos te naszę dzieciaczki to już mogły by naprawdę wyskoczyć, wykończą nas.
Mam nadzieję że w końcu poczujesz się lepiej, jak tak czytam Cię to mam wrażenie ze te moje dolegliwości to pikuś, bardzo Ci współczuję. DO SZYMONKA...Szymo wyskakuj już, zobaczysz jak fajnie będzie, na prezent pod choineczkę się załapiesz:):):*:*

Ewcia ja tez pierwsze co to patrzę czy na gorącej coś nowego a tu cisza...uparte te styczniaki.

Już zapomiałam co jeszcze miałam napisać ehhhh,

reklama
No ale ja już naprawdę nie wiem na co czekacie pindy moje kochane :)
Zacznijcie rodzić bo ja tu z samego ranka kompa odpalam a gorąca linia stoi w miejscu!!!
A że jestem złośliwa z natury - to właśnie że nie zacznę ;)
Co więcej, mimo iż na suwaczku już niecałe trzy tygodnie to jakoś do mnie nie dochodzi że wkrótce będę tulić maluszka.
Klaudoos - to walnij się jeszcze do łóżka na godzinkę i odeśpij :)
giovannessa - ja też nie myślę że to źle. W końcu w trzy tygodnie do 3 kg dociągnie. A ja też wolałabym w styczniu, to chyba lepiej dla małej, więc posiedzę mimo iż serce chciało by już.
syla - do pierniczków dodaj łyżkę kakao, bo tam w przepisie nie ma, a ja dodaję
ribi - no to super że z tym kredytem się udało
A co do miesiączki. Hmmm... to ja się zastanawiam czy u mnie będzie coś takiego ;)

Do góry