reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam się z rana, ja noc prawie w ogóle nieprzespaną miałam:-( w dodatku wczoraj stanęłam przed lustrem i zobaczyłam je...wielkie czerwone rozstępy a na dodatek bolące z lewej strony na biodrze, złośliwość bo moge spać tylko na lewym boku i tak jakoś całą noc mnie piekły i swędziały:wściekła/y:
Batonik powodzenia, trzymamy mocno kciuki
Dziewczyny wizytujące również powodzenia
Ewcia zdrowia dla męża
Idę chyba spać dalej bo jakoś mi tak źle. miłego dzionka:-)

reklama
fogia , dziękuję Ci serdecznie za głosik
to jest to, że każdy może tylko raz zagłosować, ale i tak jestem wdzięczna
a ten PODPIS jak się ustawia??

dziewczynki powodzenia na wizytach dzisiejszych

mi też brzucho się stawia strasznie ostatnio

witam:)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
u mnie nocka słaba, o 23 jak już zgasiliśmy tv to mały zaczął swoje harce i tak strasznie napierał głową na szyjke i dół brzucha, że bolało jak nie wiem, wstawałam co 5 minut do łazienki bo miałam wrażenie, że ze mnie leci i nawet jak się uspokoił to zaczęły sie skurcze i no-spa dopiero pomogła w nocy i dzis rano. Chciała bym już być w tym 37 tyg i sie cieszyc tymi objawami a tu dopiero jutro zaczne 36;/

Cześć laseczki:-)

Mnie dzisiaj tak głowa boli że lepiej nie mówić:wściekła/y:

Batonik-ja również trzymam kciuki żeby wszystko u was było ok.

Dziewczyny które mają dzisiaj wizyty,czekamy na wieści od was:-)

Ja idę jutro ciekawe co mi powie.

Hej kochane :)
Mam ostatnio trochę kiepski nastrój, bo koleżanka, która starała się długo o trzecie dzieciątko, zaszła w końcu po miesiącach starań i niestety ciąża okazała się pozamaciczna, w jajowodzie... Jest mi tak strasznie przykro... Nie mam nastroju po prostu pisać...

Wchodzę i sprawdzam co u Was, widzę, że coraz bliżej niektóre, lada chwila będziemy świętować narodziny naszych forumowych dzieciaczków :) Już nie mogę się doczekać :)

Do tego jeszcze mój mąż choruje na coś niezidentyfikowanego... Cały tydzień siedział w domu i czekamy na wyniki z moczu, coś tam hodują. Robili mu krew, przez miesiąc bardzo spadły mu wszystkie wyniki... Czekamy na posiew z moczu i jak nic z tego moczu nie wyniknie to we wtorek idzie na oddział... Tam będą szukać przyczyny ciągłej wysokiej temperatury... Jak coś w tym moczu znajdą to dadzą odpowiednie leki i będę go miała w domku...

Trzymam kciuki za koleżankę oby jej się udało zajść w tą upragniną ciąże i zdrowia dla twojego męża.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ja sie tylko witam ...
nic ni nadrobiłam... tylko tyle co dzis nadkrobałyscie.. nie mam nastroju, ani checi.. przepraszam was..
Ariska--szczesliwego rozwiazania.

Witam poniedzialkowo!
u mnie nocka przespana i jakos dobre nastawienie mam przy poniedzialku. Takze poczytalam co tam u Was i zaraz biore sie za jakies obowiazki. Troche w nocy posypalo sniegu ale moze na krotki spacerek sie wybiore.
Powodzenia na wizytach i milego dnia!

witam:)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
u mnie nocka słaba, o 23 jak już zgasiliśmy tv to mały zaczął swoje harce i tak strasznie napierał głową na szyjke i dół brzucha, że bolało jak nie wiem, wstawałam co 5 minut do łazienki bo miałam wrażenie, że ze mnie leci i nawet jak się uspokoił to zaczęły sie skurcze i no-spa dopiero pomogła w nocy i dzis rano. Chciała bym już być w tym 37 tyg i sie cieszyc tymi objawami a tu dopiero jutro zaczne 36;/
martusia to cie pociesze! : jutro zaczynasz 37 tzn konczysz 36:)

a ja zdemontowalam 1 regal, stwierdzilam, ze jest ich za duzo w tym pokoju, maz sie wkurzy, ale co tam.. przynajmniej jasniej w pokoju:)

reklama
Do góry