reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja tylko na chwilkę, dziś mialam gości więc dopiero teraz weszłam na kompa:) Jestem padnięta więc uciekam. Mam nadzieję, że nie było żadnych ważnych tematów:) buziole i do jutra:)

reklama
ARISKA - WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!

u nas pogoda paskudna ale nie dalo sie naszej malej majki zatrzymac w domu - poszla lepic z tata balwana i powiem szczerze, ze wyszedl im "rasowy" balwan - zadbali o wszystkie dodatki!!!!

dziewczyny nie lubie narzekac i pisac o swoich bolaczkach ale przyznam sie, ze brzuch mi strasznie opadl i nie umiem siedziec... a jak usiade prosto to dzidziula zaraz sie wierci bo pewnie musze jej glowe ugniatac:-)

milego wieczorku !!!

Witam Was po kilkudniowej przerwie,
ostatnio nie mialam nastroju do pisania /sprawy rodzinne/, ale mam nadzieje, ze teraz bede juz systematycznie na forum, bo jednak ciezko nadrobic pozniej zaleglosci ;)

Ariska doczytalam , ze masz urodzinki dzisiaj, wszystkiego NAJ , szczesliwego porodu i w ogole 100 lat!:-)

Ciesze sie , ze styczniowki dzielnie sie trzymaja, oczywiscie nie mowie tutaj o tych co maja juz zielone swiatlo ;) No zobaczymy kiedy zaczna sie akcje porodowe :-)

A co do picia alkoholu przez mezow, to ja mam spokoj na szczescie ;) Ale najsmieszniejsze jest to, ze ja nawet tego tematu poruszac z moim nie musze, on sam jakos nie ma checi pic , chociaz teraz jeszcze by mogl, bo ja jeszcze nie zamierzam rodzic :-D Pewnie na swieta cos tam maz wypije, ale jak mowie, ja mam jeszcze sporo czasu do porodu ;)
Moj to w ogole bardzo rzadko pije, nieraz sie nawet smialismy, ze ja chcialam do filmu piwko czy po prostu ot tak wieczorkiem lampke winka sie napic, a on zwykle nie mial checi ;) A jak juz jest okazja sie napic /wesele, impreza wieksza itp/ to jeszcze mi sam mowi, zebym go pilnowala, bo on przedobrzy,bo ma slaba glowe, a odmowic mu ciezko jak chlopaki polewaja ;) .

------------------------
biala nie moge wyslac Ci PW ;) sprawdz czy nie masz pelnej skrzynki ;)

NO ja chyba tez juz mówię dobranoc i zmykam......
mała napiera głowką nieźle.....i mam wrazenie jak by mi chciała dołem wpchnąć coś ,więc lecę sie położyć.....m mówi abym się nie wygłupiała i zaciskała nogi...bo jutro 13 sty:) mam przyzwolenie od niego tylko w weekend:) się rozpakowywać ........ Teraz pojechał mi po mandarynki....zaraz będzie....jaki kochany małżon:) (w te i z powrotem 20km),,,muszę sie najeść bo mam wrazenie ze juz długo nie pojem..... dziś mi brzucho twardnieje.........jak nigdy nie twardniało.................. a dziś hmmmm.... Do jutra.

reklama
Do góry