reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

ja tylko na chwilkę, dziś mialam gości więc dopiero teraz weszłam na kompa:) Jestem padnięta więc uciekam. Mam nadzieję, że nie było żadnych ważnych tematów:) buziole i do jutra:)

reklama
ARISKA - WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!

u nas pogoda paskudna ale nie dalo sie naszej malej majki zatrzymac w domu - poszla lepic z tata balwana i powiem szczerze, ze wyszedl im "rasowy" balwan - zadbali o wszystkie dodatki!!!!

dziewczyny nie lubie narzekac i pisac o swoich bolaczkach ale przyznam sie, ze brzuch mi strasznie opadl i nie umiem siedziec... a jak usiade prosto to dzidziula zaraz sie wierci bo pewnie musze jej glowe ugniatac:-)

milego wieczorku !!!

Witam Was po kilkudniowej przerwie,
ostatnio nie mialam nastroju do pisania /sprawy rodzinne/, ale mam nadzieje, ze teraz bede juz systematycznie na forum, bo jednak ciezko nadrobic pozniej zaleglosci ;)

Ariska doczytalam , ze masz urodzinki dzisiaj, wszystkiego NAJ , szczesliwego porodu i w ogole 100 lat!:-)

Ciesze sie , ze styczniowki dzielnie sie trzymaja, oczywiscie nie mowie tutaj o tych co maja juz zielone swiatlo ;) No zobaczymy kiedy zaczna sie akcje porodowe :-)

A co do picia alkoholu przez mezow, to ja mam spokoj na szczescie ;) Ale najsmieszniejsze jest to, ze ja nawet tego tematu poruszac z moim nie musze, on sam jakos nie ma checi pic , chociaz teraz jeszcze by mogl, bo ja jeszcze nie zamierzam rodzic :-D Pewnie na swieta cos tam maz wypije, ale jak mowie, ja mam jeszcze sporo czasu do porodu ;)
Moj to w ogole bardzo rzadko pije, nieraz sie nawet smialismy, ze ja chcialam do filmu piwko czy po prostu ot tak wieczorkiem lampke winka sie napic, a on zwykle nie mial checi ;) A jak juz jest okazja sie napic /wesele, impreza wieksza itp/ to jeszcze mi sam mowi, zebym go pilnowala, bo on przedobrzy,bo ma slaba glowe, a odmowic mu ciezko jak chlopaki polewaja ;) .

------------------------
biala nie moge wyslac Ci PW ;) sprawdz czy nie masz pelnej skrzynki ;)

NO ja chyba tez juz mówię dobranoc i zmykam......
mała napiera głowką nieźle.....i mam wrazenie jak by mi chciała dołem wpchnąć coś ,więc lecę sie położyć.....m mówi abym się nie wygłupiała i zaciskała nogi...bo jutro 13 sty:) mam przyzwolenie od niego tylko w weekend:) się rozpakowywać ........ Teraz pojechał mi po mandarynki....zaraz będzie....jaki kochany małżon:) (w te i z powrotem 20km),,,muszę sie najeść bo mam wrazenie ze juz długo nie pojem..... dziś mi brzucho twardnieje.........jak nigdy nie twardniało.................. a dziś hmmmm.... Do jutra.

reklama
Do góry