reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

nie wiem dziewczyny jak to jest z tym prądem ale myślę, że to grubsza sprawa. Korki wywala bardzo często, światło w kuchni świruje, kontakty też. Podejrzewam, że może być konieczny generalny remont instalacji bo ta co jest to już swoje lata ma, no ale sorry to nie moje mieszkanie i bulić za to nie mam zamiaru.

ribi nie wiem czy da się laptoczka odzyskał, czarno to widzę bo taki smród z niego poszedł ..... :-(

damqelle to skoro miękkie to mam pytanie. Chcę zrobić pierniki dla dalszej rodziny i dla pań w przedszkolu w ramach prezentu choinkowego, który będę dawać w przyszłym tyg. Pewnie ok. 23, 24. No i powiedz mi kochana kiedy je zrobić aby były najsmaczniejsze? Jak zrobię w ten weekend to nie będzie za późno/ za wcześnie?

reklama
damqelle to skoro miękkie to mam pytanie. Chcę zrobić pierniki dla dalszej rodziny i dla pań w przedszkolu w ramach prezentu choinkowego, który będę dawać w przyszłym tyg. Pewnie ok. 23, 24. No i powiedz mi kochana kiedy je zrobić aby były najsmaczniejsze? Jak zrobię w ten weekend to nie będzie za późno/ za wcześnie?
Nie będzie - one są miękkie po upieczeniu i potem je trzymam w takiej puszcze (to znaczy kilka tych puszek mam) i tam długo się trzymają :)
Mam też przepis na pierniki które są zjadliwe po 3 latach. he,he,he... właśnie w ubiegłym spadły z choinki :)

to moj przewijak i lozeczko w sypialni - kiedys obiecalam, ze wkleje fotki i nadszedl wlasnie ten dzien:-D:-D
cos mi sie te ksiezniczkni nie podobaja i zastanawiam sie nad innymi naklejkami...
łozeczko jest mobilne i generalnie jest blizej naszego lozka a tak zestwilam na potrzeby zdjec.
na dole mam inne lozeczko.

Załączniki

• IMG_2441.jpg
    IMG_2441.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_2440.jpg
    IMG_2440.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
asiak bardzo ładne łóżeczko i komódka ale faktycznie te księżniczki dla mnie jakieś małe.....ja bym dała tam coś większego.....zaraz Ci coś znajdę:)

reklama
AsiaK ładne mebelki

..................................

Jakoś dzisiaj wysiedzieć nie umiem, jest mi mega niewygodnie w każdej pozycji

A na spanie za wcześnie jeszcze

Do góry