reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Witam się z rana, ja noc prawie w ogóle nieprzespaną miałam:-( w dodatku wczoraj stanęłam przed lustrem i zobaczyłam je...wielkie czerwone rozstępy a na dodatek bolące z lewej strony na biodrze, złośliwość bo moge spać tylko na lewym boku i tak jakoś całą noc mnie piekły i swędziały:wściekła/y:
Batonik powodzenia, trzymamy mocno kciuki
Dziewczyny wizytujące również powodzenia
Ewcia zdrowia dla męża
Idę chyba spać dalej bo jakoś mi tak źle. miłego dzionka:-)

reklama
fogia , dziękuję Ci serdecznie za głosik
to jest to, że każdy może tylko raz zagłosować, ale i tak jestem wdzięczna
a ten PODPIS jak się ustawia??

dziewczynki powodzenia na wizytach dzisiejszych

mi też brzucho się stawia strasznie ostatnio

witam:)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
u mnie nocka słaba, o 23 jak już zgasiliśmy tv to mały zaczął swoje harce i tak strasznie napierał głową na szyjke i dół brzucha, że bolało jak nie wiem, wstawałam co 5 minut do łazienki bo miałam wrażenie, że ze mnie leci i nawet jak się uspokoił to zaczęły sie skurcze i no-spa dopiero pomogła w nocy i dzis rano. Chciała bym już być w tym 37 tyg i sie cieszyc tymi objawami a tu dopiero jutro zaczne 36;/

Cześć laseczki:-)

Mnie dzisiaj tak głowa boli że lepiej nie mówić:wściekła/y:

Batonik-ja również trzymam kciuki żeby wszystko u was było ok.

Dziewczyny które mają dzisiaj wizyty,czekamy na wieści od was:-)

Ja idę jutro ciekawe co mi powie.

Hej kochane :)
Mam ostatnio trochę kiepski nastrój, bo koleżanka, która starała się długo o trzecie dzieciątko, zaszła w końcu po miesiącach starań i niestety ciąża okazała się pozamaciczna, w jajowodzie... Jest mi tak strasznie przykro... Nie mam nastroju po prostu pisać...

Wchodzę i sprawdzam co u Was, widzę, że coraz bliżej niektóre, lada chwila będziemy świętować narodziny naszych forumowych dzieciaczków :) Już nie mogę się doczekać :)

Do tego jeszcze mój mąż choruje na coś niezidentyfikowanego... Cały tydzień siedział w domu i czekamy na wyniki z moczu, coś tam hodują. Robili mu krew, przez miesiąc bardzo spadły mu wszystkie wyniki... Czekamy na posiew z moczu i jak nic z tego moczu nie wyniknie to we wtorek idzie na oddział... Tam będą szukać przyczyny ciągłej wysokiej temperatury... Jak coś w tym moczu znajdą to dadzą odpowiednie leki i będę go miała w domku...

Trzymam kciuki za koleżankę oby jej się udało zajść w tą upragniną ciąże i zdrowia dla twojego męża.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ja sie tylko witam ...
nic ni nadrobiłam... tylko tyle co dzis nadkrobałyscie.. nie mam nastroju, ani checi.. przepraszam was..
Ariska--szczesliwego rozwiazania.

Witam poniedzialkowo!
u mnie nocka przespana i jakos dobre nastawienie mam przy poniedzialku. Takze poczytalam co tam u Was i zaraz biore sie za jakies obowiazki. Troche w nocy posypalo sniegu ale moze na krotki spacerek sie wybiore.
Powodzenia na wizytach i milego dnia!

witam:)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
u mnie nocka słaba, o 23 jak już zgasiliśmy tv to mały zaczął swoje harce i tak strasznie napierał głową na szyjke i dół brzucha, że bolało jak nie wiem, wstawałam co 5 minut do łazienki bo miałam wrażenie, że ze mnie leci i nawet jak się uspokoił to zaczęły sie skurcze i no-spa dopiero pomogła w nocy i dzis rano. Chciała bym już być w tym 37 tyg i sie cieszyc tymi objawami a tu dopiero jutro zaczne 36;/
martusia to cie pociesze! : jutro zaczynasz 37 tzn konczysz 36:)

a ja zdemontowalam 1 regal, stwierdzilam, ze jest ich za duzo w tym pokoju, maz sie wkurzy, ale co tam.. przynajmniej jasniej w pokoju:)

reklama
Do góry