no juz pol godzinki dawal czaduWitam się i ja
Zaraz wybywam na zajęcia, później USG, w międzyczasie jeszcze mocz na badania, więc nie nabijcie za dużo postów, żebym Was mogła nadrobić później ;-)
Klaudoos, doskonale wiem, co czujesz, Tosia też swego czasu miała kilka dni pod rząd mega małej ruchliwości i też strasznie panikowałam, bo niczym nie dało jej się pobudzić... Mam nadzieję, że Szymo da Ci dzisiaj wycisk za wczoraj ;-)
Miłego dnia Brzuchatki :-)
nie Kochanienka jeszcze nie.. ale chyba jakos w tym tyg beda wysylac.. hmm musze spojrzec kiedy zamawialam ale jakos chyba po wyplacie od razu..martusia z całym szacunkiem dla gości ale chyba mogliby sobie darować zwalanie się na imprezę....bo Ty juz 37 tydzien....więc święta możnaby zrobić u kogoś innego. (takie moje zdanie)
malta Ty też 37 tydz.....coraz więcej Was. Ja jestem mc za Wami więc jakoś jeszcze spokojna.....
A do mnie przyszła ekipa kończyć pokoik dla Maćka. Nie wiem czy dziś pojadę na SR bo samochód nam się zepsuł a mam do przejechania caaaaałe miasto.
klaudoos czy przyszly już literki? Bo ja też czekam,ale dopiero jakoś w tym tygodniu mają wysłać.
**
dzis mija 10dni roboczych wiec jutro powinni wyslac!
Ostatnia edycja: