reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Malta -na ból gardziołka ja brałam tymianek i podbiał,z pozwolenia ginka...dzwoniłam i się pytałam...a dodatkowo mleko z masłem miodem i czosnkiem:-)
blondi-no nic nie robie .... więc.... szczerze powiem ze juz mnie to męczy......nie lubię takiego nic nie robienia.... zlitowałam się dziś nad dywanem i go odkurzyłam bo juz nie mogłam na niego patrzeć....sam odkurzyć się nie chciał...a niestety jak jest synek to jutro nie bedzie pewnie widać...zaraz jakieś okruchy....ech ..... i tak jak wklejasz swoje foty to pozazdrościć porządku....
Ribi -mozemy sobie podać rękę :( Tobie się popsuło auto...a Mąż mnie dziś uświadomił ze ciągnik coś nie chce odpalić...i pompa do roboty....ech wydatek za wdatkiem:(

Ostatnia edycja:
reklama
o rany ale macie tempo pisania:-)
ja troszkę poprasowałam ,a teraz siedziałam przez 2 h i układałam puzzle:rofl2:.na obiadek dzieci zazyczyły sobie pizzę ,to sobie zamówią jak przydą ze szkoły.ja mam luz od gotowania:-)
menu juz napisałam i rozdysponowałam po rodznce;-)
modlicha -abyś się nie zaraziła,uważaj na siebie

Malta- ja płukałam ostatnio gardło wodą z łyżeczką sody oczyszczonej i mnie pomagało,a na nawilżenie to tak jak piszą dziewczyny mleko z miodem. Poza tym zrobiłam sobie syropik czosnkowy, dla mnie rewelacja, od razu czułam sie po nim lepiej, chociaż, smak nie należy do najlepszych....Jak chcesz podać Ci przepis na ta miksturę.

Paola- ja tez bym jeszcze poczekała, a jak Ci nie przejdzie to skonsultuj sie z lekarzem.

Jakoś nie mogę sobie znaleźć miejsca, tyle rzeczy mam jeszcze do zrobienia, a za żadna nie mogę sie chwycić, jakiś robota mi nie idzie...Chętnie poszłabym na zakupy przedświąteczne, ale za oknem mróz, więc od razu mi sie odechciewa...Przynajmniej pranie zrobiłam:)

Dziewczyny mam pytanko, czy któraś z Was ma może takiego robota? Macie o nim jakieś zdanie?

Bosch ProfiMixx 46 Electronic MUM4675EU - Robot wieloczynnościowy Bosch - Opis w RTV EURO AGD

Malta- ja płukałam ostatnio gardło wodą z łyżeczką sody oczyszczonej i mnie pomagało,a na nawilżenie to tak jak piszą dziewczyny mleko z miodem. Poza tym zrobiłam sobie syropik czosnkowy, dla mnie rewelacja, od razu czułam sie po nim lepiej, chociaż, smak nie należy do najlepszych....Jak chcesz podać Ci przepis na ta miksturę.

Paola- ja tez bym jeszcze poczekała, a jak Ci nie przejdzie to skonsultuj sie z lekarzem.

Jakoś nie mogę sobie znaleźć miejsca, tyle rzeczy mam jeszcze do zrobienia, a za żadna nie mogę sie chwycić, jakiś robota mi nie idzie...Chętnie poszłabym na zakupy przedświąteczne, ale za oknem mróz, więc od razu mi sie odechciewa...Przynajmniej pranie zrobiłam:)

Dziewczyny mam pytanko, czy któraś z Was ma może takiego robota? Macie o nim jakieś zdanie?

Bosch ProfiMixx 46 Electronic MUM4675EU - Robot wieloczynnościowy Bosch - Opis w RTV EURO AGD

ja takiego akurat nie mam,ale ogólnie takie urzadzonka są bardzo przydatne:)

moniaivoy nie mam ale bardzo chciałabym mieć:)

a ja się wkurzylam bo myślałam, że dziś skończą pokój ale niestety nie....bo nie poschło wszystko więc jutro to dopiero dokończą....no ale jak się nie da to się nie da....

eevciaa uważaj na siebie, teraz nie trudno o wywrotki na drodze..

Blondi u nas podobnie jest z obiadami, teraz akurat jemy zupki
a wczoraj miało być drugie danie, ale zrobiliśmy je na kolację...

paola ja też nie pomogę, bo kurczę to moja pierwsza ciąża i tak samo jestem niekumata

Wróciliśmy z miasta i każdy jak zwykle w swoją stronę , ja komp a mój konsola:sorry:
trzeba by było chyba wymyślić jakieś wspólne zajęcia dla nas

eevciaa uważaj na siebie, teraz nie trudno o wywrotki na drodze..

Blondi u nas podobnie jest z obiadami, teraz akurat jemy zupki
a wczoraj miało być drugie danie, ale zrobiliśmy je na kolację...

paola ja też nie pomogę, bo kurczę to moja pierwsza ciąża i tak samo jestem niekumata

Wróciliśmy z miasta i każdy jak zwykle w swoją stronę , ja komp a mój konsola:sorry:
trzeba by było chyba wymyślić jakieś wspólne zajęcia dla nas

My właśnie zjedliśmy obiadek niestety ja musiałam zrobić na 6 osób w sumie mielone i ziemniaki ale i tak mi się nie chciało. A na tak dużo bo mieszkam z teściami bratem i siostrą męża. Ale mieszkanie 120m2 więc spoko jest.
Hehe widzę że ty z mężem to tak samo jak ja ze swoim, po obiedzie ja do stacjonarnego kompa a on do laptopa ;-)i tak całymi dniami.

reklama
hi hi to u nas podobnie,jak siedzimy razem w domu to M przy swoim kompie ja na kompie syna.a juz się bałam ze to tylko tak u mnie;-)
malutka- przeczytałam ten pamiętnik,super:-)
ribi - kochana Ty się ciesz że masz odmalowane,ja niestety nie doczekałam się odnowienia ścian:-(

Do góry