Hej girls
ależ naprodukowałyście.
Miałam mały zastój w BB od wczoraj. A zniknęłam bo mój mąż zrobił nam mega niespodziankę. Miał 1,5 dnia przerwy w Polsce i przyjechał do domu ok. 18, a dziś o 10 pojechał z powrotem. Byłam w totalnym szoku bo nic mi nie powiedział, zadzwonił o 18, gadaliśmy sobie przez telefon i nagle słyszę dzwonek do drzwi, otwieram, a tu on.
Szczena mi opadła. Twierdził, że się bardzo za nami stęsknił i dlatego musiał wpaść do domu tak "po ogień".
Poza tym baaardzo mnie zaskoczył raz jeszcze. Przeprowadził z Filipkiem poważną męską rozmowę na temat dzidziusia i poprosił go aby głaskał brzuszek i mówił do dzidzi.:-)
Ja też od jakichś 2 dni jestem praktycznie bez mdłości i już nawet zaczęłam się martwić, ale jak poczytałam że u niektórych z Was podobnie to się uspokoiłam. Co do obiadków to my żyjemy na zupkach, o smażonych potrawach nie ma mowy. Nie odczuwam do nich pociągu. :-) Chodzi za mną sałatka wielowarzywna tylko straaasznie mi się nie chce kroić.
No i wróciła mi ochota na słodkie, co mnie niepokoi i ze względu na wagę i cukrzycę ciężarnych, która mnie gnębiła przy pierwszej ciąży.
joasiab jak dzisiaj czuje się córcia? Mam nadzieję, że to jednak zwykłe przeziębienie.
Mam pytanko czy macie jakieś namiary na sprawdzone miejsca nad morzem? Bo bym chciała chociaz na 5 dni jechac nad morze, bo ja podobnie jak Ewcia co roku musze pojechac nad morze bo inaczej to wakacje stracone, no a w tamtym roku nie byliśmy i chciałabym pojechac chociaż na pare dni. Zależało by mi na tym żeby był pokój z lazienka blisko morza i najlepiej w województwie pomorskim, żeby za duzo kilometrów niepotrzebnie pokonywać. No i w maire tanio. Jeśli znacie takie fajne miejsca przystosowane dla dzieci to proszę o namiary. Z góry dziękuję.
My w tamtym roku byliśmy tutaj:
Amber - Pokoje gościnne, Ustka, kwatery ustka, pokoje ustka, kwatery nad morzem
Odpowiadało nam to miejsce, a jedyna jego wada to spora odległość od morza. A tak poza tym to cieszę się, że trafiłam tu tak duże grono fanek naszego Bałtyku. :-)
MOlaGo to smutno. Tulę mocno!