reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Nulini-No super się Wam z choineczką udało:)

Jak Was tak podczytuje ze część juz ma ubrane,a część za tydzień to i mi się zachciewa....no ale cóż -trzeba być wytrwałą...muszę poczekać do wigili rana(to juz taka tradycja..m zawsze ubierał choinkę i po ślubie tez ubiera...pewnie mały będzie piszczał:-) bo z zeszlego roku nie pamięta pewnie) zawsze stoi sporo....nalewamy jej wody aby piła i nie gubi tak igieł i dłuzej jest ładna:)

Claudia -ja niestety tez nie mam konta , a jak bym miała to bym zagłosowała

Pisała któraś ze grudniówki zaczęły rozpakowywać się 13-go......dziewuszki 13-sty wypada jutro...więc....zawsze któraś .............................. moze się rozpakować:eek:

Co do wagi hmm...to ja miałam biedronkową ale po roku się rozpadła i dwa lata zyję w błogiej nieświadomości kilogramowej:) chyba ze jesteśmy u brata m to się poważymy wtedy.... a tak to to teraz u ginka.
Patrzyłam na taką fajną z ulotki z apteki...ale jak sprawdziłam ceny w internecie to powyżej 250zł.....więc tyle to nie zamierzam płacić... pewnie też kupię jakoś do 100zł

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieje że z moncią wszystko dobrze, bo się nie odzywa aby ją ta jelitówka nie dopadła.

No to ja się na dzisiaj żegnam i dziewczyną z trójmiasta które są nie polecam dzisiejszego wieczoru porodu niezbyt fajna pogoda na wyprawę się zrobiła wieję i pada śnieg. Życzę wszystkim mamą aby spały spokojnie bez żadnych większych dolegliwości.

Mi bez różnicy kiedy się wykluje tzn wolałabym styczeń ale z drugiej str już się jej nie mogę doczekać :-) Jeśli zacznę czuć jakieś skurcze brzuszka albo inne oznaki zbliżającego porodu to pewnie się powstrzymamy ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie - przynajmniej te 36tygodni powinno być zamknięte a poza tym w święta chcę pojeść ;-)
a na kiedy masz termin??

wieczór ;*
nie kłóćcie się tak z Mężami
kurna, co się dzieje
dwie koleżanki niby szczęśliwe Mężatki praktycznie papiery rozwodowe poskładały a wszystko zaczęło się u obu! w grudniu
jakiś miesiąc felerny czy co?
(żadna nie jest w ciąży więc to nie hormony)

Waga jak z kosmosu...cena tez.
ja mam zwykłą szklaną z elektr. wyświetlaczem, kupiłam z biedronki za 29zł chyba, narazie działa i dobrą wagę wskazuje bo u gina tak samo ważę, generalnie nie mam potrzeby pilnowania wagi więc tak naprawdę u nas ona jest zbędna.

Joasiab powodzenia jutro...czekamy na nowiny,
A Twój gin mówił że pewnie się rozpakujesz do tej wizyty a tu proszę...

reklama
Mam nadzieje że z moncią wszystko dobrze, bo się nie odzywa aby ją ta jelitówka nie dopadła.

No to ja się na dzisiaj żegnam i dziewczyną z trójmiasta które są nie polecam dzisiejszego wieczoru porodu niezbyt fajna pogoda na wyprawę się zrobiła wieję i pada śnieg. Życzę wszystkim mamą aby spały spokojnie bez żadnych większych dolegliwości.
ja tez sie wlasnie zastanawiam co z monciaa mam nbadzieje ze robi tuli tuli z mezusiem:)

u nas w Redzie zawierucha i mróz straszny.. a trzeba wyjsc z psem;/

Do góry