reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam się i ja. Teraz mam nowy rytm dnia. Wstaję po 5 na siku i od razu muszę zjeść śniadanko, bo inaczej już nie zasnę. A później wracam do łóżka i śpię do 11 :-D ;-)

Przybij piątkę :-) ;-) mam tak samo, wstaje o 3 siusiu, potem po 5 tej wstaje jak mąż mi śniadanko szykuje przed wyjściem do pracy, jadam potem zasypiam i wstaje okolo 11tej :-) hehe fajny rytm, zresztą ostatnio dobrze sypiam oby tak dalej :-D

reklama
a ja się narobiłam jak głupia:/
wzięłyśmy się z siorą za kuchnię i wszystkie balty, szafki i szafeczki pomyłyśmy na zewnątrz i w środku + kuchenkę, lodowkę i cały inny sprzęt... a teraz zdycham z bólu kręgosłupa i tej nieszczęsnej rwy:-(

ale to chyba wicie gniazda bo tak mi się chce całe mieszkanie wysprzątać że aż się sobie dziwię:-)

zaraz zabieram się za obiadek a później korepetycje mnie czekają...

klaudoos - cieszę sie, że u Szymonka wszystko gra:-)

klaudoos - 1 dzien OM mialam 25 marca:):) a do "zdarzenia" doszlo 8 kwietnia:):)
u nas identycznie ale zdarzenia zakonczylismy 11.04 tak jak lekarz kazal:)

klaudoos - to jak Ci się śniło , że już urodziłam, jeszcze kashyaa też wczoraj tak pisała, to pewnie będę na szarym końcu i donoszę do terminu albo i przenoszę :tak:

Nulini powodzenia na USG

gdynianka powodzenia na wizycie, też bym chciała być jak ty i mojego Michasia wydać na świat...
powodzenia jeszcze raz i trzymaj się mocno

Myśmy pospali troszke dłużej dzisiaj, nocka nawet, nawet...

mój do 6:00 rano grał - świrek :no:
nie, poprostu moje zycie przez ostatnie kilka miesiecy jest zwiazane glownie z BB i to przez to, ze piszecie to potem mam takie sny.. ale snilas mi si e jako blondynka..

no ja też wczoraj przed snem i w trakcie nocy jak wstawałam siusiu czułam bóle jak na okres, czy to sa skurcze???

tonia- współczuje takie nocy, naszczęście ostatnie noce przesypiam ... polóz się i odespij jak dasz radę, bo człowiek jak niewyspany to taki nie w sosie...

AsiaK - też miałam ostatni okres 25 marca :-), a 26 kwietnia jak nie przyszedł okres to wiedziałam że ciąża :-)
hihi i Ariska tez:) wiec w 4 jedziemy na identycznym wózku:)

Witam sie i ja, spakowałam wczoraj torbę i całą noc głupoty mi się śniły:-) Rano gości miałam- szwagierka z synkiem rocznym, więc szybko zleciało, teraz szykowanie obiadku, małe sprzątanko bo później na ćwiczenia do SR.
Klaudoos całe szczęście że Szymuś dziś w lepszym humorze:-)
Gdynianka, nulini powodzenia na wizycie, usg
marta70, blondi ja też miałam takie wrażenie dziś jakbym miała okres dostać ale krótko, wcześniej tak nie miałam:confused:
joasiab trzymaj się, mnie też boli lewa nerka,
Tak wogóle wszyscy mówią że mi brzuch opadł, nie za wcześnie jeszcze??

Kochane, poradźcie co można brać, ssać czy co tam jeszcze na ból gardła????:-(

Moj zaj..... tesciu tak mi nachuchał w niedziele w chałupie, naprądkował, że od wczoraj mam katar i gardło drapie jak cholerka:-(

Wkurzona jestem bo całą ciążę uważałam, dbalam zeby sie nie zarazic, nie zachorowac a ten przylazł i nasiał bakterii:wściekła/y:

Mam w domu cholinex ale oczywiscie napisane jest zeby "skonsultowac z lekarzem"...no przeciez nie bede z takimi bzdurami do gina dzwonic:szok:
Tylko nie radźcie że wodą z solą, bo znam ten sposob i to jest obrzydliwe- odrazu rzygam:crazy:

Ostatnia edycja:
I ja sie witam,
dzisiaj wyspana, ale zmeczona ;)

Dziewczyny ja chyba jestem jakims wyjatkiem jesli chodzi o bole w ciazy, bo wstyd az sie przyznac, ale ja nie mam zadnych... Jutro koncze 35 tygodni, a nie boli mnie krocze, twardnienia brzucha mam delikatne i zupelnie niebolesne, nie mam boli miesiaczkowych i nigdy jeszcze nawet nospy nie bralam. /Mam nadzieje, ze nie napisalam tego w zla godzine i teraz za to mnie bole nie dopadna :-D/
Jedyna rzecz jaka mi dokucza to ciagle zmeczenie, bo nie mam kiedy odpoczac przy moim energicznym synku ;) A ze kondycja juz kiepska, to wystarczy ze pojde za synkiem dwa razy do pokoju i juz sapie ze zmeczenia ;)

klaudoos ciesze sie, ze dzisiaj synus juz daje znaki i nie stresuje mamusi :-)

Kurcze wspolczuje tym , ktore musza cala wigilie szykowac... Szkoda , ze nikt sie nie domysli zeby pomoc i nie obciazac ciezarowki na tym etapie.
U mnie tesciowie robia wigilie, ja sie zaoferowalam, ze zrobie pierogi /ciasto i tak bedzie robil i walkowal maz, bo to lubi robic, twierdzi ze sie relaksuje przy tym :-D/ i moze sledzie w pierzynie zrobie, ale musze najpierw przepis od mamy wziac ;)

Kurcze teraz mi sie sledzia zachcialo...

Malta mi lekarz na gardło pozwolił ssać chlorchinaldin 3 razy dziennie po jednej, do tego hasco sept do psikania, i jeszcze homeogenne 9 to też na ból gardła.

A ja 10 minut podrzemałam jak Wiki bajkę oglądała. Idę teraz obiadek zrobić. Mąż za 3,5 godzinki wróci z pracy to mnie odciąży trochę i poleżę.

heheh
klaudoos wg niektórych jestem blondynka, wiesz taki średni blond, kiedyś był jasny blond farbowany...
tak tak moje życie też jest silnie powiązane z BB

..........................................................

Nie dokończyłam prasowania bo idziemy na pocztą a już późno jest...

dokończę jak wrócę i potem odezwę się do Was
A teraz uciekam

reklama
Malta ja na ból gardła brałam cukierki szałwiowe (ale to na taki delikatny) a na ostry to najlepiej coś do psikania bo nie przechodzi do układu pokarmowego jak tabletki do ssania.
Ja dziś po tygodniu "więzienia" w domu wyszłam pozałatwiać sprawy na uczelni no i się zmęczyłam jak nie wiem, zwłaszcza przy wchodzeniu na 4 piętro parę razy na uczelni;/
ale fajnie złapać troche powietrza

Do góry