reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Nulini-No super się Wam z choineczką udało:)

Jak Was tak podczytuje ze część juz ma ubrane,a część za tydzień to i mi się zachciewa....no ale cóż -trzeba być wytrwałą...muszę poczekać do wigili rana(to juz taka tradycja..m zawsze ubierał choinkę i po ślubie tez ubiera...pewnie mały będzie piszczał:-) bo z zeszlego roku nie pamięta pewnie) zawsze stoi sporo....nalewamy jej wody aby piła i nie gubi tak igieł i dłuzej jest ładna:)

Claudia -ja niestety tez nie mam konta , a jak bym miała to bym zagłosowała

Pisała któraś ze grudniówki zaczęły rozpakowywać się 13-go......dziewuszki 13-sty wypada jutro...więc....zawsze któraś .............................. moze się rozpakować:eek:

Co do wagi hmm...to ja miałam biedronkową ale po roku się rozpadła i dwa lata zyję w błogiej nieświadomości kilogramowej:) chyba ze jesteśmy u brata m to się poważymy wtedy.... a tak to to teraz u ginka.
Patrzyłam na taką fajną z ulotki z apteki...ale jak sprawdziłam ceny w internecie to powyżej 250zł.....więc tyle to nie zamierzam płacić... pewnie też kupię jakoś do 100zł

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieje że z moncią wszystko dobrze, bo się nie odzywa aby ją ta jelitówka nie dopadła.

No to ja się na dzisiaj żegnam i dziewczyną z trójmiasta które są nie polecam dzisiejszego wieczoru porodu niezbyt fajna pogoda na wyprawę się zrobiła wieję i pada śnieg. Życzę wszystkim mamą aby spały spokojnie bez żadnych większych dolegliwości.

Mi bez różnicy kiedy się wykluje tzn wolałabym styczeń ale z drugiej str już się jej nie mogę doczekać :-) Jeśli zacznę czuć jakieś skurcze brzuszka albo inne oznaki zbliżającego porodu to pewnie się powstrzymamy ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie - przynajmniej te 36tygodni powinno być zamknięte a poza tym w święta chcę pojeść ;-)
a na kiedy masz termin??

wieczór ;*
nie kłóćcie się tak z Mężami
kurna, co się dzieje
dwie koleżanki niby szczęśliwe Mężatki praktycznie papiery rozwodowe poskładały a wszystko zaczęło się u obu! w grudniu
jakiś miesiąc felerny czy co?
(żadna nie jest w ciąży więc to nie hormony)

Waga jak z kosmosu...cena tez.
ja mam zwykłą szklaną z elektr. wyświetlaczem, kupiłam z biedronki za 29zł chyba, narazie działa i dobrą wagę wskazuje bo u gina tak samo ważę, generalnie nie mam potrzeby pilnowania wagi więc tak naprawdę u nas ona jest zbędna.

Joasiab powodzenia jutro...czekamy na nowiny,
A Twój gin mówił że pewnie się rozpakujesz do tej wizyty a tu proszę...

reklama
Mam nadzieje że z moncią wszystko dobrze, bo się nie odzywa aby ją ta jelitówka nie dopadła.

No to ja się na dzisiaj żegnam i dziewczyną z trójmiasta które są nie polecam dzisiejszego wieczoru porodu niezbyt fajna pogoda na wyprawę się zrobiła wieję i pada śnieg. Życzę wszystkim mamą aby spały spokojnie bez żadnych większych dolegliwości.
ja tez sie wlasnie zastanawiam co z monciaa mam nbadzieje ze robi tuli tuli z mezusiem:)

u nas w Redzie zawierucha i mróz straszny.. a trzeba wyjsc z psem;/

Do góry