reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Witam się :) dziś znów dzień na pełnych obrotach pobudka o 9 rano :-)
Bylismy na giełdzie po lampki na choinkę :-) potem do kwiaciarni po materiał do przystrojenia i inne dodatki na choinkę, bombek nie kupilismy jakoś mi się przejadły takie ozdoby, więc w tym roku jako, że Nasz pierwsze Święta na swoim ... będą szyszki i skrzydełka aniołka pod kolor wstążek :-) stroiki i inne bajery świateczne:-D mamy kurtynę do okna z lamek białych rewelacyjnie się prezntuje ... :-D także zakupy Świąteczne dobiegły konca, dobrze bo teraz wszedzie będzie coraz więcej ludzi a ja na tłumy źle reaguje w ciąży trudno mi z brzuszkiem się przeciskać:-(

Kupiłam na targu leginsy świetne za 10zł imitacja spodni nawet kieszonki powyszywane hehe

Bylismy też w kościele, potem zjedlismy obiadek, odwiedzialiśmy jedną z babć i wpadł szwagier, więc dzień wypełniony na maxa :-D
Najwazniejsze, ze choinka ubrana:-) stół odświeżony pod kolor choinki ajć jak fajnie Świątecznie jest teraz z domku :-)

Zjadłam dużo owoców i teraz mam zgagę :-(

ariska - Najlepszego z okazji urodzin :-) Lekkiego porodu Kochana :-)

reklama
Blondi to wstaw zdjecie ubranej choinki :)
A ja uwielbiam tez na choince cukierki, kolorowe, sopelki i rozne inne :-) Co prawda sama ich nie jem zwykle, ale moj maz juz tak :-D Pewnie za jakis czas synek tez bedzie je zjadal, ale poki co cukierkow i lizakow mu jeszcze nie daje, a sam tez checi nie przejawia do konsumpcji, wiec jest spokoj ;).

dziewczyny nie lubie narzekac i pisac o swoich bolaczkach ale przyznam sie, ze brzuch mi strasznie opadl i nie umiem siedziec... a jak usiade prosto to dzidziula zaraz sie wierci bo pewnie musze jej glowe ugniatac:-)

Mi za to brzuch zamiast się obniżać, to coraz bardziej się podnosi i jak chcę posiedzieć przy komputerze to tylko jakbym kij połknęła, bo inaczej mam zaraz syrki pod żebrami...

Ja, tak jak Joasiab, mam jutro wizytę u ginki. W czwartek miałam usg, jutro mam badanie na fotelu. Ciekawe co mi powie na temat szyjki. Trzy tygodnie temu jeszcze wszystko było ładnie pozamykane, a szyjka na 2cm. Mam nadzieję, że to się nie zmieniło póki co. I w ogóle tak się zastanawiam jaki ja tak właściwie mam termin porodu. Ginka z OM wyliczyła mi na 4.01, a wszystkie kalkulatory liczą z OM na 2.01. Za to z usg mam ruchomy, za każdym razem inny. W każdym razie mam zamiar trzymać się w dwupaku jak najdłużej (mimo, że już dwa razy byłam w szpitalu z zagrożeniem przedwczesnym porodem:p).

Kashyaa powodzenia i Tobie życzę, daj znać koniecznie po wizycie.

Zabka Ty jesteś z tego Nowego koło Grudziądza???

Ostatnia edycja:
Blondi dawaj zdjęcia tej choinki co znowu będziemy Ci zazdrościć.

Dobrze jutro wstawie fotkę :-D jak tylko zrobię :-) eeeee tam zazdrościć wiecie tak naprawdę mnie strasznie cieszy taka choinka bo to pierwsze Nasze Święta wszystko nowe i dlatego :p ;-D więc nie denerwujcie się na mnie że ja tylko o choince :-D

O cześć Blondi :-)

widzę, że nie tylko Ty jesteś na pełnych obrotach

Tak jakoś się złożyło że pt, sob, i ta niedziela takie zabiegane ale muszę przystopować bo brzusio daje o sobie znać, wiecie rwa mi przeszła to szaleję :p ;-)

Blondi to wstaw zdjecie ubranej choinki :)
A ja uwielbiam tez na choince cukierki, kolorowe, sopelki i rozne inne :-) Co prawda sama ich nie jem zwykle, ale moj maz juz tak :-D Pewnie za jakis czas synek tez bedzie je zjadal, ale poki co cukierkow i lizakow mu jeszcze nie daje, a sam tez checi nie przejawia do konsumpcji, wiec jest spokoj ;).
Ja też w domu rodzinnym miałam zawsze cukierki, hehe znikały Nim Świeta się zaczęły tylko papierki wisiały wypchane watą :-D

Kashyaa - udanej wizyty :-)

wpadłam jeszcze Was poczytać ale zaraz zmykam do spania bo już mnie taka senność ogarnia .......

zła jestem bo nikt mi nie chce glosować na konkurs, co komu szkodzi oddać jeden głos??

wiecznie jakieś wymówki, czy ja proszę o zbyt wiele??? :-(
claudusia ja zagłosowałam, prawda? mój głos dodało? Tak sobie myślę, że może wstaw sobie link do tej stronki w podpisie? To będzie do niej lepszy dostęp. No i życzę Ci z całego serca abyś wygrała te nauszniki, bo ja też z tych co to nigdy nic ...

spokojnej nocki girls

reklama
Ja już po całkowitej kosmetyce ciała więc jutro będę miała z głowy :)

Blondi czekamy z niecierpliwością na fotki :)

Kashyaa powodzenia na wizycie :)

No mi lekarz mówił, że pewnie się nie zobaczymy jutro, ale takjak pisałam coś czuję, że tak szybko mnie nie weźmie, chociaż czasami bym chciała :) Ale tak naprawdę wolę choćby do 1 poczekać :) W ogóle to ciekawe czy będę mogła jednak rodzić naturalnie czy cc mi zrobią. Wszystko zależy od Wagi Tomcia.

Do góry