reklama
damquell szczupła mama to i córcia będzie szczuplutka
gogi wiem, że dojazd nie bardzo ale tam jest naprawdę dobra opieka medyczna koleżanki rodziły i zachwalaly....
a ja wlaśnie robię fryteczki takie z ziemniaczków....a co jak mam zgage jak nic nie jem to i po frytach będę miała
gogi wiem, że dojazd nie bardzo ale tam jest naprawdę dobra opieka medyczna koleżanki rodziły i zachwalaly....
a ja wlaśnie robię fryteczki takie z ziemniaczków....a co jak mam zgage jak nic nie jem to i po frytach będę miała
F
fogia
Gość
ale mam nerwa.
Spalił się nam dziś laptop. Chyba jest jakiś problem z prądem w tym mieszkaniu bo ostatnio często wysiadały nam różne rzeczy, a oprócz tego dziwne rzeczy dzieją się ze światłem w kuchni i przedpokoju. Dobrze, że stacjonarny ma jakieś tam zabezpieczenie bo mnie całkiem od was odcięło.
gdynianka trzymam kciuki, prosimy o każde nowe wieści!
ribi pokażesz zdjęcia pokoiku?
damqelle ty tak w ramach dotrzymania do terminu prasowałaś dziś te firanki? ;-);-):-):-) A tak serio, masz rację, że się nie przejmuje słowami lekarza, mała jest już normie więc niech się dzieje co chce. A powiedz mi jeszcze jakie pierniczki robiłaś? Takie które muszą poleżeć do świąt czy takie które można jeść prawie od razu?
Spalił się nam dziś laptop. Chyba jest jakiś problem z prądem w tym mieszkaniu bo ostatnio często wysiadały nam różne rzeczy, a oprócz tego dziwne rzeczy dzieją się ze światłem w kuchni i przedpokoju. Dobrze, że stacjonarny ma jakieś tam zabezpieczenie bo mnie całkiem od was odcięło.
gdynianka trzymam kciuki, prosimy o każde nowe wieści!
ribi pokażesz zdjęcia pokoiku?
damqelle ty tak w ramach dotrzymania do terminu prasowałaś dziś te firanki? ;-);-):-):-) A tak serio, masz rację, że się nie przejmuje słowami lekarza, mała jest już normie więc niech się dzieje co chce. A powiedz mi jeszcze jakie pierniczki robiłaś? Takie które muszą poleżeć do świąt czy takie które można jeść prawie od razu?
E
Ewcia_822
Gość
Klaudoos - ja w 41 tc z Magda też czułam bardzo rzadko ruchy, położna wysłała mnie na IP i leżałam w szpitalu prawie tydzień czyli do porodu, no ale przynajmniej byłam spokojna, bo co chwilę sprawdzali tętno i KTG podłączali. Mało miejsca ma pewnie Twoja dzidziunia już
Fogia - u nas często są spadki napięcia i mam zasilacz do kompa bo pewnie też dawno by nam poszedł z dymkiem
Fogia - u nas często są spadki napięcia i mam zasilacz do kompa bo pewnie też dawno by nam poszedł z dymkiem
Weronika wszystko będzie dobrze. Napewno
Damquelle moim zdaniem waga nie jest zła. Ty jesteś szczupła to córcia chce być tak jak mamusia
A ja trochę się zdrzemnęłam. Idę zrobić Wiki kolację.
Powiem wam, że mi sie ostatnio w ogóle jeść nie chce.
Damquelle moim zdaniem waga nie jest zła. Ty jesteś szczupła to córcia chce być tak jak mamusia
A ja trochę się zdrzemnęłam. Idę zrobić Wiki kolację.
Powiem wam, że mi sie ostatnio w ogóle jeść nie chce.
C
claudia4you
Gość
damqelle - zaciskaj nóżki :-)
Ewcia dużo zdrówka dla męża
my mieliśmy małe dunga i jakoś mnie krocze boli, brzuch prawie cały czas jak skała....
Michaś się rusza i wypina, wtedy to dopiero hardkore .....
Ewcia dużo zdrówka dla męża
my mieliśmy małe dunga i jakoś mnie krocze boli, brzuch prawie cały czas jak skała....
Michaś się rusza i wypina, wtedy to dopiero hardkore .....
modlicha83
Fanka BB :)
Weronika - trzymaj się dzielnie!! będziesz pod fachową opieką, więc wszystko będzie dobrze!!
ja nie puchnę, noszę obrączkę i pierścionek - mam nadzieję, że w razie czego zdążę ściągnąć;-)
ja nie puchnę, noszę obrączkę i pierścionek - mam nadzieję, że w razie czego zdążę ściągnąć;-)
Weronika - trzymaj się dzielnie!! będziesz pod fachową opieką, więc wszystko będzie dobrze!!
u mnie to była jedna noc i gdyby nie mąż to nie wiem co bym zrobiła....myślalam, że trzeba będziie rozcinać...
fogia fotka pokoiku będzie ale jak się zrobi może uda się w tym tygodniu ale nie wiem
Co do kompa to lipa widzę.....ale się tak spalił że się już nie uratuje?
O nie, firanki prasowałam wczoraj w ramach relaksu
A pierniki tylko miękkie oczywiście jadam - kawiarenka pod złotą pigwą: Pierniczki
Ale bardzo lubię również te - kawiarenka pod złotą pigwą: świąteczne ciasteczka z suszoną śliwką i koniecznie będą
A właśnie - nie macie jakiegoś spięcia? Laptopa szkoda - ale żeby ciebie gdzieś nie "pogłaskało". Uważaj moja droga z tym prądem
Ostatnia edycja:
reklama
C
claudia4you
Gość
ja też nadal nosze obrączkę
będzie trzeba to zdejmę ...
zjem sobie kaszkę waniliową...
będzie trzeba to zdejmę ...
zjem sobie kaszkę waniliową...
Podziel się: