reklama
Malutka...
Fanka BB :)
Farbka
5 lat starań o CUD...
ja dzisiaj zobaczyłam, że klaudoos suwaczek wskazuje termin za 18 dni i się przeraziłam, że to już... Poszłam szybko torbę spakować, bo wszystko luzem w łóżeczku leżało. Wprawdzie mam jeszcze sporo czasu, ale ostatnio moja koleżanka urodziła w 38tyg i ja też się zaczęłam nakręcać, że u mnie poród będzie wcześniej....
joasiab - ja posiadam taką polskiej firmy Eldom i jest bardzo dokładna, używam jej już ok.2 lat.
Dziewczyny mam do was pytanie. Chcę kupic sobie wagę łazienkową z wyświetlaczem taką elektroniczną bo chcę aby mi dokładnie pokazywała wagę jak już będę się odchudzać po porodzie. Czy macie jakąś sprawdzoną??
joasiab - ja posiadam taką polskiej firmy Eldom i jest bardzo dokładna, używam jej już ok.2 lat.
Ostatnia edycja:
joasiab- mialam 3 wagi 2 poszly w smieci bo kupilam takie za 40pare zlotych a teraz mam super, ktora mi sluzy!! i pokazuje wage od razu- nie trzeba czekac.. Waga ZELMER 34Z016 **** 4-czujniki 180 KG **** (1356276688) - Aukcje internetowe Allegro kupilam ja za 70pare zlotych, wiec jesli cie zainteresuje to musisz poszukac najkorzystniejsza aukcje!
C
claudia4you
Gość
Dziękuję wszystkim którzy zagłosowali...
A co do wagi ja miałam zwykłą cyfrową za 39 zł i jak się ważysz na jednej to wiesz ile tracisz :-)
A co do wagi ja miałam zwykłą cyfrową za 39 zł i jak się ważysz na jednej to wiesz ile tracisz :-)
Claudia a Ja tak patrze na Twoj suwaczek i pokazuje Ci 33 tyg i 1 dzien a termin masz na 24 stycznia Ja mam termin na 22 stycznia a Moj suwaczek pokazuje 34 tyg i 1 dzien kurcze cos jest nie tak musze policzyc na kalendarzu bo albo Twoj albo Moj jest niedokladny.Policzylam juz na kalendarzu i mi wychodzi ze Moj dobrze pokazuje ze 41 dni mi zostalo.A moze ustawialas suwaczek wedlug innej daty?
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Claudia a Ja tak patrze na Twoj suwaczek i pokazuje Ci 33 tyg i 1 dzien a termin masz na 24 stycznia Ja mam termin na 22 stycznia a Moj suwaczek pokazuje 34 tyg i 1 dzien kurcze cos jest nie tak musze policzyc na kalendarzu bo albo Twoj albo Moj jest niedokladny.Policzylam juz na kalendarzu i mi wychodzi ze Moj dobrze pokazuje ze 41 dni mi zostalo.A moze ustawialas suwaczek wedlug innej daty?
Wiesz co ja troszkę tam przekombinowałam z suwaczkiem
bo jak wpisałam datę OM to też mi pokazywał tydzień do przodu
termin mi ginekolog wyznaczył na pierwszej wizycie
a tygodnie ciąży biorę z pierwszego USG i ich się trzymam
jak policzysz mi te 48 dni to termin zaś wychodzi na 29 stycznia chyba.....
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
MartaPe, ja właśnie dlatego boję się trochę szaleć, bo chciałabym dotrwać do stycznia, a igraszki przyśpieszają wykluwanie Bejbika :-)
reklama
Mi bez różnicy kiedy się wykluje tzn wolałabym styczeń ale z drugiej str już się jej nie mogę doczekać :-) Jeśli zacznę czuć jakieś skurcze brzuszka albo inne oznaki zbliżającego porodu to pewnie się powstrzymamy ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie - przynajmniej te 36tygodni powinno być zamknięte a poza tym w święta chcę pojeść ;-)
Podziel się: