reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
damquell szczupła mama to i córcia będzie szczuplutka:)

gogi wiem, że dojazd nie bardzo ale tam jest naprawdę dobra opieka medyczna:) koleżanki rodziły i zachwalaly....

a ja wlaśnie robię fryteczki takie z ziemniaczków....a co jak mam zgage jak nic nie jem to i po frytach będę miała

ale mam nerwa.

Spalił się nam dziś laptop. Chyba jest jakiś problem z prądem w tym mieszkaniu bo ostatnio często wysiadały nam różne rzeczy, a oprócz tego dziwne rzeczy dzieją się ze światłem w kuchni i przedpokoju. :wściekła/y: Dobrze, że stacjonarny ma jakieś tam zabezpieczenie bo mnie całkiem od was odcięło.

gdynianka trzymam kciuki, prosimy o każde nowe wieści!

ribi pokażesz zdjęcia pokoiku?

damqelle ty tak w ramach dotrzymania do terminu prasowałaś dziś te firanki? ;-);-):-):-) A tak serio, masz rację, że się nie przejmuje słowami lekarza, mała jest już normie więc niech się dzieje co chce. A powiedz mi jeszcze jakie pierniczki robiłaś? Takie które muszą poleżeć do świąt czy takie które można jeść prawie od razu?

Klaudoos - ja w 41 tc z Magda też czułam bardzo rzadko ruchy, położna wysłała mnie na IP i leżałam w szpitalu prawie tydzień czyli do porodu, no ale przynajmniej byłam spokojna, bo co chwilę sprawdzali tętno i KTG podłączali. Mało miejsca ma pewnie Twoja dzidziunia już :)

Fogia - u nas często są spadki napięcia i mam zasilacz do kompa bo pewnie też dawno by nam poszedł z dymkiem :)

Weronika wszystko będzie dobrze. Napewno

Damquelle moim zdaniem waga nie jest zła. Ty jesteś szczupła to córcia chce być tak jak mamusia :)

A ja trochę się zdrzemnęłam. Idę zrobić Wiki kolację.
Powiem wam, że mi sie ostatnio w ogóle jeść nie chce.

damqelle - zaciskaj nóżki :-)

Ewcia dużo zdrówka dla męża

my mieliśmy małe dunga i jakoś mnie krocze boli, brzuch prawie cały czas jak skała....
Michaś się rusza i wypina, wtedy to dopiero hardkore .....

Weronika - trzymaj się dzielnie!! będziesz pod fachową opieką, więc wszystko będzie dobrze!!

ja nie puchnę, noszę obrączkę i pierścionek - mam nadzieję, że w razie czego zdążę ściągnąć;-)

Weronika - trzymaj się dzielnie!! będziesz pod fachową opieką, więc wszystko będzie dobrze!!

ja nie puchnę, noszę obrączkę i pierścionek - mam nadzieję, że w razie czego zdążę ściągnąć;-)

u mnie to była jedna noc i gdyby nie mąż to nie wiem co bym zrobiła....myślalam, że trzeba będziie rozcinać...

fogia fotka pokoiku będzie ale jak się zrobi może uda się w tym tygodniu ale nie wiem:)
Co do kompa to lipa widzę.....ale się tak spalił że się już nie uratuje?

damqelle ty tak w ramach dotrzymania do terminu prasowałaś dziś te firanki? ;-);-):-):-) A tak serio, masz rację, że się nie przejmuje słowami lekarza, mała jest już normie więc niech się dzieje co chce. A powiedz mi jeszcze jakie pierniczki robiłaś? Takie które muszą poleżeć do świąt czy takie które można jeść prawie od razu?

O nie, firanki prasowałam wczoraj w ramach relaksu ;)
A pierniki tylko miękkie oczywiście jadam - kawiarenka pod złotą pigwą: Pierniczki
Ale bardzo lubię również te - kawiarenka pod złotą pigwą: świąteczne ciasteczka z suszoną śliwką i koniecznie będą

A właśnie - nie macie jakiegoś spięcia? Laptopa szkoda - ale żeby ciebie gdzieś nie "pogłaskało". Uważaj moja droga z tym prądem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry