Kochana.. wspolczuje kolezance, wiem co czuje, mam tylko nadzieje, że w miare szybko znalazla sie w szpitalu i nie bylo wylewu. jazaszlam w ciaze z 1 jajowodem- usuneli drugi wlasnie przy pozamacicznej, mimo ze tam gdzie jest jajowod jest strasznie kiepski jajnik, wiec na pewno jeszcze jej sie uda!!!!Hej kochane
Mam ostatnio trochę kiepski nastrój, bo koleżanka, która starała się długo o trzecie dzieciątko, zaszła w końcu po miesiącach starań i niestety ciąża okazała się pozamaciczna, w jajowodzie... Jest mi tak strasznie przykro... Nie mam nastroju po prostu pisać...
Wchodzę i sprawdzam co u Was, widzę, że coraz bliżej niektóre, lada chwila będziemy świętować narodziny naszych forumowych dzieciaczków Już nie mogę się doczekać
Do tego jeszcze mój mąż choruje na coś niezidentyfikowanego... Cały tydzień siedział w domu i czekamy na wyniki z moczu, coś tam hodują. Robili mu krew, przez miesiąc bardzo spadły mu wszystkie wyniki... Czekamy na posiew z moczu i jak nic z tego moczu nie wyniknie to we wtorek idzie na oddział... Tam będą szukać przyczyny ciągłej wysokiej temperatury... Jak coś w tym moczu znajdą to dadzą odpowiednie leki i będę go miała w domku...
mam nadzieje tez, że wykryja to dziadostwo o Twojego męża, meczycie sie i meczycie, a Ty dodatkowo masz stresy!!
bedziemy trzymac mocno mocno!!!!tylko odezwij sie kochanienka!!! byc moze pierwszy styczniak ujrzy światlo dzienne??:-)Witam Brzuchatki Poniedziałkowo ;-)
... wpadłam się tylko przywitać i poprosić o trzymanie &&&&&&&&&&&&& bo dziś wracamy do szpitala :-( mam nadzieję, że nie będziemy musiały tam leżeć długo :-( na pewno się odezwę i dam znać co i jak ... nie zapominajcie o Nas
Buziaki ...
P.S. ... już tęsknię
trzymamy i odezwij sie po!Witam po weekendowej przerwie:-)
Dzisiaj o 14.30 mam USG i dowiem się czy aby ptaszek mojemu Mikołajkowi nie odfrunął także trzymajcie kciuki. Wpadnę zdać relacje po wizycie, a póki co życzę miłego dzionka i udanych wizyt;-)
Batonik trzymam mocno kciuki!!!
ja mialam kiepska noc, uda i biodra bola- juz nie wiem jak spac do tego zle splukalam wlosy i dostalam mega uczulenia ze strupami, wiec przez sen drapalam az do krwi szybko wstalam i poszlam umyc hery.. w ogole po tym fryzjerze nie ukladaja mi sie.. jednak bede zapuszczac bo szlag mnie trafia, wiecej ukladania jest niz bylo przed