reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Hej laseczki! ja dzisiaj sie wyspałam aż do 11 he he. Małego oddalismy na noc do dziadków i dzisiaj pojechaliśmy na 14 na obiad i 18 wrócilismy do domku. No i dziadki mieli juz dosyc wnusia, bo chimerny, bo jeść nie chce, bo sie babcia nie wyspała a ja mam tak cały tydzień. Kurcze i jak ja mam tego mojego niejadka nauczyc samodzielnego jedzenia jak on nawet ode mnie nie chce jeść, macha raczkami na boki i tylko łyżki z jedzeniem ląduja na dywanie :wściekła/y: Ja już nie mam sił na niego, a jakby był najedzony to i humor lepszy by miał i zapewne lepiej by spał, a tak to pije tylko te swoje herbatki (w sumie to nawet smaku nie ma bo daję tylko jedna łyzeczke na 300ml) i płucze flaki. No cóż jest nietypowym dzieckiem i smutno mi że odstaje od innych dzieci. Mam nadzieję, że jak pójdzie do przedszkola to mu sie odmieni (kurcze to jeszcze 1,5 roku), bo ja byłam taka sama zgaga jak on i jak tylko poszłam do przedszkola to innym dzieciom wyjadałam z talerza :-D
Dobra koniec narzekania ja juz sie żegnam i życze powodzenia na wizytach.
Ariska życzę wszystkiego dobrego i lekkiego porodu :-)

reklama
A więc Ty joasiub masz jutro wizytę - więc powodzenia życzę :-) Napewno wstawię zdjęcia, jestem ciekawa Waszych opini... ;-)

Znikam spać Kochane bo jak siedzę długo to potem jeszcze gorzej mi zasnąć :-)
Dobranoc ;-)

Ostatnia edycja:
Zielona ja to i tak podziwiam te mamy, które zdecydowały się na drugie dziecko tak szybko. Ja chyba bym sfiksowała wtedy przy mojej Wiki

Więc i ja mówię DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kochane :)
Mam ostatnio trochę kiepski nastrój, bo koleżanka, która starała się długo o trzecie dzieciątko, zaszła w końcu po miesiącach starań i niestety ciąża okazała się pozamaciczna, w jajowodzie... Jest mi tak strasznie przykro... Nie mam nastroju po prostu pisać...

Wchodzę i sprawdzam co u Was, widzę, że coraz bliżej niektóre, lada chwila będziemy świętować narodziny naszych forumowych dzieciaczków :) Już nie mogę się doczekać :)

Do tego jeszcze mój mąż choruje na coś niezidentyfikowanego... Cały tydzień siedział w domu i czekamy na wyniki z moczu, coś tam hodują. Robili mu krew, przez miesiąc bardzo spadły mu wszystkie wyniki... Czekamy na posiew z moczu i jak nic z tego moczu nie wyniknie to we wtorek idzie na oddział... Tam będą szukać przyczyny ciągłej wysokiej temperatury... Jak coś w tym moczu znajdą to dadzą odpowiednie leki i będę go miała w domku...

Hej dziewczyny!
ja znowu w weekend troche rzadziej do Was zagladam ale chyba juz nadrobilam zaleglosci:) Widze ze wszystkie nadal w dwupaku wiec dobrze:) no niedlugo polowa grudnia,ciekawe kiedy zaczniemy sie rozpakowywac:) Weekend mialam udany bo spedzony z mezem- troche prezentow dokupilismy, poza tym pomogl w sprzataniu;)
juz nie moge sie doczekac choinki u Nas- jak czytam ze niektore z Was juz maja poubierane:) Ale my bedziemy mieli zywa i czekamy do Wigilii;)
Blondi czekam na zdjecia Twojej choiny:)
Ewcia nie denerwuj sie i nie smuc..
Powodzenia na wizytach jutro!
uciekam spac! dobrej nocy!

Witam wszystkie mamy mające termin na styczeń 2011 :) pisze tu z powodu ponieważ mam termin na 8 stycznia i od 5 dni boli mnie w dole brzucha i to dosc intensywnie oraz występują skurcze co półtorej godziny dość bolesne. Wy też tak już macie??

paola8536 - dol brzucha bardzo mnie boli, jesli mam skorcze to sa raczej intensywne i zdecydowanie bolesne. ja termin mam na 31 grudnia.
bondi - wczesniej tez siedzialam jak na przesluchaniu a teraz... nie da rady...

pamietam jak na oddziale nas gonily polozne, zeby nie siedziec pionowo tylko na polezaco - ponoc dzieci maja utrudniony dostep tlenu (jak kolwiek to rozumiec), nie nalezalam sie zbyt dlugo na patologi bo w nocy zaczelam rodzic...

ja juz sie klade bo Majeczka pewnie wstanie wczesniej a ja bede nieprzytomna.

maz juz chcial dzwonic po babcie bo cos mu mowilo, ze trzeba bedzie w nocy jechac na oddzial ale uspokoilam go, ze ja sie poki co nigdzie nie wybieram - jednak sama mam watpliwosci jak ja dotrwam do rana...
...boli...

powodzenia na wizytach - samych dobrych wiesci zycze!!!

spokojnej nocy sobie i wam zycze!!!
DOBRANOC!!

reklama
Czesc Dziewczyny:-)
caly dzien sie nie odzywałam bo mam dzis parszywy humor...jeszcze z meżem sie poprztykałam...i nie chciałam was męczyc moimi jazdami ale widze ze nie jestem osamotniona....Ci faceci to faktycznie jacys dziwni sa...mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzionek....no ale jak juz wszytsko sama posprztatałam w domku to jutro nie bedzie sie o co sprzeczac bo nie bede Go o nic prosic....szlak mnie trafia ze ja robie wszytsko sama...wrrr....tylko z drugiej strony to ja taki typ jestem, ze nawet jak m. chce cos zrobic to i tak ja to robie bo uwazam ze zrobie to lepiej....ehh bez sensu....zdarza sie ze mi pomoga ale wczoraj i dzis nic mi nie pomógl i jakas taka wkurzona chodze oczywiscie łzy doszly i bez sensu wszytsko jest:-(

blondi wrzuc fotki...ciekawa jstem jak wszytsko udekorowałaś:-)

uciekam spać...w zasadzie nie miala zmiaru nic pisac tylko chcialam poczytac co u Was ale jak zobaczylam ze nie tylko ja miałam taki dzionek to jednak sie odezwalam....DOBRANOC

Do góry