reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
damquell szczupła mama to i córcia będzie szczuplutka:)

gogi wiem, że dojazd nie bardzo ale tam jest naprawdę dobra opieka medyczna:) koleżanki rodziły i zachwalaly....

a ja wlaśnie robię fryteczki takie z ziemniaczków....a co jak mam zgage jak nic nie jem to i po frytach będę miała

ale mam nerwa.

Spalił się nam dziś laptop. Chyba jest jakiś problem z prądem w tym mieszkaniu bo ostatnio często wysiadały nam różne rzeczy, a oprócz tego dziwne rzeczy dzieją się ze światłem w kuchni i przedpokoju. :wściekła/y: Dobrze, że stacjonarny ma jakieś tam zabezpieczenie bo mnie całkiem od was odcięło.

gdynianka trzymam kciuki, prosimy o każde nowe wieści!

ribi pokażesz zdjęcia pokoiku?

damqelle ty tak w ramach dotrzymania do terminu prasowałaś dziś te firanki? ;-);-):-):-) A tak serio, masz rację, że się nie przejmuje słowami lekarza, mała jest już normie więc niech się dzieje co chce. A powiedz mi jeszcze jakie pierniczki robiłaś? Takie które muszą poleżeć do świąt czy takie które można jeść prawie od razu?

Klaudoos - ja w 41 tc z Magda też czułam bardzo rzadko ruchy, położna wysłała mnie na IP i leżałam w szpitalu prawie tydzień czyli do porodu, no ale przynajmniej byłam spokojna, bo co chwilę sprawdzali tętno i KTG podłączali. Mało miejsca ma pewnie Twoja dzidziunia już :)

Fogia - u nas często są spadki napięcia i mam zasilacz do kompa bo pewnie też dawno by nam poszedł z dymkiem :)

Weronika wszystko będzie dobrze. Napewno

Damquelle moim zdaniem waga nie jest zła. Ty jesteś szczupła to córcia chce być tak jak mamusia :)

A ja trochę się zdrzemnęłam. Idę zrobić Wiki kolację.
Powiem wam, że mi sie ostatnio w ogóle jeść nie chce.

damqelle - zaciskaj nóżki :-)

Ewcia dużo zdrówka dla męża

my mieliśmy małe dunga i jakoś mnie krocze boli, brzuch prawie cały czas jak skała....
Michaś się rusza i wypina, wtedy to dopiero hardkore .....

Weronika - trzymaj się dzielnie!! będziesz pod fachową opieką, więc wszystko będzie dobrze!!

ja nie puchnę, noszę obrączkę i pierścionek - mam nadzieję, że w razie czego zdążę ściągnąć;-)

Weronika - trzymaj się dzielnie!! będziesz pod fachową opieką, więc wszystko będzie dobrze!!

ja nie puchnę, noszę obrączkę i pierścionek - mam nadzieję, że w razie czego zdążę ściągnąć;-)

u mnie to była jedna noc i gdyby nie mąż to nie wiem co bym zrobiła....myślalam, że trzeba będziie rozcinać...

fogia fotka pokoiku będzie ale jak się zrobi może uda się w tym tygodniu ale nie wiem:)
Co do kompa to lipa widzę.....ale się tak spalił że się już nie uratuje?

damqelle ty tak w ramach dotrzymania do terminu prasowałaś dziś te firanki? ;-);-):-):-) A tak serio, masz rację, że się nie przejmuje słowami lekarza, mała jest już normie więc niech się dzieje co chce. A powiedz mi jeszcze jakie pierniczki robiłaś? Takie które muszą poleżeć do świąt czy takie które można jeść prawie od razu?

O nie, firanki prasowałam wczoraj w ramach relaksu ;)
A pierniki tylko miękkie oczywiście jadam - kawiarenka pod złotą pigwą: Pierniczki
Ale bardzo lubię również te - kawiarenka pod złotą pigwą: świąteczne ciasteczka z suszoną śliwką i koniecznie będą

A właśnie - nie macie jakiegoś spięcia? Laptopa szkoda - ale żeby ciebie gdzieś nie "pogłaskało". Uważaj moja droga z tym prądem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry