hehe to może wcześniej wyskoczy jak taki duży albo będzie ważył ponad 4 kgWeź mnie nie strasz bo mój w 26 tyle wazył,idę teraz w piątek na usg to zobaczymy ile waży aktualnie.
reklama
syla29
Fanka BB :)
hehe to może wcześniej wyskoczy jak taki duży albo będzie ważył ponad 4 kg
Mam już dwoje dzieci i powiem Ci że moje skarby lubią prędzej wyskakiwać:-),ale lepiej prędzej ciutke niż rodzić potem takiego klopsika.No ale pożyjemy zobaczymy.
Nie wiecie czy po porodzie będzie mąż mógł przyprowadzić naszą córeczkę czy dzieci nie wpuszczają??
Tam, gdzie ja będę rodziła, nie wpuszczają na poporodowy dzieci do 14 r. ż. Ale całkiem możliwe, że każdy szpital decyduje indywidualnie.
gogi a gdzie chcesz rodzić? Ja wiem, że są takie przepisy nie dzieci nie powinny wchodzić na oddział, bo mogą przynieść jakieś choroby dziecięce. Ale wiesz to wszystko zależy od szpitala i personelu. Jak będziesz w szpitalu zapytaj o to czy córka może na chwilkę przyjść myślę, że nie powinno być problemu....
Czesc dziewczyny:-)
wotam sie dopiero teraz, bo od rana była tata i z meżem przykrecali stolik w kuchni i rolety do okna apotem przyszła koleżnaka na ploteczki:-)
Nadrobilam co naskrobalyscie ale przepraszam nie odpisze każdej bo juz pozapominalak która co pisalaosttanio mam jakies mega klopotyz pamiecia:-(.
Nocke mialam taka sobie usnełam o 4 rano teraz zmuszam sie zeby nie usnac tylko pojsc spac o normalnej porze.
Brzuszek mnie troche boli, napina sie starsznie i tak dosyc bolesnie...bóle miesiaczkowe to generalnie standard nawet mnie nie dziwią..obserwuje tylko czy przechodza czy sie nasialają...narazie przechodza....i w ogole zaczęly bolec mnie nogi....tzn mięsnie tak jkabym skonczyla ćwiczyc na jakims urzedzeniu na silowni...taki ból jakby zakwasy...a nie mam po czym ich miec bo nie ćwicze ani nic...czy ktoras z was tez tak ma??
wotam sie dopiero teraz, bo od rana była tata i z meżem przykrecali stolik w kuchni i rolety do okna apotem przyszła koleżnaka na ploteczki:-)
Nadrobilam co naskrobalyscie ale przepraszam nie odpisze każdej bo juz pozapominalak która co pisalaosttanio mam jakies mega klopotyz pamiecia:-(.
Nocke mialam taka sobie usnełam o 4 rano teraz zmuszam sie zeby nie usnac tylko pojsc spac o normalnej porze.
Brzuszek mnie troche boli, napina sie starsznie i tak dosyc bolesnie...bóle miesiaczkowe to generalnie standard nawet mnie nie dziwią..obserwuje tylko czy przechodza czy sie nasialają...narazie przechodza....i w ogole zaczęly bolec mnie nogi....tzn mięsnie tak jkabym skonczyla ćwiczyc na jakims urzedzeniu na silowni...taki ból jakby zakwasy...a nie mam po czym ich miec bo nie ćwicze ani nic...czy ktoras z was tez tak ma??
syla29
W moim szpitalu też dzieci nie wpuszczają można co najwyżej podejść do drzwi na chwilę,ja tak robiłam jak urodziłam syna a córka do mnie przychodziła. A dorośli też tylko w wyznaczonych godzinach. Ale co szpital to inaczej.
Czesc dziewczyny:-)
Co do spania to ja też usypiam o późnej porze. Te mięśnie to tak już wcześniej pisałam to strasznie mnie bolą nogi mega właśnie jak bym gdzieś skakała i jeżdziła na rowerze nie wiadomo ile km. A o udach i biodrach już nie wspomnę
A własnie odnosnie snów związanych z BB:-) ja tez takie miewam....a rano jak sie budze to sie zastanawiam co tam u was:-) pełne uzaleznienie od BB
ribi no wlaśnie to tak podobnie jak na grype....troche mnie to martwi...moze dzidzia na cos uciska i dlatego mnie tak boli...
A od wczoraj mam wrażenie ze zaczynam puchnać:-) ze woda mi sie zatrzymuje w oragniźmie:-( a to chyba mozliwe na koniec ciązy:-(
ribi no wlaśnie to tak podobnie jak na grype....troche mnie to martwi...moze dzidzia na cos uciska i dlatego mnie tak boli...
A od wczoraj mam wrażenie ze zaczynam puchnać:-) ze woda mi sie zatrzymuje w oragniźmie:-( a to chyba mozliwe na koniec ciązy:-(
reklama
AsiaK.
no i zmobilizowalas mnie do wziecia mojego kalendarza... coz.. do zdarzen dochodzilo takze po 8.kwietnia ale pierwsze bylo 8u nas identycznie ale zdarzenia zakonczylismy 11.04 tak jak lekarz kazal
Podziel się: