reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzień dobry w południe:-D
Dziewczyny pospałam dziś sobie wstałam przed 11tą :-)
Podczytałam co tam u Was:-)
Śnicie już o porodach fajnie :-D
Zaraz wstawie fotoski tylko coś zjem bo mnie ssie :-D

reklama
cześć dziewczynki:-)

melduję się nadal w dwupaczku :-D i bez jelitówki... wydaje mi się, że to przeczyszczanie i mdłości to jakies przedporodowe chyba...

od wczoraj wieczorem boli mnie krzyż i promieniuje ten ból do brzucha (takie bóle miesiączkowe), mąż pół nocy masował mi plecy ale pomagało tylko na chwilkę:/ boli mnie tez miednica i mam wrażenie, że Szymcio ładuje sie w kanał rodny bo boli mnie krocze jak nie wiem co...
mąż od wczoraj chodzi uchachany że bobasek będzie już niedługo w domku :-) a ja stekam z bólu bo mam wrażenie jakby mie ktoś ciagle bił pałką w krzyż... skurcze mam delikatne - o dziwo - same szybko przechodzą (może cisza przed burzą)...

ogólnie nie wiem co sie dzieje, więc leżę w łóżku i odpoczywam... co jakiś czas mam masażyk i wchodze pod prysznic aby ulżyć sobie w bólu...

dziewczyny powodzenia na wizytach!

batonik - trzymamy kciuki!

ewcia - przykro mi z powodu kolezanki!

monciaa- ja bmysle ze to juz objawy konkretu i dziela Cie godziny/dni z małym..

ja natomiast troszke sie denerwuje bo maly nie rusza sie od 12 godzin, tzn od nocy.. kusze go sniadaniem, paczkiem czekolada i nic:(

klaudoos sprobuj pochodzic troszke, potem poloz sie , poobracaj sie na boki i jak dalej nic nie poczujesz to pojedz sprawdzic, po co masz sie denerwowac. Na pewno wszystko jest ok, ale zawsze lepiej sprawdzic.

witam sie i klaniam nisko - poki jeszcze daje rade:-)

kochane, moja przyjaciolka dzis w nocy urodzila coreczke Olenke :-):-):-)
termin miala na 1 stycz, czyli dzien po mnie a tu prosze taka niespodzianka!!!!
w piatek jeszcze sie umawialysmy na male odwiedzinki by brzucholki sobie poogladac a tu co ????
jak pojde w odwiedziny to poznam juz Olke!!!!

moja druga przyjaciolka sie zareczyla... tez wielkie zaskocznie bo nic tego nie zapowiadalo... niedzielna noc pelna niespodzianek... jak sie o wszystkim dowiedzialam bylam juz w lozku i co nie moglam zasnac ...wiec rzucilam sie na mojego misia:-):-)i bylo calkiem milo:-):-)

jak mnie ciesza wiesci, ze jestescie w dobrej kondycji!!!! ...skoro boli to znaczy, ze jest okey:-)

monciaa- ja bmysle ze to juz objawy konkretu i dziela Cie godziny/dni z małym..

ja natomiast troszke sie denerwuje bo maly nie rusza sie od 12 godzin, tzn od nocy.. kusze go sniadaniem, paczkiem czekolada i nic:(

ja mialam identycznie - pamietasz pisalam o tym - popoludniu wybralam sie do pierwszego lepszego gabinetu na KTG bo bylam przerazona i okazalo sie, ze jest wszystko tak jak byc powinno- na szczesie!! W szpitalu po lekach mala nawet nie dawal znakow przez ponad 12h, chodzilam na osluchanie do poloznych bo mialam ogromnego stresa - nie nalezalo mi sie osluchiwanie brzucha bo bylam 35tyg.ciazy a takie osluchiwanie nalezalo sie bardziej zaawansowanym:wściekła/y: ...jednak zawsze wyprosilam!
Glowa do gory - bedzie dobrze!! ale ja bym wybrala sie na ktg gdyby sytuacja sie nie zmienila!!! ..mozesz smialo isc na IP i nie czekaj zbyt dlugo!!!!!!

I ja sie witam po weekendowej przerwie:)

Poczytam co tam u Was, a teraz melduję, że u nas na razie wszystko w porządku:) Ala sie wygina na wszystkie strony:) Sypie u nas i sypie śnieg za oknem:)
Poza tym śpie w nocy tylko po kilka godzin, bo jakoś zasnąć nie moge wiec czytam, albo leże i myśle...

Do poźniej brzuchatki:)

Ariska- mnie tez wczoraj nie było na BB, wszystkiego kochana najlepszego, z okazji urodzinek!!! 100 lat i oczywiście szczęśliwego rozwiązania!!!

Ostatnia edycja:
Klaudoos - ja przedwczoraj też słabiej czułam ruchy, można powiedzieć, że prawie wcale w porównaniu co było dotychczas i jak jest dziasiaj, wiercioch z niego niebywały, i tez planowałam, że jak w niedziele ruchy nadal będą takie niemrawe to pojadę do szpitala, natomiast wszystko wróciło do normy, myslę, że jak my jestesmy na pełnych obrotach, słabo spimy to mały jest zmęczony i spokojny w brzusiu, a jak wypoczniemy i leniu****emy to Nasze maleństwa też leniu****ą :-)

A oto moja choinka, tylko nie bądźcie zbyt krytyczne ...:

Uploaded with ImageShack.us

A oto nowy wystrój stołu pod kolot choinki :-D

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Blondi jest mega fajna....dałaś te skrzydełka a ten "łańcuch" ? To normalnie kupilaś taki tiul? Kolor nie do końca dla mnie ale pomysł masz super....zobaczę jak stan bombek u nas i pewnie też coś podobnego bym zrobiła:)

reklama
mam dosyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wypieprzylam sie na lodzie ;(;(;(;( ledwo wstalam, brzuch mnie boli;( maly dalej sie nie rusza mimo upadku jak do 15 sie nic nie zmieni jade do szpitala:(

Do góry