reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
gogi a gdzie chcesz rodzić? Ja wiem, że są takie przepisy nie dzieci nie powinny wchodzić na oddział, bo mogą przynieść jakieś choroby dziecięce. Ale wiesz to wszystko zależy od szpitala i personelu. Jak będziesz w szpitalu zapytaj o to czy córka może na chwilkę przyjść myślę, że nie powinno być problemu....

Czesc dziewczyny:-)
wotam sie dopiero teraz, bo od rana była tata i z meżem przykrecali stolik w kuchni i rolety do okna apotem przyszła koleżnaka na ploteczki:-)
Nadrobilam co naskrobalyscie ale przepraszam nie odpisze każdej bo juz pozapominalak która co pisala:zawstydzona/y:osttanio mam jakies mega klopotyz pamiecia:-(.
Nocke mialam taka sobie usnełam o 4 rano:szok: teraz zmuszam sie zeby nie usnac tylko pojsc spac o normalnej porze.

Brzuszek mnie troche boli, napina sie starsznie i tak dosyc bolesnie...bóle miesiaczkowe to generalnie standard nawet mnie nie dziwią..obserwuje tylko czy przechodza czy sie nasialają...narazie przechodza....i w ogole zaczęly bolec mnie nogi....tzn mięsnie tak jkabym skonczyla ćwiczyc na jakims urzedzeniu na silowni...taki ból jakby zakwasy...a nie mam po czym ich miec bo nie ćwicze ani nic...czy ktoras z was tez tak ma??

W moim szpitalu też dzieci nie wpuszczają można co najwyżej podejść do drzwi na chwilę,ja tak robiłam jak urodziłam syna a córka do mnie przychodziła. A dorośli też tylko w wyznaczonych godzinach. Ale co szpital to inaczej.

Czesc dziewczyny:-)
wotam sie dopiero teraz, bo od rana była tata i z meżem przykrecali stolik w kuchni i rolety do okna apotem przyszła koleżnaka na ploteczki:-)
Nadrobilam co naskrobalyscie ale przepraszam nie odpisze każdej bo juz pozapominalak która co pisala:zawstydzona/y:osttanio mam jakies mega klopotyz pamiecia:-(.
Nocke mialam taka sobie usnełam o 4 rano:szok: teraz zmuszam sie zeby nie usnac tylko pojsc spac o normalnej porze.

Brzuszek mnie troche boli, napina sie starsznie i tak dosyc bolesnie...bóle miesiaczkowe to generalnie standard nawet mnie nie dziwią..obserwuje tylko czy przechodza czy sie nasialają...narazie przechodza....i w ogole zaczęly bolec mnie nogi....tzn mięsnie tak jkabym skonczyla ćwiczyc na jakims urzedzeniu na silowni...taki ból jakby zakwasy...a nie mam po czym ich miec bo nie ćwicze ani nic...czy ktoras z was tez tak ma??

Co do spania to ja też usypiam o późnej porze. Te mięśnie to tak już wcześniej pisałam to strasznie mnie bolą nogi mega właśnie jak bym gdzieś skakała i jeżdziła na rowerze nie wiadomo ile km. A o udach i biodrach już nie wspomnę

aniwar ja mam tak na grypę....i zaczynam się jeszcze wyciągać....ale mam nadzieję, że to nie na chorobę....może poprostu zmęczona jesteś....

A własnie odnosnie snów związanych z BB:-) ja tez takie miewam....a rano jak sie budze to sie zastanawiam co tam u was:-) pełne uzaleznienie od BB:-D

ribi no wlaśnie to tak podobnie jak na grype....troche mnie to martwi...moze dzidzia na cos uciska i dlatego mnie tak boli...

A od wczoraj mam wrażenie ze zaczynam puchnać:-) ze woda mi sie zatrzymuje w oragniźmie:-( a to chyba mozliwe na koniec ciązy:-(

reklama
Do góry