reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

nie wiem dziewczyny jak to jest z tym prądem ale myślę, że to grubsza sprawa. Korki wywala bardzo często, światło w kuchni świruje, kontakty też. Podejrzewam, że może być konieczny generalny remont instalacji bo ta co jest to już swoje lata ma, no ale sorry to nie moje mieszkanie i bulić za to nie mam zamiaru.

ribi nie wiem czy da się laptoczka odzyskał, czarno to widzę bo taki smród z niego poszedł ..... :-(

damqelle to skoro miękkie to mam pytanie. Chcę zrobić pierniki dla dalszej rodziny i dla pań w przedszkolu w ramach prezentu choinkowego, który będę dawać w przyszłym tyg. Pewnie ok. 23, 24. No i powiedz mi kochana kiedy je zrobić aby były najsmaczniejsze? Jak zrobię w ten weekend to nie będzie za późno/ za wcześnie?

reklama
damqelle to skoro miękkie to mam pytanie. Chcę zrobić pierniki dla dalszej rodziny i dla pań w przedszkolu w ramach prezentu choinkowego, który będę dawać w przyszłym tyg. Pewnie ok. 23, 24. No i powiedz mi kochana kiedy je zrobić aby były najsmaczniejsze? Jak zrobię w ten weekend to nie będzie za późno/ za wcześnie?
Nie będzie - one są miękkie po upieczeniu i potem je trzymam w takiej puszcze (to znaczy kilka tych puszek mam) i tam długo się trzymają :)
Mam też przepis na pierniki które są zjadliwe po 3 latach. he,he,he... właśnie w ubiegłym spadły z choinki :)

to moj przewijak i lozeczko w sypialni - kiedys obiecalam, ze wkleje fotki i nadszedl wlasnie ten dzien:-D:-D
cos mi sie te ksiezniczkni nie podobaja i zastanawiam sie nad innymi naklejkami...
łozeczko jest mobilne i generalnie jest blizej naszego lozka a tak zestwilam na potrzeby zdjec.
na dole mam inne lozeczko.

Załączniki

• IMG_2441.jpg
    IMG_2441.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_2440.jpg
    IMG_2440.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
asiak bardzo ładne łóżeczko i komódka ale faktycznie te księżniczki dla mnie jakieś małe.....ja bym dała tam coś większego.....zaraz Ci coś znajdę:)

reklama
AsiaK ładne mebelki

..................................

Jakoś dzisiaj wysiedzieć nie umiem, jest mi mega niewygodnie w każdej pozycji

A na spanie za wcześnie jeszcze

Do góry