reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Asia sliczny kącik, taki jasny.

Fogia nieciekawie z tym prądem do tego straty:no::no:
Uważaj zbyś nie miała bliskiego spotkania trzeciego stopnia...bo ja to mam takie szczęście że jak coś nie tak w gniazdkach to zawsze mnie sieknie.

Ewcia mam nadzieję że CI szybko męża zdiagnozują i że zbędnych doświadczeń na nim robić nie będą, zdrówka dla niego, przesyłam worek pozytywnych fluidów, daleko nie jest ode mnie do was więc zaraz powinny dotrzeć:tak::tak:
No a te moje skórcze, masz rację upierdliwe na maxa, wkurza mnie takie coś, by się rozbujało i bym była pewna że juz czas a tak to raz boli co chwilę a potem cisza, w cholerkę:crazy:

Damqelle widzę że i Ciebie wzięło na ta robotę, tylko nie przesadz tak jak ja.

reklama
hej mamuski.
po dzisiejszej wizycie jestem zadowolona bo mloda jednak w koncu sie odwrocila glowa w dol wiec juz jestem spokojna.
standardowo infekcja to u mnie jakies fatum a gdzie seks poki okazja ja sie pytam ??!!

niestety zaraz zmykam i lukne co tam u was ale pewnie tylko kilka stron w tyl bo od niedzieli pewnie naskrobalyscie sporo :-)
mam nadzieje, ze dzisiejsze wizyty byly udane

asiak ja bym dała te kotki, albo misia (pluszak) ale takie większe.....tutaj masz różne http://www.przyklejka.pl/katalog-27.html

Jestem wkurzona bo mąż odebrał paczkę-komodę i sie okazuje że powinny być dwie paczki więc mam tylko częśc komody....w firmie kurierskiej już nikt nie odbiera...żeby nie było, że jutro mi powiedzą że doręczyli 2 szt bo list podpisany.....no ***** mać....dać coś facetowi załatwić.....

Ostatnia edycja:
Ribi nieciekawie z tą komodą, naprawdę może być problem, ale mam nadzieję że została po prostu ta paczka na aucie u kuriera i bedziecie musieli ją odebrać.

Ribi nie wiem jak to jest u tej firmy kurierskiej która wam dostarczała ale jak ja zamawiałam łóżeczko to też przyszło w dwóch kartonach i musiałam się podpisać kurierowi dwa razy mimo że to była jedna przesyłka, więc może faktycznie ten drugi karton został kurierowi na aucie i jutro dowiezie.

normalnie ręce mi opadają już się pokłóciłam z moim zajebistym mężem.....zawsze potrafi mi podnieść ciśnienie.....
nie denerwuj się. Faceci już tacy są i nie zdają sobie sprawy że nerwy nie sprzyjają tylko tobie bo i jeszcze dziecku. mój musi mi podnieść ciśnienie conajmniej raz na dzień ale dzisiaj aż nad jest spokojnie :p

reklama
Ribi nie wiem jak to jest u tej firmy kurierskiej która wam dostarczała ale jak ja zamawiałam łóżeczko to też przyszło w dwóch kartonach i musiałam się podpisać kurierowi dwa razy mimo że to była jedna przesyłka, więc może faktycznie ten drugi karton został kurierowi na aucie i jutro dowiezie.

no mam nadzieję....ale wiesz zastanawia mnie np że na tej przesylce nie ma listu przewozowego, więc może jest na tej drugiej....:( oby wszystko się wyjaśniło....z nerwów aż się popłakałam....

Do góry