reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam:):)
Oj widze ze narzekacie na swoich mężusiów:p I ze zadna z was jeszcze sie nie rozpakowala, teraz zadko wchodze na komputer ale jestem strasznie ciekawa co tam u was!!! Co ich dopadło ze tak nas denerwują??:) Ja dzisiaj od południa siedze sama bo mój chlopak pojechal do kolegi:p No ale w sumie to mu pozwolilam:):) Ale rano nie bylo wesolo, mieszkamy u mojej mamy i nie mamy za bardzo spokoju tylko dla siebie wiec znowu uslyszalam pytanie: Jak to bedzie wygladalo jak bedzie juz z nami dziecko? Mam nadzieje ze jakos sobie poradzimy i znajdziemy jakies mieszkanko na wiosne:(
Jesli chodzi o moje samopoczucie to jako tako:) Brzuch sie stawia a wczoraj podczas hmm malych igraszek nie moglam sie ruszac tak brzuch mi sie napiąl;/ Wystraszylismy sie troszke ale na szczescie po chwili przeszlo:*
Szczerze to juz mi powoli ciężko!!!!!

syla29 i joasiab Jak tak można oszukiwać dzieciaczki hi hi hi :-) ale sie nie dziwie w tamtej zimie w styczniu dopiero zasypało nas śniegiem kto by sie spodziewał że zima będzie jeszcze przed świętami ostatnie lata to święta raczej jesienne były:-)

Witam:):)
Oj widze ze narzekacie na swoich mężusiów:p I ze zadna z was jeszcze sie nie rozpakowala, teraz zadko wchodze na komputer ale jestem strasznie ciekawa co tam u was!!! Co ich dopadło ze tak nas denerwują??:) Ja dzisiaj od południa siedze sama bo mój chlopak pojechal do kolegi:p No ale w sumie to mu pozwolilam:):) Ale rano nie bylo wesolo, mieszkamy u mojej mamy i nie mamy za bardzo spokoju tylko dla siebie wiec znowu uslyszalam pytanie: Jak to bedzie wygladalo jak bedzie juz z nami dziecko? Mam nadzieje ze jakos sobie poradzimy i znajdziemy jakies mieszkanko na wiosne:(
Jesli chodzi o moje samopoczucie to jako tako:) Brzuch sie stawia a wczoraj podczas hmm malych igraszek nie moglam sie ruszac tak brzuch mi sie napiąl;/ Wystraszylismy sie troszke ale na szczescie po chwili przeszlo:*
Szczerze to juz mi powoli ciężko!!!!!

Oby Wam się udało znaleźć mieszkanko , tego życzę nie ma to jak na swoim mieszkać, więcej prywatności

My choinke planujemy ubrac w przyszly wekend.Ale powiem Wam ze ostatnio czas mi szybko leci strasznie,mysle ze moze to i przez to ze boje sie zeby nie urodzic wczesniej zeby zdarzyly te ubranka i rozne rzeczy z polski przyjechac przed proodem,miedzy innymi szlafrok i dwie koszule do karmienia ktore zamowilam sobie na all.Niby termin mam na 22 stycznia ale skoro plozna powiedziala ze wszystko w drugiej dzieje sie wczesniej na co dowod mam problemy z cisnieniem to tak sie modle zeby do tego 7 wytrzymac a potem juz moge.Claudia Ja tez nie glosuje bo mam tylko konto na nk tak to co by mi szkodzilo nie raz juz oddawalam glosy na rozne rzeczy bo kolezanka kolezanki np starowala a ja jej nawet nie znalam ale przeciez za to sie nie placi.A Moj synek wie ze ktoregos dnia bede musiala do szpitala jechac i ze wroce juz tedy z braciszkiem.Ogolem nie marudzi kiedy to bedzie ale ostatanio wszystko dl abrata oddaje nawet wczoraj oddal sowjego misia z ktorym spi od pierwszych dni i lezy w szufladzie i czeka na brata.

Ostatnia edycja:
MartaPe, zazdroszczę, ja to od dłuższego czasu w ogóle nie mam ochoty na seks, a jak już do czegoś dochodzi, to mnie wszystko boli i nie sprawia przyjemności... Aż się doczekać nie mogę, kiedy wszystko wróci do normy, bo żal mi małża :-(

tonia,
my mamy znajomych z Tarnobrzega i on to po prostu w czepku urodzony... Kiedyś na naszej klasie był konkurs - wygrał Seata Ibizę full opcję, do tego niemalże w każdym możliwym konkursie wygrywa główne nagrody - plazmę, nawigację, telefony komórkowe, ostatnio wygrał tą dostawę Lecha, a o drobiazgach to nawet nie wspominam...

Impreza sie udala. Ale dalej jestem strasznie zmeczona- odsypiam i odsypiam. Na nic nie mam sily- nawet zeby Was przeczytac. Mam nadzieje ze wkrotce mi przejdzie

reklama
Do góry