reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

klaudoos - masz szczescie, ze jest wszystko dobrze bo inaczej wpadlabym tam do Ciebie i na sankach zaciagnelabym Cie na KTG - czemu sanki? bo autem nerka mnie boli! :)
hihi.. ale na powaznie wczoraj juz bylam przygotowana na IP, choc powiem wam,ze omijam szpital jak moge.. kolejna wizyta to porod- wczesniej nie ma szans!!!! nie nie nie!!!!! pospalam troche a teraz bole miesiaczkowe mnie mecza;/

reklama
ja poki co nic nie planuje na wigilie. mialam zrobic pierogi - zrobilam!!! a reszta sie okaze po 21 grudnia czy wroce po wizycie do domu czy zostane skier. na oddzial...

szczerze to nawet nie mam pomyslu jak sie ubrac - nie mam zadnej bialej koszuli... zreszta ze wszystkich ciazowych ciuchow wyroslam - heheh zostala mi sie jeszcze pizama:-D:-D

klaudoos - mowisz tak jak ja!! czemu masz jednak tak czesto bole...??? mnie tam czasem cos nachodzi i "cierpie" ale generalnie skorczy nie odczowam a terminy mamy takie same...

Ostatnia edycja:
witam z zaśnieżonej Gdyni:-) Dzisiaj na 17 mam wizytę u ginka, już ostatnią przed cc. Rowno za tydzień nasz Michaś będzie już z nami. Obudził mnie dzisiaj potworny lęk, mam nadzieję, ze wszystko w porządku.
Pozdrawiam Was wszystkie kochane Brzuchatki

gdynianka- bedzie dobrze!@!!! napisz co i jak po wizycie..

asiak- na suwaczku wychodzi termin 30.12 a wg gina mam 01.01 z tym ze ja mam suwaczek ustawiony wg miesiaczki..

ja nic nie planuje na święta robić
miałam robić ale w "tej sytuacji" klops
ani nie sprzątam ani nie gotuje
w duszy pójdę do mamy albo gdzieś i tam spędzę święta "na krzywy ryjek"

klaudoos - ja mam na 31grud. wg OM i innego terminu nie mam. moj prof. to on zadnych innych terminow nie wyznacza... ja wg. swoich obliczen stawiam na 8 tycz.
moja przyjaciolka miala termin na 1 stycz i od sobotniej nocy ma swoja olke przy cycu :)

gdynianka - leki sa normalne, szczescie i strach mieszaja sie ze soba - to normalne - mysle, ze wszystkie tak mamy... ja na pewno!!!!

Ostatnia edycja:
klaudoos - ja mam na 31grud. wg OM i innego terminu nie mam. moj prof. to on zadnych innych terminow nie wyznacza... ja wg. swoich obliczen stawiam na 8 tycz.
moja przyjaciolka miala termin na 1 stycz i od sobotniej nocy ma swoja olke przy cycu :)

gdynianka - leki sa normalne, szczescie i strach mieszaja sie ze soba - to normalne - mysle, ze wszystkie tak mamy... ja na pewno!!!!
a kiedy mialas OM??

reklama
No ja już po wizycie:-)
Wczoraj miałam wymaz, dzisiaj wizyta.Szyjka mi się trochę skróciła,ale tak to ok wszystko.
W piątek na usg,ciekawe ile wazy to moje maleństwo:-)

Tylko że jakoś po tej wizycie brzuch mnie zaczął boleć,a w nocy tak mnie nogi bolały że ciągle musiałam wstawać:-(.

Co do ruchów to też mi się wydaje że to zależy od charakteru dziecka.U mnie córka mało się ruszała i jest spokojnym dzieckiem a synek od samego początku taki wiercipięta no i teraz także wszędzie go pełno jest:).

Po noce widzę że same dwupaczki jeszcze :-),chociaż niektóre mogłyby już rodzić, ciekawe która pierwsza urodzi nie?

Idę teraz pichcić obiadek bo mój mężo na 14 do pracy.

Do góry