reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
klaudoos - to jak Ci się śniło , że już urodziłam, jeszcze kashyaa też wczoraj tak pisała, to pewnie będę na szarym końcu i donoszę do terminu albo i przenoszę :tak:

Nulini powodzenia na USG

gdynianka powodzenia na wizycie, też bym chciała być jak ty i mojego Michasia wydać na świat...
powodzenia jeszcze raz i trzymaj się mocno

Myśmy pospali troszke dłużej dzisiaj, nocka nawet, nawet...

mój do 6:00 rano grał - świrek :no:

a ja już poprasowałam:) chyba wszystko póki co. Jeszcze kilka pranek i będe na finiszu. teraz piorę ręczniki w dziecinnym proszku i powiem Wam, że brakuje mi zapachu w tej Lovelli ja jednak lubię jak ciuszek ma chociażby delikatny zapach dlatego chyba kupię płyn do płukania. Wiem, że dla dziecka najlepiej bezzapachowe ale jednak delikatny zapach mógłby być.

gdynianka czyli będziesz pierwsza chyba, że któraś się wychyli wcześniej:)

Co do świąt to uważam, że jednak rodzina powinna brać pod uwagę Wasze ciąże i niedaleki finisz....teraz nie czas na sprzątanie, pichcenie i zabawianie gości u siebie w domach. Ja jadę do teściowej na gotowe (oczywiście sama coś zrobię) ale ogólnie jak będę miała dosyć to sie pójdę położyć....

Witam się i ja. Teraz mam nowy rytm dnia. Wstaję po 5 na siku i od razu muszę zjeść śniadanko, bo inaczej już nie zasnę. A później wracam do łóżka i śpię do 11 :-D

Wstałam i o dziwo nic mnie nie boli. Może nawet wybiorę się na jakieś zakupy, bo Święta się zbliżają, a ja nie mam pomysłu na ani jeden prezent...:-(

No i może w końcu spakuję torbę do szpitala, chociaż to bardziej z nudów, niż z potrzeby serca, bo serce mówi, że jeszcze nie pora;-)

Blondi a ten Wasz elektryk nie ma takiego urządzenia do wykrywania kabli i puszek? Ostatnio szwagier coś takiego kupił i nie wiem czy to rzeczywiście działa, ale wiem że coś takiego jest. Dopytaj może tego elektryka.

Własnie nie ma, ani on ani na zakładzie nie maja bo tak to by "pożyczył" ... dzięki za radę :-)

Witam Was :)

Klaudoos - jak dobrze, że Szymus dał o sobie znać:) Ale faktycznie, widze że Ty bidulko juz się męczysz, dobrze by było, żebyś juz odwiedziła ta prodowkę...

Joasiab - współczuję bólu, mam nadzieje, że nie będziesz się meczyć....

Gdynianka- daj znać, co po wizycie?

Ribi- ja mam zamiar dziś coś poprać i poprasować dla Ali (w sensie ręczniki, pościel, rozek), chcociaz sił jakoś wyjątkowo nie mam, ale zbieram sie z tym praniem od tygodnia...A ciągle wydaje mi się, że jeszcze mam czas:)

Martusia - tez jestem zdania, ze rodzinka, powinna Cie oszczędzać, zwłaszcza, że jesteś na finiszu...No cóż, tak to juz jest...Sama znam to z doświadczenia, tez nie mam czasem sił ugotować obiadu na 4 osoby (dorosłe), ale nie mam jakoś odwagi, powiedzieć teściowej, że dziś nie gotuję...

Dziewczyny Was nawiedzają sny, a ja spać od kilku dni nie moge, męczę sie okropnie, masakra jakaś, wstaję nieprzytomna i przez to sił nie mam....Wczoraj podobno jak zasnęłam, to chrapałam, jak parowóz, mąż się śmiał, mówił, że na nic nie reagowałam, naprawdę musiałam być padnięta...Ale o 5,00 znów pobudka:( Nawet jeszcze nie mam prezentu pod choinkę dla męża, nie mam sił sie wybrac na zakupy, w koncu wyjdzie na to, że nie kupię mu nic:(

Poza tym czekam do wizyty w czwartek, ciekawa jestem co powie lekarz...

i ja się witam moje drogie:-)
u mnie nocka taka sobie od 3,30 juz nie śpię,bóle ''miesiączkowe''.a mój M dzis mi znów cisnienie podnósł,bo stwierdził ze musi jechac do Krakowa w piatek.kazałam mu sie puknąć w czaszkę i mnie nie denerwować bo jak by się cos stało to kto by mnie odwoził 40km do szpitala.Ja tu od niedawna mieszkam i tak naprawdę nie miałabym się do kogo zwrócić o pomoc.

no ja też wczoraj przed snem i w trakcie nocy jak wstawałam siusiu czułam bóle jak na okres, czy to sa skurcze???

tonia- współczuje takie nocy, naszczęście ostatnie noce przesypiam ... polóz się i odespij jak dasz radę, bo człowiek jak niewyspany to taki nie w sosie...

AsiaK - też miałam ostatni okres 25 marca :-), a 26 kwietnia jak nie przyszedł okres to wiedziałam że ciąża :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry