reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Czesc Dziewczynki:-)

I ja oczywiscei przez moje spanie popłudniowe usnełam o 4 rano....masakra....dzis popłudniu chyba stane na rzesach zeby nie usnac bo takie rozregulowanie w spaniu mnie wkurza....

Trzymam kciuki za wszytsko wizytujace dziś...przynieście same dobre wieści:-)

a mnie już koleś wyprowadził z równowagi. Chodzi o pomalowanie pokoju.....dzwoni do mnie pan od remontu i mówi, że oni dziś nie dojadą bo leżą w rowie.....ja do niego ale jak w ogóle? Tak w ogóle, ja pytam jest przed 10 czyli w ogóle dziś nie jedziecie do pracy? Nie, bo stoimy....mówię do niego że chyba sobie jaja robi i że ja sobie nie wyobrażam żeby dziś nie skończyli....tym sposobem mój maż wsiadł w samochód żeby pojechać po pana od malowania.....sorki ale ja chcę dziś już zakończyć ten remont. Wiecie jak się głaskamy to oni to wykorzystują a tutaj trzeba mieć jaja i silne nerwy.....

Pocieszające: DOSTALIŚMY KREDYT !!!!!! wtajemniczone wiedzą o co chodzi:) ale się cieszę.....

I pocieszające: JUTRO MAM SESJĘ:) Koleżanka, która jest fotografem chce jutro przetestować studio i jedziemy robić sesję:)

I kijowe: nie mogę sie dodzwonić do firmy kurierskiej....

ribi fachowcy to jednak są niemozliwi....to ciekawe czy tak caly dzień beda stac...masakra...za łby ich;-)

super dwie wiadomości:-) czekam na fotki:-)

A do firmy sie na pewno dodzwonisz:-)

nie wiem skąd bierzecie czas a przede wszystkim siły na pisanie
ja po chwili siedzenia idę leżeć bo mam dość
coś tam sobie poczytałam np. o tym rodzeniu w czepku :)
u nas przebijają worek jesli wody nie poszły same

=======================
a jeszcze Wam powiem że wg usg sprzed paru dni Młody waży już 3550
będzie kawał synka

n i od wczoraj mamy choinkę i to ubraną :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki

przede wszystkim

ribi oby udało się wszystko pozamykać po twojej myśli. I super z tym kredytem, dobrze że się wyjaśniło. :-)

klaudoss tulaski kochana. Och już mógłby ten Szymcio zawitać na świat.

Ewciaa mam nadzieję, że w końcu coś się wyjaśni z Twoim mężem. Niech wraca do Was jak najszybciej w pełni zdrowy!

no i nie wiem co miałam jeszcze komu pisać .... skleroza jak nic. :dry:

no to zmykam zaraz lecimy na zakupy, lodówkę mam pustą. Ja chyba nigdy w życiu nie stałam tyle przy garach i nie wymyślałam sobie jadłospisów co teraz, przy tej cukrzycy.

ja w przelocie jak zwykle, miska szaleje a roboty w pierony.
poczytam was pozniej.
Wesołych Świąt z BoboVita kazda kartka to pomoc dla dzieci w wioskach SOS wspomorzcie, akcja coroczna :) licze na was dziewczynki. ja jak sie dosiade to pewnie dostaniecie :-).

zmykam i do pozniej.

reklama
Dominika współczuję choroby synusia. A moze on przechodzi gorączkę 3-dniowa, bo ona kończy sie wysypką.

Ribi napisz czy sie dodzwoniłaś i czy oddzyskałaś tę połowę komody. No i gratuluję uzyskania kredytu.

Gabriella synus to mały kolosek już :)

Ewcia mam nadzieję, że z męzusiem wszystko bedzie w porzadku i na święta będziecie w komplecie w domku

Aniwar ja w dzień tez spię z synusiem tak od 12 do 14-15 i później tez nie mogę zasnąć, chociaż wczoraj poszłam o 23 spać i sie wyspałam.

Malutk_a super że Tośka sie przekręciła, bo moja królewna już pewnie sie nie obróci :(

Dzisiaj mój tatus kupił mi w Torimpexie ponad 4kg łososia w dzwonkach bo była promocja po 15zł/kg więc żal było nieskorzystać tym bardziej że Piotrek bardzo lubi łososia.
U nas -15C więc nawet nosa nie wystawiam na dwór.

Przesyłam gorace buziaki stycznióweczki. Tak swoją drogą to nieźle się trzymamy w tych dwupaczkach a to juz połowa grudnia :szok:

Do góry