reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

jeny
znaczy dzień dobry
chciałam napisać, że Wy już o choince
chyba pora się za tym cudem obejrzeć i kupić i ubrać bo różnie bywa

PAOLA
ja też mam termin 7-8 styczeń
boleć nie boli ale są już twardnienia-skurcze
no i jak to Klaudos nazywa a ja za nią bo się nie znam, spojenie daje się po nocach tak we znaki że czasem się przekręcić nie mogę

PYTANKO
czy Wy też czasem jak siadacie macie wrażenie że siadacie dziecku hihihii na główce?
bo ja czasem takowe mam

reklama
Witam Brzuchatki Poniedziałkowo ;-)

... wpadłam się tylko przywitać i poprosić o trzymanie &&&&&&&&&&&&& bo dziś wracamy do szpitala :-( mam nadzieję, że nie będziemy musiały tam leżeć długo :-( na pewno się odezwę i dam znać co i jak :tak: ... nie zapominajcie o Nas :zawstydzona/y:

Buziaki :-p...

P.S. ... już tęsknię :zawstydzona/y:

Dzień Dobry :)

Batonik życzymy powodzenia i abyś już szybko wyszła z Blanka do domku :)

ja uciekam na sniadanko bo mąż zrobił i zbieramy się na zakupy a potem na 13 do gina :)

HELLO Brzuchątka.
Cisza???
Miałam nadzieję że na gorącym coś tłustym drukiem będzie tak od samego początku tego tygodnia...
Batonik jesteśmy z Tobą i trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewcia nie smuć się, koleżance napewno jeszcze się uda zajść w ciążę szczęśliwie...i zdrowia dla męża życzę, niech tam się okaże co mu dolega by szpital nie był konieczny przed samymi świętami.Ściskam Cię mocno.

Dziewczyny wizytujące jeszcze raz powodzenia
czekamy nawieści.

A u nas sypie dziś okropnie,pełno śniegu mamy.

No ja juz po śniadanku, pobudka o 7.30. U nas już -3C i zasypało, więc siedzonko w domu zostaje. Wstawiłam warzywka na zupke i teraz sobie poczytuje.

Witam po weekendowej przerwie:-)

Dzisiaj o 14.30 mam USG i dowiem się czy aby ptaszek mojemu Mikołajkowi nie odfrunął:-D także trzymajcie kciuki. Wpadnę zdać relacje po wizycie, a póki co życzę miłego dzionka i udanych wizyt;-)

Batonik trzymam mocno kciuki!!!

batonik24 trzymaj się i powodzenia :)

my właśnie też wstałyśmy idziemy zrobić śniadanko czekam aż przyjedzie listonosz przywiezie naklejki na ścianę więc jutro wkleję zdjęcia jak już będą przyklejone żeby wam pokazać. jutro też mnie czeka wizyta u lekarza już nie mogę się doczekać :D no i dzisiaj sprzątanie całej chaty bo jutro teściowa wraca z urlopu z Irlandii ze swoją drugą synową i jej dwójką dzieci jeden będzie miał w styczniu 2 lata a ten drugi ma 5 miesięcy więc na święta pełna chata ale przynajmniej jakieś zajęcie w domu będzie i nie będę siedziała cały dzień sama w domku :) pozdrawiam was do usłyszenia :)

reklama
hej dziewczynki:-)
wczoraj miałam okropny dzień.od rana nie miałam siły wstać z łózeczka,potem przyszli goście ,popołudniu lekcje z dzieciakami a wieczorem potężna awantura z m:-(.także od rana mam totalnego doła i płaczę.
dziewczynki trzymam kciuki za wizyty.
Batonik - jestesmy z Tobą

ticker.php

Do góry