reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Asia sliczny kącik, taki jasny.

Fogia nieciekawie z tym prądem do tego straty:no::no:
Uważaj zbyś nie miała bliskiego spotkania trzeciego stopnia...bo ja to mam takie szczęście że jak coś nie tak w gniazdkach to zawsze mnie sieknie.

Ewcia mam nadzieję że CI szybko męża zdiagnozują i że zbędnych doświadczeń na nim robić nie będą, zdrówka dla niego, przesyłam worek pozytywnych fluidów, daleko nie jest ode mnie do was więc zaraz powinny dotrzeć:tak::tak:
No a te moje skórcze, masz rację upierdliwe na maxa, wkurza mnie takie coś, by się rozbujało i bym była pewna że juz czas a tak to raz boli co chwilę a potem cisza, w cholerkę:crazy:

Damqelle widzę że i Ciebie wzięło na ta robotę, tylko nie przesadz tak jak ja.

reklama
hej mamuski.
po dzisiejszej wizycie jestem zadowolona bo mloda jednak w koncu sie odwrocila glowa w dol wiec juz jestem spokojna.
standardowo infekcja to u mnie jakies fatum a gdzie seks poki okazja ja sie pytam ??!!

niestety zaraz zmykam i lukne co tam u was ale pewnie tylko kilka stron w tyl bo od niedzieli pewnie naskrobalyscie sporo :-)
mam nadzieje, ze dzisiejsze wizyty byly udane

asiak ja bym dała te kotki, albo misia (pluszak) ale takie większe.....tutaj masz różne http://www.przyklejka.pl/katalog-27.html

Jestem wkurzona bo mąż odebrał paczkę-komodę i sie okazuje że powinny być dwie paczki więc mam tylko częśc komody....w firmie kurierskiej już nikt nie odbiera...żeby nie było, że jutro mi powiedzą że doręczyli 2 szt bo list podpisany.....no ***** mać....dać coś facetowi załatwić.....

Ostatnia edycja:
Ribi nieciekawie z tą komodą, naprawdę może być problem, ale mam nadzieję że została po prostu ta paczka na aucie u kuriera i bedziecie musieli ją odebrać.

Ribi nie wiem jak to jest u tej firmy kurierskiej która wam dostarczała ale jak ja zamawiałam łóżeczko to też przyszło w dwóch kartonach i musiałam się podpisać kurierowi dwa razy mimo że to była jedna przesyłka, więc może faktycznie ten drugi karton został kurierowi na aucie i jutro dowiezie.

normalnie ręce mi opadają już się pokłóciłam z moim zajebistym mężem.....zawsze potrafi mi podnieść ciśnienie.....
nie denerwuj się. Faceci już tacy są i nie zdają sobie sprawy że nerwy nie sprzyjają tylko tobie bo i jeszcze dziecku. mój musi mi podnieść ciśnienie conajmniej raz na dzień ale dzisiaj aż nad jest spokojnie :p

reklama
Ribi nie wiem jak to jest u tej firmy kurierskiej która wam dostarczała ale jak ja zamawiałam łóżeczko to też przyszło w dwóch kartonach i musiałam się podpisać kurierowi dwa razy mimo że to była jedna przesyłka, więc może faktycznie ten drugi karton został kurierowi na aucie i jutro dowiezie.

no mam nadzieję....ale wiesz zastanawia mnie np że na tej przesylce nie ma listu przewozowego, więc może jest na tej drugiej....:( oby wszystko się wyjaśniło....z nerwów aż się popłakałam....

Do góry