C
claudia4you
Gość
ale o jaki konkurs chodzi?
???
konkurs dla użytkowników fb
z knorra
można wygrać nauszniki :-)
joasiab dziękuję za głosik:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale o jaki konkurs chodzi?
???
Moja Wiktoria to samo mi powiedziała hi hi hi
Witam
Oj widze ze narzekacie na swoich mężusiów I ze zadna z was jeszcze sie nie rozpakowala, teraz zadko wchodze na komputer ale jestem strasznie ciekawa co tam u was!!! Co ich dopadło ze tak nas denerwują?? Ja dzisiaj od południa siedze sama bo mój chlopak pojechal do kolegi No ale w sumie to mu pozwolilam Ale rano nie bylo wesolo, mieszkamy u mojej mamy i nie mamy za bardzo spokoju tylko dla siebie wiec znowu uslyszalam pytanie: Jak to bedzie wygladalo jak bedzie juz z nami dziecko? Mam nadzieje ze jakos sobie poradzimy i znajdziemy jakies mieszkanko na wiosne
Jesli chodzi o moje samopoczucie to jako tako Brzuch sie stawia a wczoraj podczas hmm malych igraszek nie moglam sie ruszac tak brzuch mi sie napiąl;/ Wystraszylismy sie troszke ale na szczescie po chwili przeszlo:*
Szczerze to juz mi powoli ciężko!!!!!
Impreza się udała. Ale dalej jestem strasznie zmęczona- odsypiam i odsypiam. Na nic nie mam sily- nawet zeby Was przeczytać. Mam nadzieje ze wkrótce mi przejdzie