reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Klaudoos - po upadku mały napewno się wystraszył więc teraz kilka godzin może się nie ruszać, więc nie martw sie Kochana :(
ale jak bedziesz spokojniejsza to lepiej jedz do szpitala ...

Ribi - Tak kupiłam materiał w kwiaciarni i powiązałam wstazki co jakiś czas na gałeziach :-) tak zeby inaczej troszku było :-)

reklama
mam dosyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wypieprzylam sie na lodzie ;(;(;(;( ledwo wstalam, brzuch mnie boli;( maly dalej sie nie rusza mimo upadku jak do 15 sie nic nie zmieni jade do szpitala:(

klaudoos połóż się kochana i odpocznij....jak się zrelakcujesz to może zacznie dawac o sobie znać.....A jak nie to faktycznie dla siebie pojedź i sprawdź. Może "pobudź" go jakąś czekoladą?

Klaudoos !!!!!!!!!!!!!!!! Nie dość że meble przestawiasz to jeszcze upadek!!!!!!Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze,na razie kładż się i leż pewnie czekasz do 15 bo mąż dopiero wróci,a może lepiej zadzwoń niech wcześniej przyjedzie,o rany,aż mi serce wali...
A ja trochę poprasowałam,bo zebrało się już dwa prania,trzecie w suszarni,póżniej po nie pójdę,no i trochę rzeczy małego jeszcze było to skończyłam.

maz wraca o 19.. poki co klade laptopa na brzuchu bo on tego nie lubi i chyba raz wypial pupe, ale to za malo bym byla spokojna:( wiec jeszcze chwile.. niech da znakbo oszaleje!

Klaudoos- odpocznij!!! I faktycznie moze zjedz coś słodkiego, powinien zaszaleć....relaks tez Ci dobrze zrobi, kiedyś pisałaś, że nie lubi odgłosów suszarki, to może włącz ją , może zareaguje....

Ja po małej drzemce:-)
klaudoos uważaj na siebie i odpocznij, położna mówiła w sr że jakby się dzidzia długo nie ruszała i nic nie pomagało(jedzenie) to żeby się położyć i poklaskać głośniej nad brzuchem pare razy i poczekać jak nic nie bedzie się działo to lepiej jedź sprawdzić.
blondi przepiękna choinka, zazdroszczę bo ja jakoś nie mam takich zdolności:)

Witam się popołudniowo:-)

Ja tez nadal w dwupaku, z czego mam wielką radochę:-)

Moj M juz po zabiegu altroskopii:-)Na stół wzięli go przed 8 rano i ma juz z głowy:-)

klaudoos
nie wiem jak twoj bąbelek reaguje na twoje ruchy, ale moj jak jestem w biegu, ruchu to on lulka a jak sie klade zeby odpocząc to on zaczyna wariacje:-)
Więc może połóż sie, najlepiej na prawym boku (moj maluszek tego nie znosi...:wściekła/y:) i nasłu****....powinien dac znac jak mu bedzie niewygodnie.

Ja tez nie lubie jak jest za dlugo cisza w brzuszku:tak:, no i odrazu wpadam w panike...:-(
Acha, i jeszcze pukam palcem brzuch po obu stronach i tak do skutku (naprawde...), dopoki mały nie da znac i mi nie odpuka:-)

Niekiedy to troche trwa a moj M mowi wtedy ze sie na dziecku wyżywam bo mu spac nie daje, ale cóż chlop to chlop i nie rozumie naszych matczynych obaw:wściekła/y:

Kochana daj znac jak tylko Szymcio sie obudzi i... da Ci takiego kopa wołając żebys go w koncu przestała molestowac i dała polulkać:happy:

reklama
Do góry