reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ribi nie ma co juz się denerwować bo jeśli naprawdę ta paczka przepadła to pozamiatane, nie ma sensu się kłócić bo to i tak nic nie da. Faktem jest że faceci czasami nie myslą i patrzą by wszystko szybko i tyyyle, szkoda im czasu na takie pierdoły by sprawdzić w tym przypadku czy przesyłka kompletna, ehhh brak słów . Nic nie zrobisz a szkoda byś teraz była nerwowa, zarwała noc i zle się czuła.

reklama
no mam nadzieję....ale wiesz zastanawia mnie np że na tej przesylce nie ma listu przewozowego, więc może jest na tej drugiej....:( oby wszystko się wyjaśniło....z nerwów aż się popłakałam....

to nawet lepiej żeby na tej drugiej był list przewozowy bo wtedy masz pewność że się nie zgubi. Szkoda nerwów na pewno jutro wszystko się wyjaśni a z tymi firmami kurierskimi już tak jest, mi ostatnio kurier zostawił paczkę z odtwarzaczem DVD zamiast z pościelą. Pomyłki wszystkim się zdarzają a raczej nikt sobie nie przywłaszczy połowy komody :)

AsiaK- supcio kącik dla księzniczki masz.. lubie jasne mebelki.. komodka bardzo funkcjonalna!!!!

Ewcia- Kochana życze żeby zdiagnozowali to cholerstwo, które dopadło Twojego meza, dodatkowo stresy masz na koncowce:( jak go nie bedzie w domu to moze wez mame albo kogos do pomocy, to juz koncoweczka i coraz ciezej zwlaszcza przy 2 dzieci. do szkoly trzeba zaprowadzic, a na drodze tez niebezpieczenstwo na nas ciezarowy czycha (snieg i lod)..

asiak bardzo ładne łóżeczko i komódka ale faktycznie te księżniczki dla mnie jakieś małe.....ja bym dała tam coś większego.....zaraz Ci coś znajdę:)
ubawilas mnie dekoratorko.. powinnas zatrudnic sie na wirtualna projektantkę.
jesli chodzi o kuriera, to na pewno odzyskasz druga porcje komody, tylko musicie zadzwonic i dogadac sie po odbior!

Kochana mam literki!!!!!!! hurrrrra, wlasnie maz przyniosl ze skrzynki!!!!!!!!!!!

Fogia- u nas padały halogeny az w koncu wymienilismy lampy na zwykle zarowki.. ale faktycznie to grubsza sprawa musi byc.. cholera..a tyle bulicie.. niech teraz wlasciciel sie postawi na wysokosci zadania i zrobi to co trzeba.. bo nirebezpieczenstwo czyha:(

Ostatnia edycja:
ja już mówię dobranoc,
mam nadzieję że dzisiejszej nocy pośpię a nie tak jak ostatnio.

do jutra lejdis
buziole:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

klaudoos wiesz, że ja szukałam inspiraci na pokoik stąd jakoś stram się doradzić....:) Jak już przymocujesz literki to wrzuć fotki:) ja czekam na swoje:)

asiak jak chcesz poszukać więcej inspiracji na ścianę to masz tutaj fajne forum i naprawdę fajne pomysły POKOJE DLA DZIECI - zdjęcia - dołączcie jak macie :) - Wnętrza - Forum.Muratordom.pl

co do komody to mam nadzieję, że jutro uda się wszystko wyjaśnić....

ribi- chyba w weekend bedziemy przyklejac na spokojnie.. wiec fote wrzuce- ale naprawde fajnie zrobione, dodatkowo dorzucili kokardki(napisalam ze chce) i jeszcze w razie czego tasme, mimo ze na kazdej literce sa. ale naprawde superowe są!
jutro sie wszystko wyjasnie z komoda, zoabczysz!

A ja oczywiscie usnełam...ciakwe co ja bede w nocy robic:-(
Weronika będzie dobrze, najważniejsze że będziecie pod opieką lekarzy a nie pozostawione some sobie, trzymam kciuki.
Aniwar mnie też wybitnie ciało całe boli, masakra jakaś w dodatku od wczoraj próbują mi się rozbujać jakieś skórcze, czasami są bardzo nieznośne ale na całe szczęście nieregularne. Spakowałaś już torbę kochana???

tata mi dzis przywiózl torbe (pozyczyłam od mamy) ale ejszcze stoi pusta;-) ale w tym tyg, juz ja spakuje:-)

Witam miłe koleżanki :)
Ja mam dzisiaj dzień bez komputera, ale nie mogłabym przekazać informacji z mojej wizyty.
Otóż mój lekarz "kazał" mi dochodzić do terminu z brzuchem - niepokoi go mała waga mojej dzidzi,bo choć to już 38 tydzień to myszka dopiero waży 2800. Ja się tym niespecjalnie przejmuję bo Anię urodziłam 3100, sama też tyle przy urodzeniu miałam - więc widać kluchy nie urodzę. Ale gin mówi że ma się nie śpieszyć - więc się nie śpieszymy. Co dziwne - badania szyjki nie robił by mnie "nie pobudzić" i umówił się ze mną na 04.01 jak doczekam.
Gdyby jednak się cokolwiek działo -to wiadomo: na porodówkę :)))

Waga dzidzi jest bardzo ładna, ciaża donoszona wieć masz racje nie ma sie co stresowac:-)

ja po pierwszym porodzie zaczelam normlnie miesiaczkowac - tzn. milam co miesiac, bo wczesniej to tak nawet do 6miesiecy mialam przerwy:zawstydzona/y:
no to ciekawosc u mnie jeszcze wieksza, ktora z nas pierwsza...:-D:-D

moja ginka mowi że ja urodze w styczniu i to ok 10 bo dzidzia jest o tydzien mlodsza...ale ja juz pisałam wam wcześniej ze mam przeczucei ze bedzie to pierwszy tydzien stycznia no ale zobaczymy jak to z tym przeczuciem:-)

A mój mąż dostał właśnie skierowanie do szpitala... będziemy teraz same... oby jak najszybciej mi go tam przebadali i byśmy już wiedzieli co z nim jest...

Mam nadzieje ze mezulek szybko wróci do domku:-)

ribi nie denerwuj sie...na pewno jutro dowiozą częśc komody...oni w tych firmach to maja niezły bajzel moze ta drga częśc komody została na magazynie....a nikt raczej nie ukradnie czesci komody no bo po co mu pól....jutro dojdzie...

reklama
ribi- chyba w weekend bedziemy przyklejac na spokojnie.. wiec fote wrzuce- ale naprawde fajnie zrobione, dodatkowo dorzucili kokardki(napisalam ze chce) i jeszcze w razie czego tasme, mimo ze na kazdej literce sa. ale naprawde superowe są!
jutro sie wszystko wyjasnie z komoda, zoabczysz!

kochana to ja czekam na fotki:)
Uciekam spać mam nadzieje,ze sprawa komody wyjaśni się pozytynie dla nas...

Do góry