reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

klaudoos - masz szczescie, ze jest wszystko dobrze bo inaczej wpadlabym tam do Ciebie i na sankach zaciagnelabym Cie na KTG - czemu sanki? bo autem nerka mnie boli! :)
hihi.. ale na powaznie wczoraj juz bylam przygotowana na IP, choc powiem wam,ze omijam szpital jak moge.. kolejna wizyta to porod- wczesniej nie ma szans!!!! nie nie nie!!!!! pospalam troche a teraz bole miesiaczkowe mnie mecza;/

reklama
ja poki co nic nie planuje na wigilie. mialam zrobic pierogi - zrobilam!!! a reszta sie okaze po 21 grudnia czy wroce po wizycie do domu czy zostane skier. na oddzial...

szczerze to nawet nie mam pomyslu jak sie ubrac - nie mam zadnej bialej koszuli... zreszta ze wszystkich ciazowych ciuchow wyroslam - heheh zostala mi sie jeszcze pizama:-D:-D

klaudoos - mowisz tak jak ja!! czemu masz jednak tak czesto bole...??? mnie tam czasem cos nachodzi i "cierpie" ale generalnie skorczy nie odczowam a terminy mamy takie same...

Ostatnia edycja:
witam z zaśnieżonej Gdyni:-) Dzisiaj na 17 mam wizytę u ginka, już ostatnią przed cc. Rowno za tydzień nasz Michaś będzie już z nami. Obudził mnie dzisiaj potworny lęk, mam nadzieję, ze wszystko w porządku.
Pozdrawiam Was wszystkie kochane Brzuchatki

gdynianka- bedzie dobrze!@!!! napisz co i jak po wizycie..

asiak- na suwaczku wychodzi termin 30.12 a wg gina mam 01.01 z tym ze ja mam suwaczek ustawiony wg miesiaczki..

ja nic nie planuje na święta robić
miałam robić ale w "tej sytuacji" klops
ani nie sprzątam ani nie gotuje
w duszy pójdę do mamy albo gdzieś i tam spędzę święta "na krzywy ryjek"

klaudoos - ja mam na 31grud. wg OM i innego terminu nie mam. moj prof. to on zadnych innych terminow nie wyznacza... ja wg. swoich obliczen stawiam na 8 tycz.
moja przyjaciolka miala termin na 1 stycz i od sobotniej nocy ma swoja olke przy cycu :)

gdynianka - leki sa normalne, szczescie i strach mieszaja sie ze soba - to normalne - mysle, ze wszystkie tak mamy... ja na pewno!!!!

Ostatnia edycja:
klaudoos - ja mam na 31grud. wg OM i innego terminu nie mam. moj prof. to on zadnych innych terminow nie wyznacza... ja wg. swoich obliczen stawiam na 8 tycz.
moja przyjaciolka miala termin na 1 stycz i od sobotniej nocy ma swoja olke przy cycu :)

gdynianka - leki sa normalne, szczescie i strach mieszaja sie ze soba - to normalne - mysle, ze wszystkie tak mamy... ja na pewno!!!!
a kiedy mialas OM??

reklama
No ja już po wizycie:-)
Wczoraj miałam wymaz, dzisiaj wizyta.Szyjka mi się trochę skróciła,ale tak to ok wszystko.
W piątek na usg,ciekawe ile wazy to moje maleństwo:-)

Tylko że jakoś po tej wizycie brzuch mnie zaczął boleć,a w nocy tak mnie nogi bolały że ciągle musiałam wstawać:-(.

Co do ruchów to też mi się wydaje że to zależy od charakteru dziecka.U mnie córka mało się ruszała i jest spokojnym dzieckiem a synek od samego początku taki wiercipięta no i teraz także wszędzie go pełno jest:).

Po noce widzę że same dwupaczki jeszcze :-),chociaż niektóre mogłyby już rodzić, ciekawe która pierwsza urodzi nie?

Idę teraz pichcić obiadek bo mój mężo na 14 do pracy.

Do góry